Jump to content

Droga7u

Member
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Droga7u

Recent Profile Visitors

1511 profile views

Droga7u's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

4

Reputation

  1. Ce problema ai?Nu imi recunoaste toti cei 8 GB rami. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai:Am cumparat recent 2x4GB ram 1600 Mhz , iar PC-u imi recunoaste doar 3.99 , ii vede pe toti 8GB instalati. Link PC specs : https://postimg.org/image/9uokek9x7/ Screenshot/Video: https://postimg.org/image/fk4syvg3f/ Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: https://support.microsoft.com/ro-ro/kb/978610
  2. Fratilor , asta e ...raman cu ban 7 zile . De ghidat cum se instalează acel program te ghidează google sau youtube, cu toate că n-ai de dat numai vreo 3 clickuri. De asemenea tu ca membru de gang trebuia să ai gata instalat programul din moment ce regulile noastre spun clar că se fac controale cu acel program pe jucători. Ai fost sancționat corect încălcând una dintre regulile scrise în Regulamentul Serverului, așadar răspunsul meu este că banul nu-ți va fi înlăturat. Regulamentul serverului poate fi găsit aici http://b-zone.ro/rules Dar am incercat sa-l instalez si imi dadea eroare, de eroare nu mi-o zis nimic "Prea fericitul" Kelton. PS:De unde era sa stiu ca sunt OBLIGAT sa am TeamWiever 11... Hai bafta , Kay...asta e ... Si cu ocazia asta ma si las de B-zone , numai bine !
  3. Fratilor , ai mai naspeti admini...lasa ca ii rezolv eu! EDIT:Aici ii explic ca nu imi da eroare la TW 11(mi-o luat 1 minut sa aflu ce TW 11) Domnul Exteazy nu a vrut sa fie mai explicit ! Poza--> http://postimg.org/image/bt5vpep4h/ si aici e eroarea -> http://postimg.org/image/u7gete1f5/ Help,unde sa postez pt unban..i-am zis ca ii dau skype...si sa ma ajute sa rezolv problema ...el nu si nu si nu ...pfff ce nervi o bagat in mine ...apoi eu sa am coduri la scorurile astea pe care le fac? da astia macar gandesc cu capu' ala ? sau is pe o mana cu VDT?
  4. Am urmarit tot felul de tutoriale, etc...am inversat placutele, din stanga in dreapta, dreapta in stanga...si tot nimic ...in CPU-z imi vede cele 2 placute , la My computer, Proprietati imi arata ca am instalate 8 GB dar folosibile doar 4 GB(3.99GB mai exact) ce-i de facut ?
  5. Salut, sa va si spun , am windows 7 in 64 biti.Alte ideei ? pareri ? le astept in PM , daca nu sunteti din VTB.! sa nu avem neplaceri.
  6. Preteni , va salut....s-ar putea ca intr-un viitor apropioat sa nu fiu asa de activ, deoarece am PROMOVAT la locul de munca. V-am "adunat" azi pe toti pe aici sa va intreb o chestie , mi-am cumparat recent 8GB RAM DDR3 la 1600Mhz. Problema e ca imi arata ca sunt instalati 8 GB , dar imi foloseste doar 4 GB , ce-i de facut , HELP !
  7. Bine Fratilor, acum am 8GB ddr3 1600MHz, dar imi recunoaste doar 3.96GB ....ce-i de facut ? help.
  8. Merci fain , am sa imi iau 2x4GB ddr3 1600Mhz... TOPIC CLOSED
  9. 1333Mhz? cum unde ai vazut ? explica-mi ...atunci imi iau 2 placute de 2x4GB ddr3 la 1333Mhz sau mai bine la 1600Mhz??
  10. Si cu ai mei 4GB ddr3 665Mhz, ii pot tine,cat timp ii am si pe acei 8 GB ddr3 1600Mhz? si sa imi ajunga la 12GB ddr3 ( e posibil ? )
  11. Nume:Droga7u Ce problema ai?:Salutare, doresc sa imi dau un upgrade la RAM sa bag 8GB ddr3 la 1300-1600MHz. O scurta descriere a situatiei:Doresc sa stiu daca placa de baza imi suporta un upgrade de genul acesta,sa nu imi cumpar RAM si sa nu mi se potriveasca, atunci am investit aiurea 250RON (http://www.emag.ro/memorie-kingston-hyperx-savage-8gb-2x4gb-ddr3-1600mhz-cl9-1-5v-xmp-hx316c9srk2-8/pd/DQ8SRBBBM/?#new_reviews )Acesti RAM doresc sa cumpar. Screenshot: http://postimg.org/gallery/1juc8cq36/ (PC meu) Alte precizari:Sper sa ma puteti ajuta si sa pot sa dau upgrade linistit , fara sa fac alte schimbari la PC, please Quote.Numai bine ! EDIT: mai astept 2-3 opinii.
  12. Nickname-ul tau: Droga7u Rank: 3 Nickname-ul celui reclamat: [F4L]Albertoo Bara RPG a reclamatului: Level-ul celui reclamat: 17 Motivul: DM Descrierea situatiei: Ma plimbam linstit , la un moment dat vine pretenasu' Albertoo si face DM pe mine ! Dovada: http://postimg.org/gallery/28urj0hn6/
  13. Nickname-ul tau: Droga7u Rank: 3 Nickname-ul celui reclamat: BigDream Bara RPG a reclamatului: Level-ul celui reclamat: 18 Motivul: Drive-By Descrierea situatiei: BigDream ,venise sa deie /work pe masina noastra de la HQ , m-am opus cat am putut, dar s-a urcat cu masina pe si a rezultat un DB(Drive-By) Dovada: http://postimg.org/image/g8zdl7sud/
  14. Nickname-ul tau: Droga7u Rank: 3 Nickname-ul celui reclamat: BigDream Bara RPG a reclamatului: Level-ul celui reclamat: 18 Motivul: L-am somat de "n" ori sa paraseasca HQ-ul.L-am omorat de 2-3 ori si a tot revenit. Descrierea situatiei: BigDream , nu a parasit zona HQ-ului Vietnamese Boy's , cand l-am somat sa faca aceasta "operatiune" de deplasare. Dovada: http://postimg.org/gallery/2q74tj1sq/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.