Jump to content

Carbino

Member
  • Posts

    269
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Carbino

  1. Nick:JayK Numarul interviului:9089 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/udvC808 Alte precizari:neh
  2. Nick:JayK RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari:neh
  3. @Doxe, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9089.
  4. Nick:JayK Numarul interviului:9067 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/w3vOUYM Alte precizari:neh
  5. @oC .Enized, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9067.
  6. Nick:JayK Numarul interviului:9050 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/7zLSTMf Alte precizari:neh
  7. @oC Ana, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9050.
  8. Nick:JayK Numarul interviului:9047 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/FsMbGps Alte precizari:neh
  9. @HANKSERO, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9047.
  10. Nick:JayK RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari:neh
  11. @Cristi4N., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului este 9041.
  12. Nick:JayK Numarul interviului:9023 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/mwnjPe2 Alte precizari:neh
  13. @W0LF, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9022. @dadulet , cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9023.
  14. Nick:JayK Numarul interviului:9002 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/g8XcEPg Alte precizari:neh
  15. @South .David., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului: 9002.
  16. Nick:JayK Numarul interviului:8973 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/tjcBGN3 Alte precizari:neh Nick:JayK Numarul interviului:8975 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/tPLJTMq Alte precizari:neh
  17. @Gicu. cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8975.
  18. @Narcys15, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8973. Nick:JayK RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): https://forum.b-zone.ro/topic/98502-news-reporters-cereri-interviuri-interviews-request-service-on/?do=findComment&comment=6912346 Alte precizari:neh
  19. Nick:JayK RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari:neh
  20. Numele ofiţerului: JuguletPWR» Rank-ul ofiţerului: Rank 5» Sugestia / Sugestiile: Aceasta problema nu tine in niciun fel de cum este organizata factiunea, insa nu stiu unde altundeva as putea sa fac aceasta observatie care afecteaza gameplay-ul jucatorilor. In momentul in care un jucator este somat, cu toate ca politistul si-a terminat treaba cu el, acesta nu mai poate participa timp de 5 minute daca nu ma insel la niciun event si totodata daca da /quit va primi wanted 2 pentru deconectare in urmarire. Consider ca scriptul ar trebui facut in asa fel incat daca in urma unei somatii s-a folosit comanda /frisk sau /accept ticket, sistemul sa sesizeze acest lucru si sa nu mai fie necesar sa stai 5 minute degeaba pentru ca nu poti participa nici la eventuri si nici nu te poti deconecta. Alte precizări: Stiu ca acest lucru nu tine de competentele liderului insa sper ca acesta va transmite mai departe aceasta problema care chiar afecteaza multi jucatori din cate am observat.
  21. Nick:JayK Numarul interviului:8934 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/pIpAO9j Alte precizari:neh
  22. @South .David., cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8934.
  23. Nick:JuguletPWR RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari:
  24. Nick:JayK Numarul interviului:8920 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/MHKlvtf Alte precizari:
  25. @VENGER, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8920.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.