Jump to content

Summer Calendarul va fi activ pe toată durata lunii August pe serverele RPG

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Flavius xD

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flavius xD

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FlaVius[Gh0$T]
 • Skype
  -
 • Steam ID
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Caransebes
 • Hobbies
  Gaming

Previous Fields

 • Real name
  Fiat Flavius
 • RPG1 Nickname
  FlaVius[Gh0$T]
 • RPG2 Nickname
  FlaVius[Gh0$T]
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni :16 septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Inca nu mi-a ajuns pc-ul de la reparat Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Multumesc, o sa fie reparar curand.
 2. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : Lipsesc din motivul:Mi s-a stricat pc-ul, este in service.10.9.2019 Numarul de învoiri din aceasta saptamana: aceasta este a doua. Alte precizari: Am facut cerere de inactivitate, sper sa te uiti peste ea sky.
 3. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 9.9.2019 Lipsesc din motivul: Mi s-a stricat pc-ul , acum este in service. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:Aceasta este prima Alte precizari: Am facut si cerere de inactivitate, deoarece nu stiu cat dureaza pana se rezolva cu pc-ul placa video si sursa s-au dus. Multumesc!
 4. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 5 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras, ca si ieri, am fost la control la ochi, iar acum trebuie sa ma duc dupa ochelari Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua, si ultima. Alte precizari: Multumesc, Bafta pe turf!
 5. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : 4 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: O sa fiu plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima Alte precizari: Multumesc! Bafta pe turf!
 6. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 16 august 2019 Lipsesc din motivul: Sunt la sat la ruga, o sa vin luni Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua Alte precizari Multumesc, va pup!
 7. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 15 August 2019 Lipsesc din motivul:Voi fi plecat la sat cteva ziile si nu pot ajunge la war-uri Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima. Alte precizari:Multumesc, va pup!
 8. Flavius xD

  La cumparaturi cu fiul meu Pikovit =]
 9. Flavius xD

  Nick-ul tau: []Flavius[] Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: Mertanu Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DM cand eram ON duty Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/a/FMiQuex
 10. Flavius xD

  Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:1babyblasz1 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:A tras in mine cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri)https://imgur.com/a/DySF0eq
 11. Flavius xD

  Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:Fetita_Obraznica Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:Car DM cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri):https://imgur.com/a/xR9C0aR (Razvy mi-a dat kill cand am ramas fara masina)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.