Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

KoppenRPV

Moderator: Auto/Moto
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

7 Followers

About KoppenRPV

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 01/04/02

Contact Methods

 • Website URL
  https://b-zone.ro/?pag=1
 • Skype
  PM

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republic of Moldova
 • Hobbies
  Mai multe cate oleaca.

Previous Fields

 • Real name
  Procop
 • RPG2 Nickname
  Koppen
 • RPG4 Nickname
  Koppen

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. Ma umplu iar in datorii si vand iar infu sa dau datorii. Ce ai face daca ai pierde helperu?
 2. Mi-as lua un PC mai bun si de restu vad io. Ce ai face daca vei avea pile la owner?
 3. As trai acele 2 zile! Ce ai face daca ai afla ca partenera ta este insarcinata de la tine?
 4. As face un /trade frumos asa ca sa nu ma violeze. Ce ai face daca joci balena albastra dar vrei sa iesi din joc si nu poti?
 5. Voi vrea si lider. Ce ai face daca nu ar exista SAMP?
 6. "***** ma duc pe rivala!" Ce vei face daca vei lua lider si a doua zi il pierzi?
 7. Ii dau un FW inapoi. Ce ai face daca se vor scoate interdictiile?
 8. foarte fain
 9. Skoda a renunțat la parteneriatul cu Tata Motors care prevedea dezvoltarea unei mașini ieftine pentru piața din Asia, întrucât costurile de dezvoltare erau prea ridicate. Piața auto din Asia a căpătat o importanță majoră datorită creșterilor majore de vânzări înregistrate mai ales în China, iar constructorii încearcă să găsească soluții pentru a oferi mașini cât mai accesibile. În luna martie, Grupul Volkswagen ajunsese la un acord cu indienii de la Tata Motors pentru dezvoltarea unei mașini ieftine pentru piața din Asia prin intermediul brandului Skoda, însă producătorul ceh a anunțat în această săptămână că renunță cel puțin temporar la această strategie. "Cele două companii au ajuns la concluzia că în prezent sinergiile tehnice și economice nu pot fi realizate în maniera dorită", precizează Skoda într-un comunicat de presă. Proiectul inițial prevedea dezvoltarea unei game de modele ieftine pe arhitectura Advanced Modular Platform a celor de la Tata, iar mașinile urmau să fie destinate în special pieței din India. Planurile prevedeau ca Tata Motors să furnizeze inclusiv motoarele, întrucât acestea erau semnificativ mai ieftine decât cele din cadrul Grupului Volkswagen. Totuși, potrivit unei surse din Grupul Volkswagen, Skoda a renunțat la acest plan din cauza faptului că a ajuns la concluzia că trebuie să investească o sumă mare de bani pentru a respecta testele de siguranță și normele de poluare. Sursa
 10. Dacă ați scăpat obiecte între scaunul mașinii și cotiera centrală, atunci știți cât de frustrantă și dificilă este recuperarea lor. Toyota a găsit însă o soluție salvatoare. De câte ori nu ai scăpat cheile, banii, telefonul sau cine știe ce alte obiecte între scaune și cotiera centrală sau între scaun și portieră? E locul acela îngust în care ajungi foarte greu cu mâna și numai după ce ai oprit. Se pare că printre mașini autonome și electrice, Toyota și-a făcut timp să rezolve și această problemă. Japonezii tocmai au patentat un sistem care te scapă de grija scăpării cheilor între scaune. Potrivit oficiului de înregistrare a patentelor din SUA, dispozitivul inventat de Toyota este de fapt o tavă care colectează tot ce cade printre scaune. Obiectele ajung pe o platformă, de unde pot fi luate foarte ușor cu mâna. Chiar și în timpul mersului. Patentele vizează nu doar un sistem care funcționează manual, ci și unul mecanic, care scoate automat obiectele căzute sub scaun. Înregistrarea acestui dispozitiv ca patent în Statele Unite nu oferă însă certitudinea aplicării sale în producția de serie. Rămâne de văzut dacă Toyota va considera asta o invenție utilă pentru clienții săi. Sursa
 11. Suna o idee buna dupa parerea mea. Ceva ce nu credeam ca s-ar putea implementa asa ceva pe serverele RPG <insa va rog io mult ocupati-va si reparati ceea ce ati stricat in loc sa bagati ceva nou> (stie lumea la ce ma refer) Insa e foarte fain sistemu si mi-ar placea sa fie implementat.
 12. Nick-ul tau: KoppenRPV Nick-ul celui sanctionat (inclusiv link catre profil): SunSet - https://forum.b-zone.ro/profile/56521-sunset/ Sanctiunea acordata: 1 Avertisment Verbal (AV) Data in care a avut loc sanctionarea: 05.08.2017 Motivul sanctiunii: Nepostare sursa. Dovada: Alte precizari: Mai multa atentie la postarea topicurilor. Te rog pentru data viitoare sa citesti bine regulamentul si sa mai vezi alte topicuri Auto ca exemplu pentru tine.
 13. Topic Closed. Este STRICT INTERZISĂ publicarea de articole dacă nu aţi specificat în mod vizibil SURSA. - Acumulezi 1 Avertisment Verbal (AV) pentru nepostarea sursei.