Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

ShlomY

VIP
 • Content Count

  3205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

179 Extraordinary

2 Followers

About ShlomY

 • Rank
  ٩(●̮̮̃•̃)۶
 • Birthday April 6

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Born in Bucuresti - Balta Alba, Salajan
 • Hobbies
  B-Zone Community

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel

Recent Profile Visitors

39427 profile views
 1. Oups!

  1. UnnIvErSaLL

   UnnIvErSaLL

   Băi, ești nebun ? Salut !

  2. Askhanar

   Askhanar

   Borhaim borhaim

  3. South Max

   South Max

   Bă eşti prost? Mai trăieşti?! :O

 2. Nick: ShlomY Poza cu scorul de la war: http://postimg.org/image/63eg9w1n7/ / http://postimg.org/image/mrgipqpxj/ / http://postimg.org/image/cg5qbj88l/ Numarul de war-uri la care am participat: 4 Alte precizari: La restul warurilor am anuntat ca nu particip din cauza unor probleme.
 3. ShlomY

  Nick'ul tau: ShlomY Rank: 1 Level: 61 Plec pe data de: 16.08.2013 Revin pe data de: 25.08.2013 Zile inactive: 8-9 zile Motivul: Plecat in concediu Alte precizari?: Louie, sterge cererea aia de invoire, ca am facut-o eu. Mersi oricum
 4. "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man." - Don Corleone to Johnny Fontane

 5. Nick: ShlomY Poza cu scorul de la war: http://postimg.org/image/g2s4j6uul/ / http://postimg.org/image/ik7u4k8at/ Numarul de war-uri la care am participat: 2/2 Alte precizari:
 6. ShlomY

  Daca ai putea sa faci partea cu " -WELCOME- " un pic mai lata, incat sa acopere picioarele celor 2 personale ar fi ok (Daca observe la W si la ultimul E de la WELCOME se vede ciudat renderul) , pentru ca in felul asta s-ar vedea mai frumos renderul decupat (mai exact picioarele cainelui si ale caracterului, faptul ca sunt decupate si intrerupte de-odata, iar prin acel WELCOME ar putea fi "acoperite"). In rest este super, mersi frumos. Mai astept 2-3 lucrari, de preferat ale designerilor daca nu cer prea mult. Multumesc frumos.
 7. ShlomY

  Multumesc frumos TAV I si Zoom xD. As avea rugamintea TAV I, sa pui un singur tip de text si este super ok. Multumesc frumos. Mai astept si alte creatii.
 8. Nick: ShlomY Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo About Me Imagine (Optional): http://postimg.org/image/p5s1ovyej/ sau http://postimg.org/image/4hvx2qovx/ (Doar render-ul si textul sub el) Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Welcome to my profile Dimensiuni: Cat considerati ca este necesar. Nici prea mare, nici prea mic. Alte precizari: Multumesc.
 9. Nick: ShlomY Screen-Shoot cu scorul de la war: http://postimg.org/image/ri831d91l/ / http://postimg.org/image/ushh26lh3/ / Ate precizari: De la restul warurilor m-a invoit Kinnnder, probleme personale.
 10. ShlomY

  Nick-ul pe forum: OC ShlomY Yahoo ID @yahoo.com: [email protected] (Da "add" doar cei cu care am meciuri de jucat) Eşti de acord cu regulamentul?: Da Ești capabil să îți respecți adversarul și să aveți un meci fair-play?: Da
 11. Salutare. Nu am avut timp sa fac cunostinta cu voi ieri, dar o fac azi. Eu sunt Shlomy, noul vostru coleg si sper sa facem treaba buna impreuna. Multumesc pentru "welcome"
 12. Welcome back Don Cuneo :D

 13. Vreau sa fiu primul care posteaza aici. Bine ai revenit baaaa!

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.