Jump to content

p4ul is back

Member
  • Posts

    639
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Braşov
  • Hobbies
    SA:MP, skateboarding

Contact Methods

  • Skype
    -

Previous Fields

  • Real name
    Paul

p4ul is back's Achievements

Regular

Regular (8/14)

26

Reputation

  1. ba cand luati taxi mergeti frumos la gara pac pac luati bomba la masina , pac pac, apoi cand te trage gabori apesi click si /sleep in casa;)
  2. Nume în joc: p4ul Level: Dețin level 26. Vârstă(reală): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an. Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic. Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2. Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency. Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company. De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele. Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract. Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur. Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată. Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost. Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : - Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri. Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur. Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn. Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală. Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt . Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii. Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.
  3. Nick-ul : p4ul Level : 25 Factiune : civil
  4. Vin si imi aduc si prieteni SA CURGA BEREAAA
  5. Nume in joc: p4ul Level: Detin level 15. Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an. Factiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company, Paterno Family , Fireman/Paramedic Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 in News Reporter Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu imi era locul acolo..vroiam o schimbare . Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in News Reporter / Taxi Cab Company / Paterno Family . De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cred ca sunt in stare sa efectuez un contract fara probleme. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea celor cu contract. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut . Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7ore + in timpul scolii , in rest 10+ . Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur , daca as fii. Alte precizari? : Bafta tuturor !
  6. Mie mi se par foarte reusite unele semnaturi felicitari! Si care era fontu la al 3-lea logo?
  7. M-am gandit sa postez si eu ceva creatii Ce ziceti ? :>
  8. Nume: p4ul Level:24 Factiune: - Vei asculta de organizatori? :dea Esti de acord cu regulile acestei Olimpiade? :da La ce event vrei sa participi:toate Alte precizari: ce nume ai ingame?
  9. Nume în joc: p4ul Level: Dețin level 24. Vârstă(reală): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an. Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic. Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2. Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency. Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company. De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele. Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract. Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur. Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată. Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost. Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : - Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri. Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur. Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://postimage.org/image/tb4ot4c6r/ Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn. Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală. Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt . Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii. Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.
  10. Nume în joc: p4ul Level: Dețin level 23. Vârstă(reală): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an. Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic. Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2. Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency. Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company. De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele. Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract. Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur. Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată. Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost. Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : - Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri. Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur. Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://postimage.org/image/tb4ot4c6r/ Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn. Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală. Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt . Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii. Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.
  11. Nick: p4ul Nick forum: P4ul RPG Level: Am level 23. Factiunea: Civil. Ce parere ai despre Hank?: Este un player foarte corect si prietenos. Alte precizari: Felicitari pentru event.
  12. Nume în joc: p4ul Level: Dețin level 23. Vârstă(reală): 16 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cât timp jucați pe server? : De aproximativ un an. Facțiuni precedente : News Reporter , Taxi Cab Company , The Paterno Family , Fireman/Paramedic. Rank-ul ultimei facțiuni : Rank 2. Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fostă facțiune : Am părăsit News Repoter pentru a-mi încerca norocul în Hitman Agency. Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (Specifică facțiunea) : Rank 2 în News Repoter , The Paterno Family și Taxi Cab Company. De ce doriți să va alăturați agenției? : Pentru că este o facțiune activă și serioasă și mă descurc destul de bine cu armele. Cu ce considerați că se ocupă această agenție? : Hitman Agency se ocupă cu asasinarea celor cu contract. Ști regulile Hitman Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur. Înțelegeți că suntem o agenție seriosa de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membrii Hitman Agency?: Nu am mai avut antecedente niciodată. Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost. Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost) : - Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk? : Aproximativ 6 ore în timpul săptămânii și în weekend sau vacanțe aproximativ 10 ore. Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nick-uri. Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme? : Desigur. Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apăra și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://postimage.org/image/tb4ot4c6r/ Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce) : Nu am nici un warn. Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce) : Am mai fost dar din greșeală. Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care) : Nu sunt . Ești dispus să plătești să fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur dacă aș fii. Alte precizări? : Nimic special , va urez baftă tututor și sper să fiu ales și să petrec o perioadă foarte lungă în agenție.
  13. ce s-a intamplat cu serverul ? textul e colorat cu numele ... e si altceva nou?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.