Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

SASUKESiLENT

Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SASUKESiLENT

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/24/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  ● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker ●
  ● Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● Prototype Mod ●
  ● Por-Aim ●
  ● Object Finder ●
  ● Teleport Hack ●
  ● AimBot.exe ● ALL IN ONE ●

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

163 profile views
 1. SASUKESiLENT

  Mersi frte Ciprian, când am intrat în mafie îmi păreai noob rău, că nu am auzit de tine si cheatii, dar m-am înșelat, ești un lider de nota 10 cu o personalitate de milioane, Mult succes cu mafia...Banu aici rămâne.. din fericire pe Ruby am intrat în mafie fără probleme, acolo nu cred ca treuie să mă gândesc "Bă adminu e spec pe mine, hai să ratez câteva gloanțe să nu fac semi-listă că iau ban" Un sfat pentru toți de aici.... Vreți să vă jucați liniștiți pe turf...mutați-vă de pe comunitate, cu Maribu existent, doatlr vă futeți nervii...Ultimul post aici, incă odata, succes cu mafia! Avetzi grijă de voi!
 2. SASUKESiLENT

  Pentru răspunsul de la postul ăsta, cu dovada aia [ https://www.rpg4.b-zone.ro/players/report/16159 ] Pururi amin nu mai mă vedeți pe B-Zone. Cum stafu pizdi să zică mă că nu primște nimic în pula mea coaieeeeeee DĂ 10/10 RUN SI NU PRIEMSTE NIMIC, DAR EU PENTRU O SEMILISTĂ CU ĂIA CARE ERAU LOW, PRIMESC BAN..... EL ARE 46 - 85 ÎN TOP ȘI EL DĂ ÎN HALU ĂLA MĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ @Kelton n-am nimic cu tine, dar din acest moment, să te speli în pula mea pe cap cu comunitatea, cu stafu cu tot, mi-am pierdut un an pe comunitatea asta de căcat....Sărbători faine membrii SP și Kelton.
 3. SASUKESiLENT

  Pe mine nici nu mai mă interesează dacă iau unban sau nu, a scos ăla Maribu, crede-mă, 1 nu mai e curat în acest moment, decât să iau unban și să îmi sparg din nou peretele, sau să-mi fut pumnu degeaba, mai bine nici nu mai vine, merg pe Ruby, acolo din primele luni au avut anticheat, totul pus la punct, din acest moment comunitatea B-zone e moartă, totuși dacă mai iau, să veniți unul din mafie să vă dau averea, mi-a făcut plăcere să vă ajut, Succes la wars! RUBY MAI TARE CA B-ZONE
 4. SASUKESiLENT

  Urmează Oliwer =))))))) i-a făcut copilașu de Kalyn post =)))))))
 5. SASUKESiLENT

  Mox, când am văzut pe /members că ești banat, nu credeam cum fix tu....În fine,treaba e că nici nu mai mă întereseaza dacă iau unban, adică de anu trecut ei spun că fac anticheat, și uite fix o pula, l-au supărat pe Pișcot, a făcut cod moka, acuma să vezi ce faine o să fie warurile, au băgat niste ..... Sa nu ii jignesc în staf, care vai de mama lor... Davey zice că am fost banat atunci pentru v3, deci acum am v4 si am dat cu el, că da, cineva dacă e prins cu cod asa a jucat și v-a juca mereu, + că el când era lider RDT rupea cosu, și el și Domi dădeau cu cod, deci în concluzia lui, și el, și Domini încă dau cu cod.... Fazele alea la care mă mișcam mai rapid sunt datorită lagului, la fel se mișca și LeMMoN, nu știu câți ați sesizat...
 6. SASUKESiLENT

  Și cât de încuiat e omu...La cererea de unban, în faza a doua pe care a lasat-o Slushay mai sus, Davey zice că i-am dat două gloanțe de deagle pentru ca așa scrie în chat că i-am dat 88dmg, când pe dmg indicator se vede că ii dau doar un hit și moare.... EDIT: Faza a fost în felu următor ,până să urce el acolo i-am dat un hit de deagle apoi putin m4, apoi a fugi,l-am lăsat, și când a urcat sus i-am dat încă un hit, de aia e 88....dar mna, e stafu B-Zone =))))
 7. SASUKESiLENT

  Uite așa, eu zic că e o porcărie de ban,tot de la server e lagul, și tot eu iau ban, La ultima fază, aia pe aero, a zis și el că era bug....Da, hai să jucăm pe B-zone.
 8. SASUKESiLENT

  Cam dezamăgit... am ajuns să ne banăm între noi... să ne facem PM între noi... e chiar trist. Motivele și pentru retragerea mea de pe comunitate cresc.... aia e.
 9. SASUKESiLENT

  Lene.... Bă, a luat și Alinutza aia din ttb ban, deci un codat în -, nu prea ar mai trebuii să ne chinuim cu TTB-u.Mulțumiri lu' tata CoolBack. EDIT: A plecat si nobu de WavesKIA, deci nu mai stau cu frică de PM..a luat și ban, am înțeles =))))))))))
 10. SASUKESiLENT

  Mafie de drogați... eu nu mai vin.... frică
 11. SASUKESiLENT

  Bă, au mai plecat câteva persoane bune de la Dark, poate luăm și noi intersecția aia
 12. SASUKESiLENT

  Nu-i problemă, câștigăm mâine.... Acum că l-au banat pe Echilibratu pentru TP, care mai mult ca sigur avea și alte coduri... Îl câștigăm.
 13. SASUKESiLENT

  Câștigăm??? Câștigăăăăm.
 14. SASUKESiLENT

  E o porcărie... cum au zis mai sus, majoritatea joacă pentru sistemele de war, și tu practic vii cu niste schimbări, care dacă s-ar aplica s-ar duce tot farmecul.... să nu se mai pună așa mult accent pe kiluri pentru că sunt codați?.... serios?
 15. SASUKESiLENT

  Nick: SASUKESiLENT. Rank: 2 Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war: WAR Data: 20.10.2017 Motiv: Plec în vizită la bunici până sâmbătă / duminică. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1 Alte precizări: Dacă se schimbă planurile și nu mai merg, o să vin la warurui, dacă nu, succes.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.