Jump to content

qRuby

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by qRuby

  1. qRuby

    imi place ca si in ziua de azi mai copiaza unii din bugzone, bv.
  2. - Nick-ul tau: qrubyAdv.- Prenume: Mihai.- Varsta: 20 ani / years old.- Locatia: Deva, Hunedoara.- Ocupatie: Web Designer & Programmer (in PAWN) - Jocul(rile) preferat(e): GTA:SA.- Hobby-urile tale: Web Developing & Programming (ik pawn, want to learn python)- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Mihai, am varsta frumoasa de 20 ani si imi place sa programez. In timpul liber imi petrec timpul alaturi de prietenii mei, de familia mea sau stau la calculator si programez. Toti incepatorii in web design / pawn pot sa ma contacteze daca vreti ajutor din partea mea. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat de aceasta comunitate inca de cand aveam 14 ani de la un prieten.- Alte precizari?: Mult succes cu comunitatea ! @Bobo @Kelton aka (banul ramane) si @FnZ (scripterul meu preferat, developer de buguri ce sa mai..)
  3. qRuby

    Cer T/C din lipsa de interes, nimeni nu da reply sau ceva.
  4. qRuby

    De ce fac acest lucru? Doresc sa ofer o experienta cat mai unica si frumoasa unui jucator de SA-MP. Chiar daca acest joc este atat de vechi, la noi in Romania, SA-MP-ul este popular, vreau sa fac un gamemode cu sisteme cat mai unice, exact ca la rusi. De ce ma intereseaza pe mine chestia asta? Exact cum am spus si mai sus, acest gamemode v-a fi unic din punct de vedere vizual, cat si tehnic. Doresc ca gamemode-ul sa fie foarte optimizat si sisteme care sunt interesante, care ofera jucatorului o experienta de neuitat. Gamemode Versions BLANK V1.0 A fost creata o legatura cu baza de date. Creat un sistem simplu de login & register. *criptare prin whirlpool* BLANK V1.2 Sistemul de login & register are acum etapele de *Varsta, Sex, E-mail, Limba vorbita*. Sistemul de login & register a suferit cateva schimbari, parolele sunt criptate acum prin SHA256 cu Salt. Gamemode Developer Gamemode-ul este si o sa fie facut in totalitate de qRuby.
  5. Pentru inceput, vreau ca toti sa stiti ce inseamna o optimizare. OPTIMIZÁRE, optimizări, s. f. 1. Alegerea și aplicarea soluției (economice) optime (dintre mai multe posibile). 2. (Mat.) Raționament sau calcul care permite găsirea valorilor unuia sau mai multor parametri corespunzând maximului unei funcții. – Cf. fr. optimiser, optimisation. YSI Library Acest pachet contine diferite include-uri care te ajuta la optimizare. DIALOG Dialog-urile se pot optimiza. Dupa calculele mele, un dialog facut pe if(dialogid == 1) nu este asa de rapid ca pe switch. EXAMPLE: if(dialogid == 1) { if(listitem == 1) { SendClientMessage(playerid, -1, "Tutorial optimizare") } } Schimbam in: switch(dialogid) { case 1: { switch(listitem) { case 1: SendClientMessage(playerid, -1, "Tutorial optimizare") } } } ARRAY new string[1024]; Acesta este definit ca un array pentru ca are [x], x insemnand numarul de caractere al array-ului. Array-urile pentru mesaje in chat "SendClientMessage" si "SendClientMessageToAll" nu au rost sa fie mai mare de 144. Caracterele nefolosite intr-un array o sa consume biti (mai pe scurt scade latenta serverului). Array-urile in dialog-uri au voie sa depaseasca acest numar deoarece nu sunt un mesaj pe chat. Succes B-Zone !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.