Jump to content

AndreiPetrescu259

Member
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei Petrescu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AndreiPetrescu259's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nick: Mr.[Andrei]RsQ Cine ti-a aprobat ziarul?: Mr.[Andrei]RsQ Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Mr.[Andrei]RsQ Poza cu ziarul: https://imgur.com/Qj0KepR Alte precizari: Bafta..
  2. Nick: Mr.[Andrei]RsQ Cine ti-a aprobat ziarul?: Oana Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [eB]DaNiElSaN.. https://imgur.com/PZofLFS Poza cu ziarul: https://imgur.com/zLgYdNt Alte precizari: Bafta....
  3. Nick: Mr.[Andrei]RsQ Cine ti-a aprobat ziarul?: [eB]denisjr Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: [LORD]lamelius , dovada https://imgur.com/a/XEFoDgc Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/wz11SiY Alte precizari: Bafta...
  4. * Nick: Mister_Gr@XX* Rank:2* Motiv: Vreau sa ajut la capturarea infractorilor, vreau sa incerc ceva nou sa fie mai palpitant.* Alte precizari: Te rog accepta-mi cererea sa pot sa am parte de mai multa actiune.
  5. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 3 Ma invoiesc de la: WAR Motivul pentru care nu pot veni: Am meci de fotbal si nu pot intra Data: 22.3.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Multumesc. PS: scuze ca am pus tarziu dar am avut antrenament
  6. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 3 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Maine dau un test important la ROMANA si u stiu daca pot sa intru, dar daca voi putea o voi face. Data: 19.03.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  7. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 2 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Am aflat cam tariu ca diseara o sa plec la niste rude la ziua unui unchi si nu pot intra la War. Data:15.03.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc anticipat!
  8. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: Sunt plecat de acasa la niste rude si nu voi ajunge... Data: 2/2/2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2, am facut dar am venit pana la urma, deci asta e prima. Alte precizari: Multumesc.
  9. @DeliaMarduk e gresit, doar la unul am fost absent, uitat-te...
  10. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 1 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Nu stiu daca voi ajunge, dar daca pot intra o voi face. Data: 31.1.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  11. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 1 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Am sa vin la primele 3 waruri, dar la ultimul nu mai pot veni, deoarece mai am de invatat, deoarece maine dau test. Data: 22.1.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Te rog sa ma invoiesti la primele 2 sau primele 3 o sa vin dar la ultimul nu pot.
  12. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 1 Ma invoiesc de la:War Motivul pentru care nu pot veni:Sunt plecat de acasa si Nu pot ajunge Data:18.01.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:Te rog accepta scuze nu stiam daca se pune la amandoua. TE ROGVIARTAMA SUNT PLECAT DE ACASA MÂINE SEARĂ O SA FIU ONN
  13. Nick-name: Mr.[Andrei]RsQ Rank: 1 Ma invoiesc de la:War Motivul pentru care nu pot veni:Sunt plecat de acasa si Nu pot ajunge Data:18.01.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Te rog accepta si scuze nu se va mai întâmpla.
  14. Nume: Mister_Gr@XX Rank-ul deținut: 1 Membrul care ți-a acord a amenda: LORD DenIsJrR13 Am primit amenda numărul: 17. Tentativa de afacere pe [/f] sau [/sx] Dovada plătirii amenzii (/fdeposit): https://imgur.com/a/LHiCx Alte precizări: Imi pare rau, nu se vamai intampla.
  15. Nick: Mr.[Andrei]RsQ Numarul interviului: 3310 Poza [/livemembers]*:https://imgur.com/a/JZLYY Alte precizari:Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.