Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Flavius xD

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Flavius xD

  • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/FlaVius[Gh0$T]
  • Skype
    -
  • Steam ID
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Caransebes
  • Hobbies
    Gaming

Previous Fields

  • Real name
    Fiat Flavius
  • RPG Nickname
    FlaVius[Gh0$T]

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flavius xD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni :16 septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Inca nu mi-a ajuns pc-ul de la reparat Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Prima Alte precizari: Multumesc, o sa fie reparar curand.
  2. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : Lipsesc din motivul:Mi s-a stricat pc-ul, este in service.10.9.2019 Numarul de învoiri din aceasta saptamana: aceasta este a doua. Alte precizari: Am facut cerere de inactivitate, sper sa te uiti peste ea sky.
  3. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 9.9.2019 Lipsesc din motivul: Mi s-a stricat pc-ul , acum este in service. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:Aceasta este prima Alte precizari: Am facut si cerere de inactivitate, deoarece nu stiu cat dureaza pana se rezolva cu pc-ul placa video si sursa s-au dus. Multumesc!
  4. Nick : Flavius[]DauMagie Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 5 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras, ca si ieri, am fost la control la ochi, iar acum trebuie sa ma duc dupa ochelari Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua, si ultima. Alte precizari: Multumesc, Bafta pe turf!
  5. Nick :Flavius[]DauMagie Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni : 4 Septembrie 2019 Lipsesc din motivul: O sa fiu plecat din oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima Alte precizari: Multumesc! Bafta pe turf!
  6. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 16 august 2019 Lipsesc din motivul: Sunt la sat la ruga, o sa vin luni Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta e a doua Alte precizari Multumesc, va pup!
  7. Nick : []Flavius[] Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): WAR Data la care nu poti veni : 15 August 2019 Lipsesc din motivul:Voi fi plecat la sat cteva ziile si nu pot ajunge la war-uri Numarul de învoiri din aceasta saptamana: Aceasta este prima. Alte precizari:Multumesc, va pup!
  8. Nick-ul tau: []Flavius[] Rank-ul tău: 1 Nick-ul celui reclamat: Mertanu Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației: DM cand eram ON duty Dovezi(poze sau video-uri): https://imgur.com/a/FMiQuex
  9. Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:1babyblasz1 Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:A tras in mine cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri)https://imgur.com/a/DySF0eq
  10. Nick-ul tau:FlaVius[Gh0$T] Rank-ul tău: R1 Nick-ul celui reclamat:Fetita_Obraznica Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:Car DM cand eram ON DUTY Dovezi(poze sau video-uri):https://imgur.com/a/xR9C0aR (Razvy mi-a dat kill cand am ramas fara masina)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.