Jump to content

South PlaTiNuM

Member
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Previous Fields

  • Real name
    Ionut

Recent Profile Visitors

779 profile views

South PlaTiNuM's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

19

Reputation

  1. @AIM iRazor zis DHeadba traiti-ar familia ta, fii atent la asta =))))))))) https://imgur.com/a/NUEbQV7 jucati-va pe b-zone baietii mei, data viitoare aduceti-mi aminte sa imi sterg toate logurile de la piscot de pe site ca e grava.. comunitatea asta chiar imi placea, nu ma joc de foarte mult timp pe ea, aproximativ 1 an jumate, si au fost momente frumoase petrecute pe aici, doar ca, adminii care baneaza pe motiv Cheats(v4), ca sa se dea mari in fata colegilor admini sau in fata prietenilor ca sa dovedeasca si ei ca au outele mai mari, se inseala amarnic, in fine, asta era tot ce aveam de zis... sper ca b-zone-ul sa revina la cum era el inainte..
  2. Spunea razor ceva de Cheats(V4) in motivele adminilor, poftim admini capabili, el m-a luat la tw a cautat pe acolo vreo 15 minute, a gasit si el ca am intrat acum 4 luni la phenomz0r pe site, aproximativ 2-3 accesari, intru in joc, booooooooooooom https://imgur.com/a/26xR49j, poate imi dati si unban eventual, va multumesc :))))))))
  3. ti-am facut si eu o visita, ia ce frumos arata acolo

  4. Salut Platinum!Am sa iti spun ceva.Azi in data de 1/26/2018 la ora 11:10, Gabor ma umilit.SI pe chat-ul /f a inceput si am spus sa taca sa nu inceapa cearta dar el nu.Nu am vrut sa iau FW si nu m-am bagat.Doar i-am zis sa taca si sa incetam.Dar si cand ies din tr sa ii zic ca l-am rupt dar el incepe sa ma injure.AM dovezi uitativa,   https://imgur.com/a/ugNt0    si      https://imgur.com/a/ISykob !!Am fost suparat chiar asa comportament?

    1. South PlaTiNuM

      South PlaTiNuM

      Data viitoare când ai ceva de zis sa imi dai mesaj nu sa postezi la mine pe profil.

  5. Platinum sunt ..Alin.ATENTAT..Vreau sa iti spun ca in aceasta saptamana nu voi avea raportul terminat deoarece am teme.Da nu zic ca nu intru pe server dar nu am timp sa ma ocup.Mai mult m-am ocupat de PC ca a trebuit sa fac chestii ssa vad ce sa fac ca am gasit urme de cod.Si nu vreau ban.Pls iartama o sa revin cat de repede voi putea.In data de 28.01.2018 00:00 nu o sa am raportul terminat!

    1. South PlaTiNuM

      South PlaTiNuM

      Ai cerere de inactivitate activa pana pe 30.01.2018

    2. AlinOfficial

      AlinOfficial

      Salut Platinum!Am sa iti spun ceva.Azi in data de 1/26/2018 la ora 11:10, Gabor ma umilit.SI pe chat-ul /f a inceput si am spus sa taca sa nu inceapa cearta dar el nu.Nu am vrut sa iau FW si nu m-am bagat.Doar i-am zis sa taca si sa incetam.Dar si cand ies din tr sa ii zic ca l-am rupt dar el incepe sa ma injure.AM dovezi uitativa,   https://imgur.com/a/ugNt0    si      https://imgur.com/a/ISykob !!Am fost suparat chiar asa comportament?

    3. South PlaTiNuM

      South PlaTiNuM

      Fac eu un PM si dai mesaj acolo ca tot nu ai inteles.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.