Jump to content

Hipoo

Member
 • Content Count

  644
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Impressive

About Hipoo

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 10/19/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Viată Periculoasă

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  Odion
 • RPG2 Nickname
  Nu joc.

Recent Profile Visitors

1297 profile views
 1. Hipoo

  Nick: Hipoo Rank: 2 Data sanctiunei: 02.09.2019. Suma depusă: 5,000$. Screenshot : https://imgur.com/a/uSRjY8Z
 2. Hipoo

  Nick : Hipoo Rank : 2. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 27.08.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Mare. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: A doua pusă, având în vedere că prima a fost respinsă. Alte precizari: Succes la Wars!
 3. Hipoo

  Nick : Hipoo Rank : 2. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 26.08.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Mare. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima. Alte precizari: Succes la Wars!
 4. Hipoo

  @CokaineKIA , @South Smilee , @AIM Chamakh , @TLG Gold, Va multumesc frumos pentru Avatare, voi mai astepta inca altele, pana la urma voi alege unul din toate.
 5. Hipoo

  Nick : Glock.Jr Rank : 1. La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War. Data la care nu poti veni : 14.08.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat la Ștrand cu prietenii. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima. Alte precizari: Succes la Wars!
 6. Hipoo

  Display Name: Hipoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Ceva legat de vara. Text: Hipoo Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Mutumesc, si mult succes! (Sper ca textul sa fie pe mijlocul imaginii ca se vada foarte bine, mersii.)
 7. Hipoo

  Sunteti foarte activi, bvv
 8. Hipoo

  Display Name: Hipoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Doresc ca, Cover-ul sa fie de culoare Gri cu putin Negru. Text: Hipoo Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Mutumesc, si mult succes! (Sper ca textul sa fie pe mijlocul imaginii ca se vada foarte bine, mersii.)
 9. Hipoo

  @JuNNKIexD Apreciez de efort, mersii.
 10. Hipoo

  @Beyond Avatarul e frumos dar.., puteai sa te uiti la Text, e cu un singur "p" si doi de "o"..
 11. Hipoo

  @Ficus FANTASTIK E "ok" avatarul, multumesc.
 12. Hipoo

  Display Name: Hipoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Ceva legat cu Masini, stiti voi. Text: Hipoo Dimensiuni: Le stiti voi. Alte precizări: Mutumesc, si mult succes! (Sper ca textul sa fie pe mijlocul imaginii ca se vada foarte bine, mersii.)
 13. Hipoo

  @Chim Pacat ca ai ales.
 14. Hipoo

  =))))))))
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.