Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sh0oT

Member
  • Posts

    299
  • Joined

  • Last visited

About Sh0oT

  • Birthday 04/27/1995

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Comuna Curcani, Judet Calarasi
  • Hobbies
    Mult prea multe :)

Previous Fields

  • Real name
    Gabriel

Sh0oT's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

0

Reputation

  1. Nu cred ca o sa mai stau pe B-Zone... mi-a facut placere... am motive... pentru o comunitate cum este B-Zone, are un host de tot rahatul.
  2. Cum am putut sa uit? Scuzele nu mai isi au rostul acum... m-am uitat la King of the rings... Sorry
  3. OO!! La multi ani ! sa traiesti bn alaturi de ng
  4. Mda... dureaza mult tare... asta a dus ca din 150/200 , or sa fie 80/200
  5. Imi pare rau ca nu am putut ajunge la sedinta, sper sa nu va faceti o impresie proasta... nu am fost acasa, nu am stiu, am crezut ca ajung la ora 15:00, dar vad ca am ajuns la ora asta, scuze.
  6. Mda, nici nu am intrat bine si o sa fiu... cateva zile inactiv... motive : 1.scoala... 2. probleme in familie..... intelegetima si pe mine... o sa intru cateva ore pe zi... poate si noaptea... bafta
  7. Salut ! Sunt nou pe aici, sper sa facem treaba buna. Bafta !
  8. * Nick: Sh0oT . * Prenume(RL): Gabby . * Varsta reala: 14 ani . * Level: 21 * ScreenShot /stats: Click ! * Factiuni anterioare: Federal Bureau of Investigations ; The Paterno family ; The Corleone Family ; Police departament . * Skill'uri la joburi secundare: Detectiv 5 . * De ce doresti sa intri in Police Department?: I like it ! * Stii regulile Police Department?: Da . * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Police Department pentru minim 2 saptamani?: Da . * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Police Department?: Da . * O scurta descriiere a ta: Calm dar in acelasi timp nervos. * Alte precizari?: La multi ani !
  9. Sh0oT

    Revelion 2010

    Frumos. Am fost si eu pe acolo, fain ! Cum spunea si Florinacyo : " Bizoooorevelion "
  10. * Nick: Sh0oT ; * Varsta reala: 14 ani ; * Level: 21 ; * ScreenShot /stats: Click ! * Factiuni anterioare: Police Department ; Federal Bureau of Investigations ; The Paterno family ; The Corleone Family ; * Skill'uri la joburi secundare: Detectiv 5 ; * De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Nu am fost niciodata. Cred ca este destul de ambitios sa fi hitmen ; * Stii regulile Hitman Agency?: Da ; * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da ; * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da ; * Alte precizari?: La multi ani de anul nou.
  11. Imi pare rau... FOARTE RAU. Si ai fost, esti si vei ramane Don Paterno!
  12. Ehh... Salut baieti si eu de la o pizza in orash... ce faceti? Aaa da... am reintrat si eu in ' Paterno Family ' . Craciun fericit in ultimele 15 minute de Craciun. Bafta si succes.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.