Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LoLife

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About LoLife

  • Birthday 08/20/2001

Contact Methods

  • Website URL
    rpg2.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    London
  • Hobbies
    Bricklaying, Carpentry, Plastering

Previous Fields

  • Real name
    Carlo

Recent Profile Visitors

417 profile views

LoLife's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

3

Reputation

  1. da si mie modurile tale traiti-ar neamu

    1. LoLife

      LoLife

      dar tot folderul gta, nu reusesc sa bag cu spark si ma enervez, iau crash la connect. ms.

    2. Hayden ZEW

      Hayden ZEW

      Toate la timpul lor :)

  2. » Nick:Lolife » Rank:1 » Data:01/10/2017 » Motivul invoirii: Nu am net, inca nu mi-au venit sa-mi instaleze, Andrew stie situatia, rareori imi merge de la un vecin. Dacă reusesc să ma conectez,voi intra. Imi pare rau.
  3. Nick: LoLife RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): .Ranco. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Astept raspuns rapid.
  4. Welcome, cumetre.
  5. » Nick:LoLife» Rank:1» Data:24/09/2017» Motivul invoirii:Nu cred ca pot ajunge la sedinta de astazi, am foarte multa treaba. Daca o fiu acasa la ora aia o sa intru. Trebuie sa merg sa ridic niste acte ( Insurance Number ) si e coada mare... trebuie sa o fac personal. Cursul din Londra difera cu cel din Romania (+2h). Sper sa ma intelegeti.
  6. Display Name: LoLife Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Este prima. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Ceva urban, blocuri oldschool sau London Eye. Tema (În caz că nu există o imagine): Ceva old-school cu efect gen sepia. Text: LoLife Dimensiuni: Pentru avatar ipb. Alte precizări: Astept creatiile voastre, multumesc pentru timpul acordat. EDIT: daca se poate sa aiba un efect dragut si simplu gen cum e asta de la avatarul actual.
  7. Cu fantomele astea nici viitoru nu mai e ce-o' fost.
  8. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Dupa instalare windows nu am niciun driver, nu merge usb-urile nu merge touchpad de la laptop nimic insa in timpul instalarii windowsului merg toate, si usb-urile si touchpad-ul chiar daca hard-diskul este formatat. De cat timp aveti problema respectiva ?: De o saptamana incerc sa gasesc rezolvare ... si nimic. Tin sa precizez ca am incercat 4 windows-uri 7 de pe filelist. Sistem de operare ?: Windows 7 Ultimate x64/x32 / Proffesional x64 / Home Premium x64. Screenshot/Video: Nu necesita.. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Tot ce am gasit pe youtube.. la acei baieti le mergea placa de retea (LAN) si aveau acces la interenet, eu nu am niciun driver, nici mouse-ul nu-l pot misca pe acel laptop. Nici macar stick-ul nu mi-l citeste.. Dar v-am zis in timpul instalarii cand faci partitiile merg toate usb-urile inclusiv si touchpad. EDIT: habar nu aveti cat ma chinui cu sa-mp pe linux
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.