Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

BreaKSk8

Member
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About BreaKSk8

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 09/08/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 1. BreaKSk8

  vote 2.:X VOT ANULAT
 2. ★ Nume in joc: BreaKSk8 ★ Level: 32 ★ Varsta(reala): 16 ★ De cat timp jucati pe server?: Iulie 2009 ★ Factiuni precedente: toate. ★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: ultima data m-am lasat...dupa 5 luni m-am re'apucat. ★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: am mai fost de 2 ori in hitman si mi s-a parut o agentie extrem de frumoasa si de serioasa. ★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: de la 19:00 pana la vreo 2/3 dim. ★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: indeplinirea contractelor pe unii player puse de alti player.(asasinarea platita) ★ Nickname-uri anterioare: - ★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da ★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da ★ Motto-ul personal: Decat sa planga mama,mai bine plange maicata. ★ Poza cu stats si skill la detectiv: stats my sign skill la detective am sigur 5..am 5 la toate.din iulie 2009 am avut timp sa fac 5 la toate ):D.pai ori suntem detectivi ori numai suntem nu?. ★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 ★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): BreaKSk8 s-a nascut in gara din LOS SANTOS fiind foarte sarac,in 6-7 ani a inceput si el sa inteleaga sensul acestei vieti..a inceput sa munceasca,ca farmer castigand nu prea mult...dar s-a multumit si cu atat..Dupa un timp el a fost recrutat in prima lui mafie..aceea find Rroms cu liderul LeThaL..Acea mafie Rroms a fost rampa de lansare pentru el..lumea afland de personalitatea si seriozitatea lui de care dadea dovada.De atunci el a fost in toate factiunile stand peste 2 saptamani in fiecare si ne-avand faction punish.Dar el incearca acum sa intre in hitman pentru a duce la bun sfarsit toate contractele puse.
 3. Nume in joc: BreaKSk8 Level:32 Varsta(reala): 16 De cat timp jucati pe server: Iulie 2009 Factiuni precedente:toate Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: un colectiv diferit de persoana mea De ce doriti sa va alaturati agentiei: am mai fost in aceasta factiune.mereu a avut membrii deosebiti..si este o treaba foarte serioasa. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk: de la 19:00-1/2 dim. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie: ducerea la bun sfarsit a contractelor puse de playerii deranjati de unii oameni. Nickname-uri anterioare: - Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Motto-ul personal: Ce tie nu iti place.altuia nui'i face Poza cu stats si skill la detectiv: http://FastFreeFileH...titled-bmp.html Cate warn'uri ai in joc? : 0 Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):in Iulie 2009 am venit in los santos adus de vechiul Fareeus...el lasanduse de acest joc eu am ramas..punandumi ambitia sa fac cel mai mare level dp server ..am convins mai multi prieteni sa joace pe acest server...si peste putin timp impins de la spate de un prieten am intrat in Rroms cu liderul LeThaL. este prea mult de spus pana in zilele noastre..acum 5 luni m-am lasat de samp dar m-am reapucat acum si sunt gata sa nu ma mai despart de acest server..
 4. 6K jail..distractie cu LittleMan ).....
 5. Informatii reale : >Nume :Ionut >Prenume : Aldea >Varsta : 16 >Localitatea de provenienta : Bucuresti Informatii caracter : >Nick : BreaKSk8 >Level : 32 >Factiunea precedenta : m-am lasat acum 6 luni..in timpul asta a jucat altcineva pe contul meu.dar m-am reintors..ultima factiune a mea a fost Cuneo unde am ocupat functia de Sublider. >Factiunile de pana acum : toate. >Cel mai mare rank intr-o factiune : sublider >Rank-ul ultimei factiunii : 6 >Motivul pentru care ati parasit ultima factiune : a fost un timp negru pentru mine cand am decis sa ma las de acest joc. >Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da >Pentru ce vrei sa intri in Stracci Family ? : Vreau sami recapat respectul ingame si sa ajut factiunea. >Cu ce crezi ca ne ocupam noi , si o mafie in general ? : reputatia prin Los Santos dar si Las Venturas ..arme droguri...nu avem mama nu avem tata ) >Credeti ca puteti ajuta factiunea in vreun sens ? Daca da , in ce sens ?orice ati avea nevoie pot ajuta.in orice mod.stiu sa lucrez in echipa.am experienta si cred ca pot ajuta mafia in momentul de fata. >Motto dupa care va ghidati in viata : Ce tie nu iti place,altuia nui face. >Ati avut altercatii cu membrii actuali ai familiei noastre ? : nu >Cat timp acordati acestui joc fara afk ? (Cat mai corect) : 1 h inainte sa plec la liceu (1:30) iar dupa ce vin (7:30) pana la 01/02/03 dimineata. >Vei respecat toti membrii indiferent de rank ? : asa trebuie si asa o sa fac. >Esti de acord ca trebuie sa stai minim 2 saptamani in factiune ? : Da >Stiti sa va exprimati CORECT GRAMATICAL ? : Da >Esti pe BlackList`ul vreunei mafii ? : Nu >Cate warn-uri ai in joc ? : 0/0 >Poza cu /stats : my sign. >De cand jucati Sa:Mp in general ? Dar pe B-Zone ? :de mult:))) din Iulia 2009 >Cum v-ati caracteriza intr-un singur cuvant ? Dar in mai multe ? : paiii cel mai simplu...Bun dar si Nebun . >Alte precizari ? : Multumesc pentru intelegere.
 6. Mi sa facut dor de voi..de comunitatea B-Zone...de locul unde mi-am petrecut 1 an din viata in marea majoritate a timpului.peste 7-8 ore pe zi.pe acest server minunat de Sa-Mp...unde mi-am facut prieteni cu gramada...dar si dusmani..unde am plans si am ras..unde am batut..dar am luat si bataie.unde am invatat..si am fost invatat.unde am urat dar am si iubit...o intrebare ma macina...Ma mai tineti minte ?..contul inca este ingame..dar altcineva joaca pe el..dar BreaKSk8 voi ramane tot eu.4 Ever.
 7. BreaKSk8

  ce face baietii ?..
 8. Salut.am venit si eu de la scoala ...vorbim ingame.
 9. csabyk u cand ai intrat in Cuneo Family asa tea intrebat lumea..."tu cine esti ma?"....el este un nou membru cuneo..
 10. Astazi prima mea sedinta de cand sunt Sublider .sper sa iasa bine si sa ascultati de mine/0merta/Cr1spyan.
 11. direct la asta teai uitat
 12. poftim l.e.x. sper sati placa si tie daca nu iti place...aia e mintema ca iti place ) glm.
 13. ce fac huliganii mei ?.care mai vrea sign. sa stiu si eu..cui fac si cui nu.sa nu aud dupa..break mie nu mi-ai facut..
 14. ba sper sati placa..am adaptat semnatura cu numele..) sa se potriveasca
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.