Jump to content

ZiPPo

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Florin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZiPPo's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 15 Posts
  • First Post
  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member

Recent Badges

1

Reputation

  1. Nick: Mitru.Siuuuuu Rank: 4 Vreau sa ma invoiesc de la: War Motivul absentei: Nu pot ajunge , sunt plecat în oraș. Data activitatii: 24.05.2023 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 2/2
  2. Nick: 6BILEFINALBOSS Rank: 1 Data la care nu poti veni: 01/05/23 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge în seara asta sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: - Alte precizari: .multumesc anticipat
  3. Nick: 6BILEFINALBOSS Rank: 1 Data la care nu poți veni: 28 aprilie 2023 Doresc să mă învoiesc la: war Lipsesc din motivul: Nu mi se aprinde pc. Șirul nu pot rezolva acum Numărul de învoiri din această săptămână: 2 Numărul de învoiri puse de la ultimul rank-up: 1 pe 24 aprilie și cu asta de acum (calculați voi cum știți) Alte precizari: e cam târziu știu.
  4. Nick: 6BILEFINALBOSS Rank: 1 Data la care nu poti veni: 26.04.2023 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa si Nu am cum sa ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: - Alte precizari: - Mulțumesc.
  5. Nick :Gustavo Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :17.02.2023 Lipsesc din motivul:Sunt plecat si nu pot ajunge la war. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Mulțumesc pentru înțelegere.
  6. Nick-name:6BILEFINALBOSS Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:02.02.2023 Motivul pentru care nu pot veni la war:Nu sunt acasă la al doilea war. La primul pot ajunge. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Mulțumesc.
  7. Nick :Gustavo Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :20.01.2023 Lipsesc din motivul:Nu sunt acasă. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numarul total de invoiri :2 Alte precizari:bafta
  8. Nick :Gustavo Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :19.01.2023 Lipsesc din motivul:Nu sunt acasă. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Numarul total de invoiri :1 Alte precizari:bafta
  9. SPER SA FIE OBLIGATORIU NU MA INTERESEAZA DE CLEO EXISTA SI WEAPONSWICH,ASI DACA NU STIATI/
  10. Ba Kelton ce am facut sa iau ban asa pentru smooth: https://youtu.be/p_z-tWng970?t=64 , dar asta nu ma intereseaza, eu stiu ca nu dau cu cod, ZiPPo_SLK te pupa.

    1. tudoriqa

      tudoriqa

      avea cineva shake on si a parut ca ai smooth, dar nu ai ce face. asa am patit si eu

    2. Lordd

      Lordd

      Ar trb sa se faca cv in situatia asta.

  11. Salut nasule Kelton poti sa imi spui daca dupa ce trece interdictia de pe panel, o sa mai am alta interdictie.? Bafta.

    1. Show previous comments  8 more
    2. ZiPPo

      ZiPPo

      Hai ciocu mic , i-auzi la el ma!!!

    3. Kelton

      Kelton

      Nu știu ce alte conturi ai, ce sancțiuni ai și așa mai departe. Poți citi în regulamente cât ține interdicția.

    4. ZiPPo

      ZiPPo

      Bine , ne mai auzim.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.