Jump to content

Bosul10

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bosul10's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Bosul10

    Nume: Bosul10 Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/VuX1RFD Alte informații: Bafta!
  2. Bosul10

    Nume: Bosul10 Rank: 3 Dovada: https://imgur.com/a/rYYU8Gd Alte informații: Doamne-ajuta!
  3. Nickname: [B4L]Bosul10 Rank: 2 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Vorbe aiurea pe chatul [/d]( Cele cu Wrong ) -> 30,000$. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/dsOXaib Alte precizari: Nici CNN nu produce cat produce LSPD.
  4. Nickname: Bosul10 Rank: 2 Am fost sanctionat cu amenda pentru: Caps-lock pe chatul [/r] Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/vvJ19Ui Alte precizari: Nu se va mai repeta!
  5. » Nickname: Bosul10 » Level: 40 » Rank: 2 » Motivul: As dori sa dau /frisk si sa confisc drogurile, sa dau fail la robberi si sa imi ajut colegii in prindearea suspectiilor. » Alte precizări: Mutumesc !
  6. Nume: Bosul10 Rank: 5 Am fost sancționat cu amendă pentru încălcarea regulii cu numărul: 4) Vorbe aiurea pe /d (cele cu wrong, aroganțe Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/tf1LS8p Alte informatii?: Mai treci si cu vederea altadata te rog.
  7. Nume: Bosul10 Rank: 5 Am fost sancționat cu amendă pentru încălcarea regulii cu numărul: 5) Caps-lock pe chatul factiunii Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/f0L9Y3o Alte informatii?: Sper sa treci cu vederea altadata pentru un cuvant!
  8. Nume: Bosul10 Rang: 4 Am fost sanctionat cu amenda pentru incalcarea regulii cu numarul: 7) Afacerile pe chatul factiunii. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/5HAtb Alte informatii?: Am platit 80k deoarece am avut o eroare la poza! Atat!
  9. Kelton am o problema in legatura cu case-urile de pe server.  Am deschis un case mov ai am primit NRG-500, dar nu mi la bagat in garaj, apoi cand m-am reconectat am vazut ca acel case nu l-am deschis si cand l-am deschis ce sa vezi am primit mesa. Deaigur eram suparat si  as dori sa stiu daca imi pot recupera intr-un mod nrg-ul pierdut.

    1. furnica22

      furnica22

      Ar trebui sa ai si dovezi.

    2. Bosul10

      Bosul10

      Daca trebuie fac o poza cuctableta la ss-ul de pe calculator, deoarece nu functioneaza calculatorul si nu ma lasa sa intru pe chrome mozila e sters si nici pe internet explorer, imi spune ca nu am internet.

    3. furnica22

      furnica22

      Eu am o problema cu /buyhouse, dar am vazut ca s-a dat restart la servere, posibil sa se rezolve.

      Am dat /buyhouse, aparea numele meu la usa, dar la /houseinfo cica nu detin o casa.

  10. Bosul10

    Nick-ul tau: Bosul10 Rank-ul deținut: 4 Am primit amendă pentru: CapsLock ON pe /f Dovadă plată:
  11. Bosul10

    Nick-ul tau: Bosul10 Rank-ul deținut: 4 Am primit amendă pentru: CapsLock ON pe /f Dovadă plată:
  12. Bosul10

    Nick-ul tau: Bosul10 Rank-ul deținut: 4 Am primit amendă pentru: CapsLock ON pe /f Dovadă plată:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.