Jump to content

qr00

Member
  • Posts

    254
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Seby.

qr00's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

3

Reputation

  1. Nick-name: Seby. Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 29.07.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa plec. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Invoirea este doar pentru al doilea war.
  2. Nick-name: Seby. Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 27/07/2017 Motivul pentru care nu pot veni la war: Inscriere la facultate Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: Bafta la war! Retrag, se pare ca am terminat mai repede.
  3. Nick-name: Seby. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 12.07.2016 Motivul pentru care nu pot veni la war: Am meditatii pentru admiterea la facultate. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sper sa nu fie probleme. Succes la WAR.
  4. Ce versiunea se foloseste pe server?
  5. qr00

    Tombola B-Zone

    Nickname: Seby. Level: 24+ Sunt jucătorul cu numărul: 25 Alte precizări: -
  6. Raport de activitate Rutieră: Raportul de activitate cu numărul: 2 Numele membrului: Seby. Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 20.09.2014-28.09.2014 Număr de licențe suspendate: 3 ( http://imgur.com/a/BbCSP ) = 6 pct. Număr de amenzi date: 42 ( http://imgur.com/a/ukivH ) Număr de obiecte confiscate (Doar Rank 2+) Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' / "neprezentare acte" date: 5 ( http://imgur.com/a/kRTus ) Numărul de jucatori incepatori ajutati: - Punctaj total: 6+42+5 = 53 puncte. Alte menționări:
  7. Raportul de activitate cu numărul: 1 Numele membrului: Seby. Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 16.09-20.09.2014 Număr de licențe suspendate: 7 ( http://imgur.com/a/cXtUy#B2zoitS ) ->7x2=14 pct Număr de amenzi date: 44 ( http://imgur.com/a/YzQ7m ) Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale, sau /frisk (Rank 1)): - Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' / "neprezentare acte" date: 6 ( http://imgur.com/a/PaXZQ ) Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): - Numărul de jucatori incepatori ajutati: - Punctaj total: 64 puncte. Alte menționări: Sper ca e ok.
  8. Va zic multa bafta si aici, pe forum. M-am simtit foarte bine in acest gang.Cum am zis si in cererea de demisie, am avut si momente bune, dar si momente mai putin bune. Chiar imi pare bine ca am intrat aici unde am cunoscut multi oameni de treaba, cu care m-am si imprietenit. Ce sa va zic, bafta la war-uri, sa luati LS-ul cat mai repede. Levyy, ai grija de mafie si iti multumesc pentru sansa acordata. Ne mai auzim in game. Va salut!
  9. Nick: Seby.[s4F] Rank: 2 Ziua de war de la care ma invoiesc(Luni, Marti,Miercuri,Joi): Luni Data: 18.08.2014 Motiv: Ma duc la strand cu niste prieteni. Alte precizari: Bafta la war.
  10. Neata VTB! Ne auzim in game in 15 minute. Apropo,cate materiale trebuie sa avem la war pana la urma?
  11. qr00

    Tombola B-Zone

    Nickname: Seby. Level: 20 Sunt jucatorul cu numarul:37 Alte precizari: Da.
  12. Nume in joc: Seby. Level: 20++ Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : 2 ani cu pauze Factiuni precedente : TTC,Stracci Family, F/M Dept ,NG ,Barzini Family ,SI,Police Dept. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2-Police Dept. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune deoarece m-am hotarat sa iau o pauza de la SAMP. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3: Stracci Family,TTC De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei factiuni deoarece este cea mai ravnita de pe server. Totodata , aici gasesti organizare maxima,colegi adevarati si aventura fara pauze. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu rezolvarea contractelor contra unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineinteles. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu,dar as vrea. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore Nickname-uri anterioare Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/5ZGeQei.jpg Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.
  13. Nick:Seby. Level:20++ Facțiune: Civil Animul: /handsup Alte precizări: Interesant event
  14. Nickname: Seby. Level: 20++ Pronostic: Paris Saint Germain 2 - 1 Agaccio Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.