Jump to content

IuliSVJ aka Hadish

Member
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About IuliSVJ aka Hadish

  • Birthday 03/07/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    Football, Driving

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Recent Profile Visitors

875 profile views

IuliSVJ aka Hadish's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

13

Reputation

  1. Imi place ca eu iau respins in factiune pe motivul "Nu mai am locuri" in mod normal ar trebuii bagati toti cei care are de gand liderul sa ii accepte, sa dea testul si dupa sa vada cine ramane, mi se pare penibil sa iti bagi 3-4 ca te cunosti tu cu ei si dupa sa ii dai lui X respins ca nu mai ai locuri, la ce mai e treaba cu intratul pe punctajul de la test? Dupa va mirati de ce v-au plecat veteranii comunitatii.

    1. Show previous comments  1 more
    2. Kelton

      Kelton

      Văd că ți-a explicat deja PoKe cum e cu recrutările.

    3. IuliSVJ aka Hadish

      IuliSVJ aka Hadish

      Da-o naiba de treaba aplic la ora 23.si ma trezesc dimineata la 8 ca nu mai are locuri, cand au dat cei acceptati testele cand a avut timp sa faca si statistica... Asa va pleaca playerii, dar nu va intereseaza, PoKe a zis sa reclam liderul, majoritatea adminilor chiar si cei level 4+ sunt in clanul RW / NC si liderul e in RW parca, asa ca reclama-l... 

    4. Rusu

      Rusu

      Înainte de a face reclamația verifică cele spuse mai sus.Nu are importanță în ce clan sunt, treabă lor e să fie obiectivi,în special cei ce se ocupă de factiunii pentru că dacă nu își fac treaba riscă să fie sancționați la rândul lor.

  2. IuliSVJ aka Hadish

    Multumesc ca mi-ai atras atentia, m-am cam grabit la ele.. greseala mea.
  3. IuliSVJ aka Hadish

    Va multumesc inca odata tuturor! Bine v-am REgasit.
  4. IuliSVJ aka Hadish

    Welcom!
  5. IuliSVJ aka Hadish

    Nu inteleg la ce te bagi tu in seama care nu stii sa pui un text secundar pe None... Sincer. Nu toate lucrarile lui i-au iesit bine, daca tu nu te pricepi si vezi totul frumos e problema ta, trebuia sa nu te bagi in seama macar. ON: Imi plac acele lucrari cu textul in decupat, sunt chiar reusite, daca ai candva timp sa mi le explici si mie ar fi frumos. Keep Work
  6. IuliSVJ aka Hadish

    Multumesc tuturor pentru urarile de bun venit, probabil ca acum v-ati dat multi seama cine sunt de fapt. Bine v-am regasit si eu.
  7. IuliSVJ aka Hadish

    Nu pot sa zic ca la toate ati ales un procent bun de reducere, sunt chestii care puteai fi reduse cu 40-50% si au fost doar cu 20%. Dar oricum se simt reducerile, cel putin la crearea unui clan. La multi azi si voua ca pana la urma toti suntem copii.
  8. IuliSVJ aka Hadish

    Display name : Hadish Numarul posturilor : 15 Va pun la dispozitie urmatoarele : Brush-uri si Pattern-uri + Styles. Linkul de download : http://www.girlshare.ro/3489848613.9 Daca nu va merge link-ul de mai sus folositi pe acesta: http://www94.zippyshare.com/v/rBT7aR3z/file.html Alte precizari : Sper sa va placa si sa le folositi cu placere.
  9. Display name : Hadish Numarul posturilor : 14 Va pun la dispozitie urmatoarele : 2 Bordere speciale, rendere, c4d-uri si 3 coduri de gradiente. Linkul de download : Pentru albastru - 234cb1 5a85ef Pentru mov - 591c86 b34aff Pentru portocaliu - dd522b f8c755 Borderele -> http://imgur.com/a/4ryMl http://imgur.com/a/44vRM http://imgur.com/a/gF0AH http://imgur.com/a/911ex http://imgur.com/a/gF0AH http://imgur.com/RGJb5cl http://imgur.com/a/URYBc http://imgur.com/a/ALwTP Alte precizari : Sper sa va placa si sa le folositi cu placere.
  10. IuliSVJ aka Hadish

    Display name : Hadish Numarul posturilor : 13 Va pun la dispozitie urmatoarele : Bordere Linkul de download : http://www.girlshare.ro/3489848550.1 Daca nu va merge link-ul de mai sus luati de aici: http://www52.zippyshare.com/v/bILGLOsJ/file.html Alte precizari : Sper sa va placa si sa le folositi cu placere.
  11. Astept pareri. Daca va plac, le puteti purta cu placere.

     

  12. IuliSVJ aka Hadish

    Community Gifts Community Gifts:
  13. IuliSVJ aka Hadish

    Gangs: Civilian:
  14. IuliSVJ aka Hadish

    Departments: Mixt Factions:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.