Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Farraonul

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Farraonul

  1. Deja suntem ca si cuceriti cu armamentul lor si cu trupele lor la noi stat. Totusi, am inteles ca am cumpara Rachete Patriot cu 3 miliarde. De ce atat ? Cica "Parteneriat Strategic" in plm si ei ce fac? "3 miliarde si va dam cateva rachete Patriot". Tare cred ca vor fii rachete uzate, nu rachete noi, cum se rad americanii de noi. Americanii ne vad noua toate invechiturile lor, ca ei nu mai au ce face, faza e ca si la preturii destul de mari. Daca era Ceausescu acuma, pariez ca in loc de extremele de multe mall-urii din tara asta, aveam Centre de Cercetare Militara, Fabricii specializate in productia de Tank-urii ROMANESTII, avioave, aeronave, TAB-urii, nave de razboi, ARO-urii blindate, Artilerie de sol, etc.. + ca Romania condusa de Ceausescu, le-a cam bagat mintile in cap rusiilor dupa masivele distrugerii de tank-urii/avioane/nave de Armatele Romane. Ceausescu a avut generalii extrem de buni, a pretit intreaga tara de razboi, dar nu orice razboi, un razboi NUCLEAR. Toate blocurile pe care le-a facut el, au si acuma buncar pentru locatarii din acel bloc. Sistemul de irigatii al Romaniei, ascunde si el o bariera impotriva tank-urilor Bulgare in caz ca si Bulgaria urma sa ne atace. Pur si simplu, un tank nu mai iese dintr-o gaura de canal de 3-4m + ca atunci era si apa cu presiune si betonat. Acum, am fost curand prin zona unde trb. sa fie canalul. A crescut niste burienii in santurile alea, de 3m, nici nu iti dai seama ca e un sant acolo. Totusi, betoanele furate, apa nu mai curge. Pacat..
  2. Totusi, armata actuala a Romaniei nu se compara cu cea a Romaniei Socialiste condusa de Ceausescu. Aveam 350.000+ de soldatii, umpleam 3-4 stadioane de fotbal, acuma daca mai umplem unul. Sa nu mai zic de faptul ca in prezent armata nu dispune de adevaratul sens al cuvantului "general". La vremea aceea existau generalii adevarati, si atunci si inainte de impunerea comunismului in Romania. Totusi, asta e, ce se petrece de fapt ? Cuceritorii din '89 distrug pe unde pot Romania. Exista armata fara stat, dar stat fara armata nu exista. O marire a salarilor pentru pensionarii din cadrul fortelor militare ce pot sa zic, o sa ii umple de banii + ca o sa ma intalnesc eu cu cativa cu stupii ca n-au ei ce lucra la pensie ca ii scoate la 40 de ani cautand mijloace sa mai faca banii, ca nah.. Nu le ajunge sumele uriase pe care le ia. Totusi mai sunt si militarii adevarati prin tara noastra, respect lor!
  3. Wotefak, n-am inteles nimic din cauza singurului fapt ca nu esti român. Nu stiu cum sa iti zic bun venit, dar dau si eu un mic "Welcome" ca nah, asa e frumos..
  4. Vor sa ne sace de resurse americanii astia. Romania este o tara graoznic de bogata, avem ce nu au alti adunati la un loc, dar noi nu stim. Nu decat acest om a zis acest lucru, ai Mircea Dogru a zia la fel, si au dreptate totii care zic si cred asta. SUA distruge lumea!
  5. Nu judecam o carte dupa coperta! P.S: S-a promulgat legea salarizarii, ce a fost promis in program.
  6. Pe mine ma surprinde ca romanii sunt un poopr ce cunosc totul. Doar din priviri isi dau seama ca e securist. Nu o sa ajungem nicaieri cu atitudinea asta, nu te baga unde nu te pricepi!
  7. Nick: Farraonul Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: MasserattYYLevel-ul celui reclamat: 31 Facțiune celui reclamat: None. Motivul reclamației: DM in timp ce aveam de luat un client +limbaj vulgar Dovezi (screenshot/video): Bară RPG a celui reclamat: li
  8. ''La evaluarea făcută de PSD asupra activităţii Guvernului Grindeanu, Ministerul Economiei, condus de Mihai Tudose, avea zero realizări, două măsuri parţial îndeplinite şi 17 neîndeplinite. Pe de altă parte, fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că Tudose şi-a făcut treaba, însă proiectele sale au fost blocate de premierul Sorin Grindeanu. '' Citeste mai mult: adev.ro/os5ghd
  9. Da sigur, vise.. Ciolos omul pregatit de Europa sa bage romania in datorii. Aia e.. Si zici tu ca gaura de 10 miliarde de lei / armamentul cumparat de la Germania pe ascuns sunt false, dar nu ai de unde sa stii. Iar aia cu armamentul a fost confirmata chiar, deci lasa.. Si sa nu mai zic ce le-a facut Ciolosel la cei cu handiap, rudelor lor de pana la grad 4, sa plateasca pentru cei cu handicap. Adica sa nu mai plateasca statul ca nah, ei nu isi permit banii sa fie intretinutii, sa plateasca toate rudele pana la gradul 4. Un nemernic, fara inima. Sa nu mai zic ca la PSD cu OUG 13 ati iesit in strada imediat ca ei macar au avut bunul simt sa anunte ca vor sa faca modificarii, si astia care ati iesit nici macar nu ati citit ordonanta. Daca eram eu Dragnea va rugam sa imi spuneti despre ce era vorba in ordonata, si pariam ca nu stiatii si va faceati de rasul lumii. Lucrurile au mers simplu, scoti cativa oamenii in strada ca sa mai vina automat altii, asa fac companiile straine pentru ca nu cumva PSD sa impuna Fondul Suveran Roman, daca e ala impus sa vezi atunci comapnii romanesti in Romania. M-am saturat de hotia liberala, punct. Am votat PSD si ALDE, ei fac Guvernul, Ciolos a pierdut, si asa ramane. Iar legat de 150.000 de locuri, alea doar intr-un an, dar guvernul actual PSD in 6 luni a facut 110.000 + cresterea economica care nu se datoreaza ''Guvernului Ciolos'' fiindca sa ne amintim noi cine a lansat programul de dezvoltare al Romaniei Start Up, sau mai stiu eu ce programe ( procinele / tomatele / etc.. ) Ciolos a pierdut, nu a fost un Premier bun, romanii nu l-au ales a doua oara din simplul fapt ca nu a facut nimic mai bun decat alte guverne. Sa nu mai zic modul josnic prin care a venit, si pentru ce a venit ? Sa blocheze mai multe constructii dupa Colectiv. Un hot al Bruxellului.
  10. Legea salarizarii e nimic ? Hai sa fim seriosi, fiecare partid dupa 89' care a fost la guvernare a lasat in urma sa ceva, iar PSD a lasat atat bune cat si rele. Dar fata de dreapta lui nenea Basescu care a promis nationalizarea a absolut tot care acum e conducerea PNL nu poti sa zici ca PSD nu a facut nimic. Acuma nah, nu mai e aceasi conducere exacta ca acum 5-10 ani in PSD, e alta conducere. Nu putem judeca un guvern in 6 luni, un guvern care nah, nu s-a descurcat prea bine. Poate a lui Savu se va descurca, asta vedem noi. Totusi, zici de Ciolos ca a facut numai bune, a facut ai rele, dar cum stii tu si stiu si eu daca esti de o parte (stanga/dreapta/etc) nu renunti la ideea ta. Asta e cam lege, gandirii diferite. Si accept pariul, o sa faca PSD ce a promis, fiindca deja a cam facut ceva ceva si au trecut doar 6 luni OldNab. Ciolos intr-un an 100.000 de locurii de munca. PSD in 6 luni 100.000 de locuri de munca si crestere economica.
  11. Uuuu, arata bine din ce am vazut in videou' de mai sus. Are grafica calumea si pare (sper sa si fie, nu doar sa para) horror! Totusi mai e de asteptat, csf..
  12. Totusi am avut cresterea economica, nu uita de asta! De asemenea, vreau sa vad lista cu realizarile "Guvernului 0" si de ce la alegerii Ciolosel nu a fost ales de multi romanii daca tot zici tu ca a fost cel mai bun premier dupa 89'. Motiv: Programul PSD este muult mai bun decat ai lui Ciolos si poate fii vazut si aici: http://www.indraznestesacrezi.ro De asemenea sunt multe de zis, PSD fata de Ciolosel isi doreste ca in romania firmele romanestii sa domine, nu firmele straine care pe timpul Guvernului Ciolos au fost ajutate cu 400 de milioane de euro daca nu ma insel. De ce firmele straine si nu romane ? Omul Bruxellului, csf.. PSD a mai promis 8 spitale regionale, iar in ultimul timp s-a intarit ideea ca ele chiar vor fii dupa niste "prezentarii de situatie a programului" de catre Dragnea. Sa nu mai zic de Fondul Suveran Roman, de el nu l-am auzit pe Ciolos sa zica ceva, aflat in programul PSD. Am vazut pe lista cu ce a facut "Guvernul 0" si ceva legat de locuri de munca, nu ? Pai.. 150.000 intr-un an de zile ma ? Atunci cum a reusit Grindeanu sa faca 100.000 de mii in 6 luni + crestere economica si multe altele ? Hai sa lasam acel guvern in urma, a pierdut, PSD cu ALDE a castigat, sa faca ce au promis fiindca noi cei care i-am votat sa nu ne pierdem votul, peste 50%! Eu nu mai cred in DNA! Se fac abuzurii acolo, Judecatorii sunt fortatii sa dea sentintele incorecte si cati ani sa dea. PSD a mai promis legea Magistratiilor, sa vezi cand e aia cum o sa stea lucrurile. Oricum Kovesii nu mai sta mult la DNA, dupa inregistrarile cu procurorii ei si ce a mai zis ea in ultimul timp.
  13. Doamne ajuta sa fie pus in "practica" programul de guvernare.
  14. Si stii tu sigur ca el a fost condamnat corect ? Eu unul nu mai am incredere in DNA dupa aparitia inregistrarilor acelea cu Kovesii. DNA dupa parerea mea e un ''instrument'' strain folosit pentru vanarea politicenilor romanii. Fiecare presedinte al Romaniei va ava dosar penal facut de DNA chiar daca el nu a facut nimic pentru ca sa fie santajat, la fel si restul politicenilor romanii. Totusi, nu sunt multumit de faptul ca o parte din ei stiu despre ce este vorba, si nu vor sa spuna, fiindca le este frica. Frica ucide, nu coruptia. Daca fiecare om ar vorbii ce stie, am afla multe lucruri. Legat de abuzul in serviciu, mi-se pare ca in Germania chestia asta se permite in nush. ce circumstante.. Legat de nenea Soros si Iohannis. Spune-mi mie te rog ce a facut Iohannis pentru tarisoara noastra de cand a ajuns el presedinte. A avut si guvern ''Guvernul meu'' si tot nu a facut nimic, a facut o gaura de 10 miliarde de lei in buget, a cumparat armament de 4 miliarde de euro pe ascuns fara licitare de la Germania ( Markel ). Apropo de faptul ca ai zis ca ai iesit in strada cand a fost protestele atunci, eu te-as intreba daca ai iesit si cand a taiat liberalii salarile, aia vreau sa stiu. Ai iesit ? Eu as fii iesit.
  15. Nu stiu dar "auto-evaluarea" guvernului Grindeanu pot sa spun ca a fost chiar corecta. Adica multe lucruri nu au fost implementate. Pana acuma Fondul Suveran trebuia sa fie "facut", cele 8 spitale regionale in "schitare" si sa nu mai zic si de faptul ca nah, Dragnea trebuia sa fie Premier, el stie cel mai bine programul de Guvernare. Iar cu datul afara, odata ce nu asculti de partidul din care faci parte ( cel care te-a pus ) si iti spune ca nu te-ai descurcat asa de bine, nu ai indeplimit criterile si nah, poate stii si tu asta demisionezi, nu mai stai. Totusi, sa nu uitam ce am zis, programul sa fie pus in practica si toate masurile sa fie facute 100% cum a garantat Dragnea. Eu am incredere in el, ca nah.. In Iohannis nu mai am dupa ce a facut la proteste, in loc sa fie mediator a fost de partea celor care erau intr-un mod sau altul nu impotriva OUG 13, ci impotriva Fondului Suveran Roman, fiindca asta ar fii insemnat o concurenta pentru firmele straine din Romania (TransNationalele sau cum le zic ) si si-au scos oamenii in strada ca nemernicii. Cand a taiat liberalii ( actualul PNL si Basescu ) salarile au iesit 5.000, dar cand sa bage un OUG pentru detinuti din puscari ( zicea clar nu pt. politiceni / violatori / criminali ), gata iese 100.000, si nici nu au fost atata, au fost sub 50.000 fiindca nu are asa mare capacitate Piata Victoriei. Trecand peste asta, strainiilor le e frica de PSD si programul lor, au niste chestii pe acolo de nu ca le afecteaza pe ele ca firme, le afecteaza statele pentru care lucreaza (Germania) fiindca acolo platesc ele cu forta noastra de munca in loc sa plateasca statului roman.
  16. Dupa parerea mea nu este important cine este Premier sau Ministru, conteaza ca acesta sa indeplimeasca programul de guvernare la datele fixate. Daca dl. Mihai Tudose va face treaba buna si va face ce astept eu din partea PSD-ului si anume Fondul Suveran, este bine!
  17. Socialism sau Capitalism. Pot si vor putea schimba / ajuta lumea oricand si oriunde.
  18. PSD - cel mai bun program de guvernare adus in Romania dupa 89'. Daca el va fii indeplimit 100% cum zice dl. Liviu Dragnea pana in 2020 ar fii perfect. Legat de hotie, nu mai am incredere in DNA, o institutie de "distrugere a politici romanestii".
  19. Socialism - nu prea as vrea sa detaliez, fiindca sunt de parere ca ce a fost inainte de 89' si anume aceea organizare economica a fost cea mai buna!
  20. Comunism ( Socialism de fapt, Comunismul e ce este in Israel, eu vreau sa spun ca as vrea ceva ce a fost inainte de 89', toata lumea sa aiba un loc de munca stabil, salariu bun, o casa, o familie si totul sa apartina de stat. De ce de stat ? Pai statul poate sa se implice si sa ajute la dezvoltarea unei fabricii mai bine decat o singura echipa care nah, poate nu are priceperea necesara pt. o firma, parerea mea ).
  21. Impozitatre diferentiala - nu toata lumea are acelasi venit, eu sunt de parere ca un om cu un venit destul de mare ( ex: 50.000 de lei ) nu ar trebui sa plateasca aceasi suma de banii cu unul cu un venit mai micut ( rx: 2.000 de lei ). Totusi, nici extrem de mare sa fie "diferentialitatea".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.