Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

StefanshiAtAt RPG2

Member
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StefanshiAtAt RPG2

  1. Nick: Stefa.n RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Iulia RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Nu am.
  2. Ii stiu pe baietii astia, chiar fac multe pacate
  3. Nu stiu,mie mi-a venit ideea aceasta,insa nu am pus-o in practica
  4. Salut, sper sa va placa memeul!
  5. N-a fost cel mai reusit meme, dar mie mi-a plăcut.
  6. Multumesc ca mi-ai apreciat munca!
  7. Mai mult m-am chinuit sa fac poza, deoarece trebuia sa gasesc pozitia perfecta a soselei pentru a-l pune pe Codrinel acolo. Greu a fost sa gasesc si masina de politie.La Codrinel am stat aproximativ 10 minute sa-l si decupez, sa-l pun acolo. N-a dat asa bine la public dar asta e, ITI MULȚUMESC CĂ AI APRECIAT MUNCA!
  8. Salut, am revenit cu un alt meme! Am stat destul de mult sa fac poza cu soseaua aceasta. Sper sa dea bine la public
  9. Joc pe 2, sry =)))), am baieti care joaca pe 4
  10. Salut, am revenit cu un meme dupa ceva timp. Sper sa va placa.
  11. Nu se potrivesc cele 2 elemente: poza si textul. Iti dau +1 pentu incurajare
  12. O stiu destul de bine,dar poate altii n-o cunosc destul de bine si asteapta mult si bine
  13. Am inteles, dar eu vorbeam mai mult de Musk asta....
  14. Oare de ce se lasa lumea de b-zone? A da, din cauza voastra ma salbaticilor! Hai ma, tie ti-ar placea sa te faca cineva cioroi ma?! Vad ca nu prea gandesti, adica de ce sa fim asa de jalnici si sa ne injuram intre noi ma? De aceea multa lume se lasa de b-zone adica din cauza legumelor ca tine si ca multi altii. Voi numai sa injurati stiti ma?! Ati luat vreodata apararea unui prieten ma?! A, stai, la ce iti trebuie prieteni? Voua daca v-ar lua cineva apararea asa le-ati spune?" Hai ba, daca tot imi iei apararea, stergema si la cur ca nu strica." Stati in buncarul vostru acolo ca niste sechestrati si mai ganditi-va si voi la ce spuneti ca n-ar strica.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.