Jump to content

BogDaNInfInitE

Member
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BogDaNInfInitE

  1. Nume: BogdanInfinite Rang: LVPD (3) Vreau in echipa: SWAT Motivul: Doresc sa fac o schimbare. Alte precizari: Multumesc!
  2. Nick-ul tău:BogdanInfinite Rank:5 Nick-ul celui testat:MRdanu Punctaj (x/20):1.5/3 / 19/20 Alte precizări:Felicitari, spor la cat mai multe licente!
  3. Nick: BogDaNInfInitE Level: 69 Rank: 5 Nick-ul celui reclamat: [uS]Swe.. Bara RPG a celui reclamat: Motiv: DM Dovezi: Mai jos Alte precizari: -
  4. Am vazut ca a fost un astfel de topic deschis pe forum dar in 2016 a fost inchis, nu stiu din ce cauza, dar un topic in care membri factiuni ar putea organiza activitati/evenimente ar fii elementar spun eu pentru o factiune precum un School Instructors, pentru ca membri sa nu se plictiseasca la noi in factiune dand o zii intreaga licente, pe seara sa aiba altceva de facut ceva mai distractiv cum ar fii o activitate cu premi pe masura. Nick : BogdanInfinite Rank :(5) Ls Manager Propunere : Propun un topic pe forum pentru a organiza activitati si evenimente in cadrul factiuni LSSI -Acest update sa zic asa ar aduce cateva benefici in cadrul acestei factiuni, cum ar fii: -In primul rand sa ne cunoastem mai bine. -Sa facem ca numarul membrilor inactivi sa fie cat mai putini. -Sa oferim membrilor premi pentru activitatea pe care o depun spre ex castigand un eveniment/activitate.
  5. Nick-ul tău:BogdanInfinite Rank:(4)Ls Supervisor Nick-ul celui testat:AlexPingu Punctaj (x/20):20/20 Alte precizări:Felicitari, welcome!
  6. Nick-ul tău:BogdanInfinite Rank:Senior (4) Nick-ul celui testat:RobertSKT Punctaj (x/20): 1/3 | 19/20 Alte precizări: Felicitari, Welcome in the Los Santos School Instructors
  7. Nick-ul tău: BogDaNInfInitE[VODA] Rank: LS Senior (4) Nick-ul celui testat: Descultu Punctaj (x/20): 0/3 // 20/20 Alte precizări: Bine ai venit, rau ai nimerit !
  8. Nick: BogdanInfinite Rank: 1 Data la care nu poti veni: 5.09.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: sunt la munca azi si nu am cum sa intru Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: O sa incerc sa intru dar nu cred ca o sa pot, bafta!
  9. Nick: BogDaNInfInitE Data si ora: 31.07.2018 | 14:03 Am dat test cu:Funny.Sys Proba teoretica: 3/3 Proba practica: - Rezultat final: Respins Alte precizari: Bafta data viitoare!
  10. Nick:BogDaNInfInitE Data si ora: 25.07.2018 | 12:53 Am dat test cu: fazagir Proba teoretica: 1/3 Proba practica: 5/5 Rezultat final: Admis Alte precizari:Felicitari, welcome in Paramedics Family!
  11. Nick: BogDaNInfInitE Data sancţionării: 24.07.2018 | 22:24 A fost sancţionat membrul: Nathanael. Sancţionat cu: Demitere Motivul: Inactivitate Neanuntata mai mult de 3 zile! Dovada (opţional, după caz): Aici! Alte precizări: Atentie data viitoare!
  12. Nick:BogDaNInfInItE Data si ora:24.07.2018 | 00:08 Am dat test cu: SiIviu Proba teoretica: 2.5/3 Proba practica: 5/5 Rezultat final: Admis Alte precizari:Felicitari si Welcome in familia Paramedics, te rog sa mai citesti odata regulementul acestei factiuni!
  13. Sedinta / Activitate: Activitate. · Data și ora : 23.07.2018 ora 21:30. · Prezenta (obligatorie / opțională): Opțională. · Alte precizari: Va astept pe toti in aceasta seara la o activitate de tip Ratele si Vanatori premiată cu 30.000$.
  14. Nick: BogDaNInfInitE Data si ora: 20.07.2018 | 20:22 Am dat test cu: CactusPlaysCool Proba teoretica: 3/3 Proba practica: - Rezultat final: Respins Alte precizari: Bafta data viitoare!
  15. Activitate respinsa, motiv: in momentul de fata arata ca ai postat o acum 9h ceea ce inseamna ca activitatea ai postat o undeva pe la ora 23 pe data de 05.06.2018, iar activitatea era pe data de 05.06.2018 la ora 21, ai postat dupa doua ore cererea de activitate, creeaza o noua cerere, bafta!
  16. Nick: BogDaNInfInitE Data sancţionării: 01.06.2018 A fost sancţionat membrul: Live Sancţionat cu: Rank Down! Motivul: Lipsa celor 10 ore jucate pe luna Mai Dovada (opţional, după caz): Click Aici! Alte precizări: Grija mai mare data viitoare!
  17. Salut, a fost realizata statistica privind orele jucate pe luna Mai, pe care o gasiti Aici! Daca aveti nelamuriri astept un mesaj in privat!
  18. · Nume in joc: BogDaNInfInitE · Sedinta / Activitate: Activitate · Data si ora: 01.06.2018 | 20:00 · Prezenta (obligatorie/optionala) Optionala (as dori o prezenta cat mai mare) · Alte precizari: Cu ocazia de ziua copilului m-am gandit sa va organizez o activitate frumoasa in cadrul factiuni paramedics, detaliile despre desfasurarea activitatii le gasiti mai jos! Fiindca este 1 iunie , ziua copiilor , pe aceasta cale va zic La Multi Ani! Am decis sa fac o activitate mixta, ea se va desfasura in felul urmator la 19:55 ne vom aduna in camera de sedinte a HQ-ului, la 20:00 pentru pozele la evidenta, iar de acolo v-om lua ambulantele sa facem un mic convoi, destinatiile o sa vii le zic in joc, dupa ce luam ambulantele vom face o mica intrecere sa vedem care stie manui mai bine ambulanta, inainte sa venim inapoi la hq sa ne facem putina incalzire, vom face un maraton de inot, dupa ce trecem de destinatiile propriu zise o sa ne adunam in training pentru niste joculete, V-om incepe activitate in training printr-o activitate de tip Counter Strike, o sa va explic in game ce si cum, dupa vom face o urmatoare activitate de tip Simon Spune, urmata de o activitate mai diferita de tip Ratele si Vanatori, urmata de un Hide and Seek, urmata de un Par/Impar, urmata de o Ruleta Ruseasca, urmata de un Protect the VIP, si ca o ultima activitate sa ne petrecem ziua de nastere a tuturor copiilor, vom lua ambulantele si ne vom deplasa la Jizzy LV sa petrecem ca barosani va astept in numar cat mai mare, chiar toti daca puteti ajunge, va astept cu drag! Tin sa precizez fiecare activitate va avea cate un premiu, scopul acestei activitati e cu rolul de a ne cunoaste mai bine! P.s. Infinitu' va ureaza La Multi Ani!
  19. Nick: BogDaNInfInitE RPG 1 Nivel:47 Factiune:Paramedics Rank 6 Ce doresti sa spui?: Felicitari tuturor de pe lista! #Banditi
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.