Jump to content

WINnIK

Member
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei.[VOIEVOD]
  • RPG1 Nickname
    Andrei.[VOIEVOD]

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WINnIK's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

3

Reputation

  1. WINnIK

    Mda...Nu stiu pt ce e atata cearta ...e doar un joc si un rank 6.
  2. WINnIK

    Nume:Cosmin.NAE Rank:1 Data sanctiunei:25-08-2017 Suma depusă:$7.000 Motivul amendării : - la war Screenshot:
  3. WINnIK

    Salutare!Ce mai faceti dragilor?
  4. WINnIK

    Imi pare rau pentru voi!Respect CosminT!
  5. WINnIK

    Nick:WiNniK Rank:2 Platesc amenda conform evidentei din data:04-07-2017 Sumă:5.000$ Motiv:Amenda ScreenShot: Alte precizări:-
  6. Acum sa povestim.Te rog frumos sa te uiti cati admini sunt on la orele de war si te rog frumos sa te uiti la tabela de la war in care Avispa Rifa da prin perete si nimeni nu face nimic.Cred ca ar fi timpul sa rezolvati asta nu cred ca este ok ca ei sa ia turf's asa!Sper sa faci ceva!Daca am scris ceva gresit sau aiurea ma scuzi!

    1. Show previous comments  1 more
    2. WINnIK
    3. Inferno27

      Inferno27

      Si eu sper sa ajungeti voi, cei din gangs, intr-o buna zii la nivelul de maturitate necesar ca sa nu mai dati /report "X are RENKOOOO " de oricate ori sunteti omorati, e un joc si chiar daca existe aspecte competitive trebuie sa ramanem constienti ca ne jucam ca sa ne simtim bine, nicidecum pentru a avea motive de ura sau dusmanie. In al 2lea rand vreau sa va atrag atentia ca gresiti cand aratati cu degetul spre admini, membrii gang-urilor promoveaza aceste coduri, nu adminii, momentul ala cand o sa lase toti la oparte dusmaniile si orgolismele va insemna sfarsitul codatilor.

       

      Asadar, pe cat de ciudat suna, pe atat de simplu este, depinde de voi mai mult decat de noi (adminii), niciodata nu vor fi suficienti admini in fiecare zi la fiecare war ca sa poate supraveghea pe fiecare gangster, iar sistemele anti-cheat au limitele lor si reusesc sa tina ritmul cu noile coduri.

    4. WINnIK

      WINnIK

      Eu nu cred ca dau /report in abuz cred ca nu am mai dat un report de foarte mult timp si cred ca ai dretate!

       

  7. WINnIK

    Nick:WiNniK Rank:1 Platesc amenda conform evidentei din data:14/06/2017 Sumă:5.000$ Motiv:Amenda. ScreenShot: Alte precizări:
  8. Nick:WiNniK Rank:3 Data warurilor la care nu poți ajunge:05.06.2017 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1/2 Motivul învoirii:Sunt plecat si nu pot ajunge. Alte precizări:Multumesc.O sa incerc sa ajung la al doilea.
  9. Nick:.Andrey.. Rank:2(Supplier) Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:29.05.2017 Motivul învoirii:Sunt plecat. Alte precizări:Multumesc de intelegere!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.