Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Konny ToV

Member
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Excellent

2 Followers

About Konny ToV

 • Rank
  Wannabe admin

Previous Fields

 • Real name
  Cami
 • RPG1 Nickname
  Konny.Mikuu
 • RPG2 Nickname
  -
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick-name: Konny.jr Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 18/03/2021 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat de acasa. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2. Alte precizari: O pun preventiv, nu stiu sigur daca ajung .
 2. Nume în joc: Konny. - Rang: 4 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament, Duminică, 7 martie, la ora 20:00 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Preventiv
 3. Nume în joc: Konny. - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: Ambele - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament 14.02.2021 - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Sunt pecat de acasa.
 4. Konny ToV

  Nume: Konny. - Rang: (5) Capitan - Candidatul testat: []MaNNu. - Rezultat: Admis - Rezultatul la proba de arme: 8/8 - Alte precizări: Felicitari!
 5. -Nume in joc: Konny. -Rang: (5) Capitan -Echipa din care fac parte: Ambele -Activitatea la care ma invoiesc: Sedinta (13.12.2020) -Numar de facturi in luna respectiva: Prima la primul antrenament la luni -Alte precizari: Probleme personale.
 6. Nume în joc: Konny. - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Plec la Liceu
 7. Nume în joc:Adrian4 - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament - Număr de învoiri în luna respectivă: prima învoire în această lună Alte precizări: nu pot ajunge
 8. - Nume în joc: Konny. - Rang: 5 - Echipa din care fac parte: SWAT - Activitatea de la care mă învoiesc: Antrenament. - Număr de învoiri în luna respectivă: 1 - Alte precizări: Sunt la gratar si nu cred ca ajung
 9. Nick : Konny.. Rank 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :17.03.2020 Lipsesc din motivul: sunt plecat Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: bafta
 10. Nick : Konny.. Rank 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :16.03.2020 Lipsesc din motivul: sunt plecat Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: bafta
 11. * Nick: Konny.SARACU * Rank: 4 * Echipa: SWAT * Data pentru care vrei sa te învoiești: 15.03.2020 * Vreau să mă învoiesc la: Antrenament * Număr învoiri (x/y): 1/1 * Motivul: Sunt plecat de acasa. * Alte precizări: bafta!
 12. Nick : Konny.. Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :12/03 Lipsesc din motivul: Sunt plecat din oras Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Multumesc !
 13. Nick : Konny.. Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :09:03 Lipsesc din motivul: Sunt la liceu si nu stiu daca pot ajunge Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Multumesc !
 14. Nick: Konny.. Rank: 1 Ziua : Vineri Ma invoiesc de la: Wars Data: 07.02.2020 Motiv: Sunt plecat din oras Numar de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multa bafta va doresc !
 15. Nume: Konny.SARACU Rank:3 Echipa curentă: Roads. Echipa în care doresc: SWAT Motivul: Vreau sa merg dupa wanted. Alte precizări: Bafta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.