Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lucian.

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lucian.

  1. La multi ani, B-Zone! Chiar mi-a fost dor de Nea Mirel, inca imi amintesc de misiunea aniversara de 9 ani unde erai pus sa muti balotii de fan in forma unui 9.
  2. Nick: Lucian. Cine ti-a aprobat ziarul?: Duzzzy Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Quentin. https://imgur.com/a/IZtMMYJ Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/SmsA9Of Alte precizari: -
  3. Nick: Lucian. Cine ti-a aprobat ziarul?: Burrows Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Duzzzy https://imgur.com/a/NqnJXoM Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/NM0VciE Alte precizari: -
  4. Nick: Lucian. Pachetul numarul (1 - 8 ): 8 Anuntul dat: Clanul Gangsters Family recruteaza noi membri, cerintele sunt minim level 20 si [...] [...] rank 4 in Faction History. Daca doriti sa aplicati o puteti face pe website. Succes! Durata in care au fost acordate anunturile: 14.06-28.06 Dovada: https://imgur.com/a/533HqNh Alte precizari: Imi cer scuze ca nu am putut finaliza pachetul! Am avut niste probleme si nu am avut timp sa ma ocup de el.
  5. Ciudat...dar interesant. Sa vedem cum o sa fie si daca va crea sau nu lag.
  6. Nick: Lucian. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Vreau cu Bogdi18
  7. Ma consider conservator, intrucat imi doresc sa pastram traditiile vechi, imi doresc sa ramanem oameni, sa muncim, nu o sa o faca robotii in locul nostru, imi doresc ca in actele copilului sa scrie Mama si Tata, nu Parinte 1 si Parinte 2, imi doresc ca moralitatea sa faca parte din viata tuturor. Lumea e tot mai depravata, mai toleranta, mai lenesa, mai privilegiata si ignoranta, iar toate astea se datoreaza liberalismului. Avem nevoie de drepturi egale, de libertate, este adevarat, dar multe lucruri se exagereaza si sunt prea putine restrictii.
  8. Consider ca democratia directa, democratia pura, este cea mai buna forma de organizare statala, avand ca bun exemplu Elvetia, o tara cu un nivel de trai foarte ridicat, o rata de somaj mica si o organizare exceptionala; demos ( popor ) + kratos ( putere ) in adevaratul sens al cuvantului.
  9. Foarte interesant! O metoda de securizare a contului mai buna decat PIN-ul.
  10. La multi ani! Multumim de Quest si Giftbox, dar totusi ne e dor de Quest-urile clasice cu obiecte. Ar fi fost frumos sa fi avut de gasit acadele, jucarii, etc...
  11. Nume: Lucian. Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/YgO3hhj Alte informații: re
  12. Genial update! Comunitatea B-zone este 2000/2000 in fiecare seara, iar jucatorii se bat pe locuri in factiuni. Acum nu o sa mai fie bataia asa de apriga.
  13. Nu, nu am mers niciodata in deplasare, dar m-as incumeta sa incerc o data, poate la un alt meci important de-al Craiovei.
  14. Da, am fost 1 data sau de 2 ori dar nu m-a pasionat asa de mult. Prefer sa urmaresc un meci in liniste, fara petarde, tobe si fumigene.
  15. Mereu am fost un fan al sportului. Sportul inseamna sanatate si consider ca toti ar trebui sa practicam macar un sport. Cand eram la gradinita, mi-am inceput calatoria in lumea sportului cu tenisul de masa, care m-a tinut aproximativ 1 an. In scoala primara am practicat sah, handbal si badminton, dintre care badminton am practicat cel mai mult ( 2 ani si jumatate ), iar sah cel mai putin ( jumatate de an ). In gimnaziu am practicat baschet pentru scurt timp ( 3-4 luni ) si am decis sa revin la badminton in al doilea semestru al clasei a VII-a pana la terminarea gimnaziului, urmand sa particip la 2 competitii importante, aducand scoala mea pe locul II in Dolj. In timpul liceului am practicat karate un timp foarte scurt ( 2 luni ), iar din clasa a IX-a pana in prezent practic culturism, fiind sportul meu preferat.
  16. Da, am fost de multe ori la "OZN-ul" din Craiova ( Stadionul "Ion Oblemenco" ) intrucat ma aflu chiar langa el.
  17. Desi nu ma dau in vant dupa urmarirea sporturilor la televizor ( imi place mai mult sa fiu eu cel care practica ), ma mai uit la fotbal, in special cand joaca echipa ce imi reprezinta orasul: Universitatea Craiova, la tenis ( cand joaca Simona Halep ) si cateodata la box/kick-boxing/MMA cand e un meci mai important.
  18. Foarte interesant, felicitari pentru aceasta idee! Stati in casa, astfel vom evita raspandirea virusului COVID-19 si vom reusi sa scapam de el, invatati, cititi, uitati-va la stiri, documentare si... jucati SAMP ?
  19. Imi plac masinile de tip SUV pentru ca denota eleganta, putere ( masinile de tip SUV avand multi cai putere si o anduranta mai mare decat restul, dar si putere financiara, intrucat un SUV frumos are un pret destul de mare ) si pur si simplu m-as simti bine la volanul unei astfel de masini, masina mea preferanta fiind: Mercedes GLE.
  20. Mass-media are un rol foarte important in creearea acestei isterii. La televizor ni se prezinta faptul ca magazinele raman fara produse, rafturile sunt goale ( cand defapt sute de camioane cu marfa vin si le aprovizioneaza zilnic ) sau ca in Italia se moare pe capete, ca de ciuma bubonica, ca pacientii trec prin tot felul de tratamente dureroase sau ca nu umbla nimeni pe strada, cand defapt in Roma, Bologna, Pontestura ( de acestea stiu eu sigur intrucat am cunostinte acolo ), oamenii sunt calmi, linistiti, se plimba pe strada respectand normele de siguranta iar rata de mortalitate este mai mica de 7%, fiind mai mare doar in cazul bolnavilor, batranilor sau copiilor mici.
  21. COVID-19 a ajuns deja prea departe, putand fii considerata chiar o pandemie. Trebuie sa luam toate masurile necesare pentru a opri raspandirea acestuia ( fiind foarte contagios ) si cel mai important, sa nu ne panicam ( cum deja a facut trei sferturi din populatia Romaniei ), sa stam acasa si sa evitam contactul fizic cu alte persoane pe cat este posibil.
  22. Nu, deoarece pe viitor intentionez sa ma alatur M.A.I, la una dintre brigazile de interventii speciale, precum S.I.A.S sau D.I.A.S, iar cazierul curat este una dintre cerintele obligatorii pentru a ajunge acolo ( pe langa studii superioare, conditie fizica si un caracter puternic ).
  23. Pana in prezent nu am facut niciodata o plangere la politie, oricum Politia din Romania, mai ales cea din Craiova nu se ocupa de plangeri "minuscule" cum ar fi furtul sau bataia ( cateodata se mai actioneaza in privinta vatamarii unei persoane, dar nu atat cat ar trebui ) decat daca esti fiu de politist sau ai cunostinte in Politie.
  24. Sincer, m-am gandit de multe ori sa scriu o carte, inca de cand eram in scoala primara, dar abia acum 1 an am zis ca vreau sa fac ceva serios. Am discutat cu un coleg in decursul a 2 saptamanii despre ce va fi cartea, titlul, tot, eram pregatiti sa dam viata ideilor noastre, dar...e mult mai greu de atat. Efectiv nu stiam nici cum sa incepem, care sa fie prima fraza, prima propozitie, primul cuvant. Nici macar titlul cartii nu consideram ca este unul destul de bun. Asa ca dupa 1 saptamana de batai de cap, am lasat-o balta. In cartea noastra voiam sa reflectam rasismul, homofobia si bullying-ul, cu scopul de a le corecta. Voiam sa facem asta prin intermediul unui personaj, “bully” la inceput, dar devenind ulterior cel agresat, fiind mutat la o scoala dintr-un cartier de negri din SUA.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.