Jump to content

Vlad HYENA

Member
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About Vlad HYENA

  • Birthday 04/07/2000

Previous Fields

  • Real name
    Vlad Istrate
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vlad HYENA's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

6

Reputation

  1. Nick: ElecTroNeZz_HYENARank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 16.08.2019Motiv: Joi plec in vacanta cu parintii si ma intorc duminica si chiar nu pot ajunge.Alte precizari?: Multumesc pentru intelegere!
  2. * Nume:ElecTroNeZz_HYENA* Rank:5* Bară RPG (cea mică):* De ce dorești această funcție?:Deoarece am detinut-o si in alte factiuni si mi-a placut foarte mult!* Ai cunoștințe de limba engleză?:Yes* Crezi că ne poți ajuta cu candidații?:Da.* Alte precizări:Sper sa primesc o sansa!
  3. Nume (real): Vlad Istrate Varsta: 16 ani Nume in joc si rank in factiune: ElecTroNeZz.HYENA Cate ore poti juca pe zi?: in jur de 3-4 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii , sa ii testez , si in al doilea rand am mai fost tester in aceasta factiune (pe secundar) si mi-a placut foarte mult! De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Cum am spus si mai sus imi place foarte mult sa interactionez cu oameni noi si sa ii supun unor teste , si ca am mai fost si stiu ce trebuie sa fac. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Prin admiterea celor mai bun candidati. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorului Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da Alte precizari: 1. Stiu ca nu am respectat minumul de randuri. 2. Si stiu ca nu este acelasi nume de pe aplicatia de pe website , dar acea aplicatie am luat o si eu la randul meu de la altcineva , ca acum serios la inceput cine statea sa isi faca singur aplicatia.
  4. Nume (real): Vlad Istrate Varsta: 16 ani Nume in joc si rank in factiune: ElecTroNeZz.HYENA Cate ore poti juca pe zi?: in jur de 3-4 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):Doresc sa aplic pentru functia de tester deoarece imi place foarte mult sa interactionez cu oamenii , sa ii testez , si in al doilea rand am mai fost tester in aceasta factiune (pe secundar) si mi-a placut foarte mult! De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): Cum am spus si mai sus imi place foarte mult sa interactionez cu oameni noi si sa ii supun unor teste , si ca am mai fost si stiu ce trebuie sa fac. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Prin admiterea celor mai bun candidati. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Regulament intern si Ghidul incepatorului Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da Alte precizari: 1. Stiu ca nu am respectat minumul de randuri. 2. Si stiu ca nu este acelasi nume de pe aplicatia de pe website , dar acea aplicatie am luat o si eu la randul meu de la altcineva , ca acum serios la inceput cine statea sa isi faca singur aplicatia.
  5. Nick: ElecTroNeZz_HYENA Rank: 6 Data: 18.04.2019 Am dat test cu: .[M]Adrian Rezultat regulament (x/3): 1,5/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final: Admis! Alte precizari: Succes!
  6. Nick: ElecTroNeZz_HYENA Rank: 6 Data: 16.04.2019 Am dat test cu: Andr[e]y Rezultat regulament (x/3): 1,5/3 Rezultat traseu (x/6): 1/6 Rezultat final: Admis! Alte precizari: Succes!
  7. Nick: ElecTroNeZz_HYENA Rank: 6 Data: 16.04.2019 Am dat test cu: [Mr]AlexvtmNazze Rezultat regulament (x/3): 2,5/3 Rezultat traseu (x/6): 0/6 Rezultat final: Admis! Alte precizari: Succes!
  8. E frumos si ii multumesc leaderului pentru șansa acordată!
  9. Nick: ElecTroNeZz_HYENA Rank: 5 Data: 04.04.2019 Am dat test cu: ClaudiuDMN Rezultat regulament (x/3): 0/3 Rezultat traseu (x/6): 6/6 Rezultat final: Respins! Alte precizari: Succes data viitoare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.