Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

South LeniN

Member
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

South LeniN last won the day on July 27 2019

South LeniN had the most liked content!

Community Reputation

62 Impressive

About South LeniN

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 12/16/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Italy

Previous Fields

 • Real name
  Catalin
 • RPG1 Nickname
  LeniN
 • RPG2 Nickname
  Este
 • CS 1.6 Nickname
  N am

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Nume si rank: FanTaS, rank (5) Echipa: Ambele Data invorii: 18/10/2020 Numar invoire (x/y):1/1 Motivul invorii: Sunt la munca. Alte precizari: Mersi si succes!
 2. Nume: StaliN Rank: 4 Sarcina misiunii: Folosirea comenzii /fill la 2 benzinarii din LV. La fiecare benzinarie trebuie sa se alimenteze de 5 ori. In total, trebuie sa aveti 10 ss-uri cu mesajul din chat dupa ce ati alimentat. Dovezi: https://imgur.com/a/EYVxo15 Alte precizari: Ms
 3. Nume: StaliN Rank: 3 Sarcina misiunii: Curse miner Dovezi: https://imgur.com/a/QeTeUC4 Alte precizari: ms
 4. Nume si rank: FantaS - 5 Echipa: Ambele Data invorii: 13.09.2020 Numar invoire (x/y): 1/1 Motivul invorii: Sunt la munca Alte precizari: Succes
 5. Nume: StaliN - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/StaliN - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul Ultras North recruteaza noi jucatori de nivel 35+ si rank 3 in FH. Aplicatiile se fac pe website! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Doresc un reporter activ sa primeasca pachetul
 6. - Nume: StaliN - Rank:5 - Data evenimentului la care mă învoiesc:05.07.2020 - Motiv: Sunt la munca, nu am cum sa fiu on - Alte precizări: Mersi
 7. South LeniN

  Nick: StaliN Am dat teste cu: Crank Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 4/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Spor.
 8. South LeniN

  Salut! Am si eu o propunere, sunt proprietarul biz-ului de tip Paintball (ID 34). Nu o sa la plang dar totusi, toate biz-urile au fost modificate, mai exact pretul la Fee, la PNS de la 100 la 200, benzinariile la fel, toate biz-urile, cu exceptia la Paintball, ce produce la fel ca acum cativa ani, propun marirea Fee-ului la 200$ la fel ca la toate celelalte Biz-uri, a fost marit Fee ul chiar si la House Upgrade, nu si la Paintball, va rog sa luati in considerare acest aspect, mersi!
 9. South LeniN

  Nick: LeniN Level: 90 Vârstă (reală): 17 Sex (real): Masculin Vechime pe server: Aproape 4 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/LeniN Ai mai avut aceasta functie?: Nu, nu am mai avut această funcție. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Mereu mi-a plăcut să organizez evenimente atât pentru a mă distra pe mine dar în același timp pentru a împărți ceea ce am eu, cu ceilalți jucători. Mereu am făcut evenimente cu premii mari pentru a oferi tuturor șansa la un câștig egal, evenimentele mele preferate, totuși sunt ajutoarele financiare, un eveniment la care toți cei ce dau /join primesc o sumă de bani. Mereu mi-a plăcut să ajut iar acum cred că a venit momentul să împart cu jucătorii tot ceea ce pot. Ce intenționez să fac pentru jucători: - Este logic deja că pe durata mandatului taxa o să fie setată la 1$, nu cred că mai era nevoie de precizat totuși. - Voi organiza evenimente zilnic pentru jucători cu premii mari și intenționez să organizez câteva evenimente de tip Ajutor Financiar cum am precizat și mai sus, pentru a oferi bani tuturor, nu doar unui jucător. - Voi avea grijă să împart taxa *ceea ce este logic că trebuie să fac și nu cred că ar trebui să precizez acest lucru*. - La cererea jucătorilor voi implementa alte activități pe care ei le vor alege, *evenimente, concursuri, etc*
 10. South LeniN

  Ander, nu ii vad rostul acestei propuneri, din simplul fapt ca cei 2, cand o sa vanda bizul cum o sa faca? Unul poate vrea sa il vanda pentru ca are nevoie de bani, altul vrea sa il tina, sau etc, eu zic ca cel mai bine ar fi sa fie desbagubiti cei de pe RPG 3 - 4 cu suma echivalenta al acelui Biz pe RPG1 - 2. De exemplu, am mai spus asta, eu am dat pe Paintball X sute de kk, chiar daca ma gandesc ca acei playeri s-ar imbogati, nu imi pasa, mai bine sa le ramburseze 400kk, chiar daca e mult in cazul asta, decat sa fie un biz la 2 persoane, sau tot felul de lucruri de genul.
 11. South LeniN

  Foarte corect, pana la urma, de ce s-ar certa liderii? Majoritatea au 13 - 14 ani, ar trebui sa le dam crezare, scopul lor este cearta.
 12. South LeniN

  Uite, daca spre exemplu, in cazul meu ca detin Paintball si ca pe RPG1 valoreaza 400kk... eu nu am nimic impotriva ca cel ce vine de pe RPG3 sa primeasca 400kk cash, chiar nimic, mie imi trebuie sa imi ramana bizu, am muncit aproape 2 ani, poate si el a muncit, dar el ar primi de 4 ori mai multi bani decat a dat spre exemplu, deci nu a r fi o problema presupun,
 13. South LeniN

  Frumosul meu Elefant Cici, zic eu ca e mai bn cu 2 lideri ba, noua chiar ne plac certurile, care ar fi problema? Dar vorbind serios, ambii au muncit sa ajunga lider, ar fi urat ca unuia sa ii fie taiate picioarele instant iar altuia nu.
 14. South LeniN

  Da, ai dreptate, dar dupa cum am mai spus, este o diferenta foarte mare, ar fi o prostie sa fie scoase la licitatie iarasi toate bizurile, gen, sa primim toti banii inapoi si sa licitam, pai... eu daca primesc inapoi cei 400kk de pe Paintball, pot licita iara si sa iau iar Bizu, dar unul ce a primit cadou un biz foarte productiv, pe care ar avea oferte de 200kk dar ceilalati il evalueaza la 100, are de pierdut, nu?
 15. South LeniN

  Iar, o prostie mare, pe RPG3 Paintball LS costa 100kk, pe RPG1 eu l-am platit 400kk, ti se pare normal ca ala sa faca 300kk pe +? Ne, pe RPG1 si 2 nu ar trebui atins nimic. Deoarece banii se fac la fel de greu pe ambele comunitati, daca ala a muncit juma de an sa ia Paintball LS, iar eu de 4 ori mai mult, adica 2 ani, el ar trebui sa isi ia banii ce i-a dat pe Biz si aia e.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.