Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Flavius xD

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flavius xD

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FlaVius[Gh0$T]
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Caransebes
 • Hobbies
  Gaming

Previous Fields

 • Real name
  Fiat Flavius
 • RPG1 Nickname
  FlaVius[Gh0$T]
 • RPG2 Nickname
  FlaVius[Gh0$T]
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni :16 septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Inca nu mi-a ajuns pc-ul de la reparat Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Multumesc, o sa fie reparar curand.
 2. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : Lipsesc din motivul:Mi s-a stricat pc-ul, este in service.10.9.2019 Numarul de învoiri din aceasta saptamana: aceasta este a doua. Alte precizari: Am facut cerere de inactivitate, sper sa te uiti peste ea sky.
 3. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 9.9.2019 Lipsesc din motivul: Mi s-a stricat pc-ul , acum este in service. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:Aceasta este prima Alte precizari: Am facut si cerere de inactivitate, deoarece nu stiu cat dureaza pana se rezolva cu pc-ul placa video si sursa s-au dus. Multumesc!
 4. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 5 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras, ca si ieri, am fost la control la ochi, iar acum trebuie sa ma duc dupa ochelari Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua, si ultima. Alte precizari: Multumesc, Bafta pe turf!
 5. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : 4 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: O sa fiu plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima Alte precizari: Multumesc! Bafta pe turf!
 6. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 16 august 2019 Lipsesc din motivul: Sunt la sat la ruga, o sa vin luni Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua Alte precizari Multumesc, va pup!
 7. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 15 August 2019 Lipsesc din motivul:Voi fi plecat la sat cteva ziile si nu pot ajunge la war-uri Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima. Alte precizari:Multumesc, va pup!
 8. Flavius xD

  La cumparaturi cu fiul meu Pikovit =]
 9. Flavius xD

  Nick-ul tau: []Flavius[] Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: Mertanu Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DM cand eram ON duty Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/a/FMiQuex
 10. Flavius xD

  Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:1babyblasz1 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:A tras in mine cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri)https://imgur.com/a/DySF0eq
 11. Flavius xD

  Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:Fetita_Obraznica Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:Car DM cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri):https://imgur.com/a/xR9C0aR (Razvy mi-a dat kill cand am ramas fara masina)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.