Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Caps

Member
  • Posts

    983
  • Joined

  • Last visited

About Caps

  • Birthday 12/04/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    personale

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu

Recent Profile Visitors

12270 profile views

Caps's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

61

Reputation

  1. Nume in joc: Caps Rank: 1 Freelancer Contractul ales: http://i.imgur.com/kLjFJTE.png Descriere: -
  2. Nume in joc: Caps Rank: 1 Contractul ales: http://imgur.com/Az3gxMr Descriere: Bang
  3. Nume in joc: Caps Rank: 1 Contractul ales: http://postimg.org/image/l630gejbl/ Descriere: BANG
  4. Nume in joc: Caps Rank: Freelancer(1) Contractul ales: http://i.imgur.com/UEQZ5dD.png Descriere: Tinta mea purta o conversatie cu unul dintre politistii de la rutiera cand a decedat.
  5. Nick:Caps Rank: 4 Suma depusa: 1,500$ Data depunerii: 27.01.2015 Motivul: Amendă war ScreenShot: http://i.imgur.com/DgXCa1F.png Alte precizari:
  6. Bună dimineața! Welcome celor noi veniți sperăm ca plăcerea voastră de a sta printre noi să fie constantă.
  7. Salut baieți. Wazza? Cu cât chef postați p-aici sunt puțin gelos pe voi. Eu nu mai am focul ăla
  8. Noroc la băieți. Care-i treaba? Ce faceți? Eu mă pregătesc să mai fac o vizită la stomatolog, sper să fie ultima și intru și eu la un rob, o nebunie ceva.
  9. Singurul server pe care activez este RPG1. Nu sunt eu cel de pe 2,3 sau mai știu eu care.

  10. Sărbători fericite tuturor!!!

  11. Eu urez membrilor și colegilor din Pimps sărbători fericite alături de cei dragi. ZIlele următoare nu o sa prea intru ca am o plăcere nebună să stau cu familia mea. Iubiti-va părinții.
  12. Neata Pimps! Trebuie sa facem si noi eforturi de acum. Sa chemam, sa readucem prieteni, playeri s.a.m.d. Sa ne ridicam repejor ca am pierdut deja prea mult timp aiurea.
  13. Luăm ca exemplu o eventuală situație și anume: liderul ia decizia să renunțe la funcție deoarece planurile nu i-au ieșit, a scăpat totul de sub control deci efectiv a dat greș. Cum poate o persoană ca în acest exemplu să aleagă candidații la funcție? Având în vedere faptul că facțiunile își schimbă membrii între ele des și nu există și nu a existat o facțiune "sudată" nici ideea de a vota membrii factiunii respective nu este prea bună. Nu prea ar exista interes personal pentru votanți fapt ce denotă indiferența la momentul votului.
  14. În opinia mea, adminii și-au făcut treaba minunat până acum. Nici cu metoda anterioară de alegere (cea care nu cred că a fost pusă în practică și mă refer la alegerea liderilor de către adminii level 6 după analizare) nu ar fi fost rău. Dar având în vedere că funcția de lider face parte din staff consider că stafful și atat trebuie să facă această alegere. În altă ordine de idei, nimeni niciodată nu poate să conteste decizia luată de mai marii serverului și aici mă refer doar la admini. Și chiar dacă o face, cine o face, o face din invidie, din oftică și așa mai departe. Orice om greșește intradevăr, dar era vorba de părerea a cca. 10 admini. Nu cred că alegerea unui lider până acum a fost o greseală.
  15. Interzis nefumatorilor, asta-i subiect tabu.

    1. Rasta Sarmalutza

      Rasta Sarmalutza

      Ma spal pe cap cu extract de THC.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.