Jump to content

Honored

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Honored

  1. Interesant integrate renderele, pe text stai cam slabut, dar e timp.
  2. Bun, arata bine prima varianta, personal lucram mai mult de reflexia aia iar in a doua varianta nu imi plac culorile.
  3. Uita-te prin portofoliul meu, o sa-ti dai seama *sorry for double-post*
  4. Tipul ala a investit bani in design Lucrarile sunt vechi, au cel putin 1 luna, nu mai lucrez in Photoshop, foarte rar intru in el, lucrez in Unreal Engine acum, e mult mai "pentru mine" sa zic asa.
  5. Zis si facut. Doar pentru ca avatarele sunt lucrari mici nu inseamna ca nu te ajuta sa evoluezi, vezi tu pentru a ajunge sa faci lucruri mari, in orice domeniu nu doar design, trebuie sa inveti sa faci mai intai lucruri mici, la scoala ai invatat adunarea si scaderea si apoi inmultirea si impartirea, probabil ai vrut sa fii putin arogant vazand ca nu am un portofoliu si mai probabil ti-ai facut o idee cum ca as vorbi din auzite, fara sa am vreo idee despre Photoshop, dar lucrez de 5 ani in domeniu Acum daca tu vrei sa inveti ceva din ce ti-am spus eu si din ce vezi la mine, felicitari, daca vrei sa intelegi ce am spus eu si mai sus si aici, e foarte bine, daca nu, e ok nu am venit aici sa fac pe instructorul de design ?
  6. Manipulations Car Selector - Game UI/UX Design Ekko - The Rebel Fighter Horror Game - "Don't stop playing or die" League Of Legends - Contest Of Champions Story Of A Woman - "Love strikes like a thunder" Halo Infinite - The war between two worlds Pas cu pas lucrarea: "War" - Sci-Fi Scene Korkular Gizli - Song Cover Concept - https://imgur.com/a/cj51oos [RESURSE] Manipulation Of Me BEFORE AFTER
  7. Mai ai mult de lucrat atat pe text cat si pe partea de efecte.
  8. Nu stii sa integrezi borderul cu lucrarea si asta creeaza un efect neplacut.
  9. Avatarele sunt neclare si prea dark, ai cateva greseli si la manipulari pe partea de lighting.
  10. Lucrezi mult prea simplu, renunta la borderul de 1px stroke.
  11. Se observa o evolutie destul de mare, imi place.
  12. Nickname: Honored Prenume: Iulian Vârsta: 18 ani Locaţia: Bucuresti Ocupaţia: Viitor student Jocurile preferate: CS:GO / Story-driven games / Shooters / Racing Games Pasiunile tale: ◾ Visual Arts◾ Travels◾ Games Development◾ Racing◾ Speaking O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Numele meu il aveti afisat mai sus impreuna cu varsta, cat despre mine ca persoana, sunt genul de tip prietenos, ambitios, serios si matur. De unde ai aflat de comunitatea noastră?: Am mai jucat in trecut, prin 2017. Alte precizări:
  13. Ne vedem prin joc cumetre?

    1. Kama

      Kama

      Nu mai joc din Ianuarie, care esti?

  14. - Nick-ul tau: IuliHPH- Prenume: Iulian- Varsta: 15- Locatia: Bucuresti.- Ocupatie: Elev.- Jocul(rile) preferat(e): Nu am unul, nu traiesc in virtual.- Hobby-urile tale: Imi place sa merg la sala de forta, sa ies in oras cu prietenii, sa calatoresc, etc.- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un baiat de inaltime medie, saten, ochi caprui, nu asta va intereseaza, stiu. Sunt o fire foarte prietenoasa, imi place sa comunic cu majoritatea, obisnuiesc sa ofer o mana de ajutor acolo unde pot.- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am mai fost aici.- Alte precizari?: Bine v-am gasit.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.