Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

P h a n t o m

Member
  • Posts

    679
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by P h a n t o m

  1. Bună dimineața tuturor! Cam liniște p-aici, deci hai că încerc să pornesc eu o conversație. Propun să se numere și mașinile luate prin Car Jacker către raport, că tot un fel de tractare e și aia... no? ?
  2. Salutare, tuturor, și bine v-am găsit! Sper să ne înțelegem de minune.
  3. Display Name: P h a n t o m Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/76998-cerere-signature/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/vpzBMK9.jpg - Versiunea JPG http://i.imgur.com/sR1vSfL.gif - Versiunea GIF Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Phantom / Wraith (fara ca / sa apara in poza, bineinteles) Dimensiuni: Poza data are dimensiunile dorite de mine (150 W x 218 H) Alte precizari: *Dacă, cineva este îndeajuns de dornic să depună puțin efort, mi-ar plăcea ca rezultatul final sa fie o animatie scurta in cadrul careia textul alterneaza intre Phantom si Wraith, cu efectul unui praf suflat ce alcătuiește, alternativ, numele date. (Phantom & Wraith)(sau orice alt efect de tranziție, doar să nu fie schimbarea bruscă)* Dacă ceea ce cer eu este prea mult, un simplu text cu Phantom (fara Wraith) asupra acestei poze este de ajuns. Cu cât mai potrivită culoarea / fontul cu tema si culorile pozei, cu atât mai bine. Indiferent de rezultat, mulțumesc în prealabil.
  4. Cu câțiva ani în urmă, se făceau glume la adresa celor ce-și petreceau Revelionul în SA-MP. Astăzi, activitatea în seara de Revelion este nu doar încurajată, ci obligatorie.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Waffen SS
    3. Ecs7azy

      Ecs7azy

      Ce vorbesti ? O sa fiu sufletul petrecerii ! La 00 o sa fie FOC DE ARTIFICII pe Vinewood. Esti nebun ? Cum sa nu fi prezent ?

    4. Waffen SS
  5. Tot nu m-am întors.

    1. Ecs7azy

      Ecs7azy

      Daca eu zic ca te intorci, te intorci. Clar ?

    2. P h a n t o m

      P h a n t o m

      Bine șăfu', haide totuși să nu ajungem la asta iarăși... Abia mi-am pus maxilarul la loc de ultima oara.

  6. Noapte bună, Tow Truck Company. Ne auzim mâine, succes la tractări.
  7. Bună dimineața TTC. Eu plec imediat, ne auzim mai pe seară. Baftă!
  8. • Nickname: Phantom • Level: 39 • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 10 luni. • Varsta reala: 19 ani, împliniți astăzi. • Sex (masculin / feminin): Masculin. • Cate warn-uri ai in joc?: 0/3 • Nickname-uri anterioare: XtremeZ, PhantomX • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): School Instructors - Rank 1 (Lider - Shlomy) The Stracci Family - Rank 2 (Lider - [F4L]Blade) Federal Bureau of Investigations - Rank 3 (Lider - Robotiquis) Federal Bureau of Investigations - Rank 1 (Lider - [F4L]Klaudiu) The Paterno Family - Rank 1 (Lider - ZaNu) Tow Truck Company - Sublider (Lider - Devil) The Paterno Family - Sublider (Lider - Ecs7azy) • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Paterno Family (Două săptămâni) • Motivul plecarii din ultima factiune: Lider nou. • Skill-uri la joburile secundare: Detective - Skill 5 • Poza cu /stats: http://i44.tinypic.com/25taqm1.jpg • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Absolut. • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da. • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Evident. • Ai mai fost in N.G.?: Nu. • Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat?: Nu: • De ce iti doresti sa intri in N.G.? : Consider că această facțiune merită încercată. • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru N.G.?: Am experiență în acest domeniu. • Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani?: Da. • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 3-4 ore în cursul săptămânii, respectiv 5-6 ore la sfârșitul acesteia. • Cum te-ai descrie in realitate?: O persoană calmă, sociabilă, prietenoasă și îngăduitoare.
  9. Buna Dimineata F.B.I. Sa fiu sincer, nu cred ca mi-am cumparat mai mult de 5 filme, in toata viata mea.Este si normal, prefer sa iau gratis si sa raman cu banii in buzunar, decat sa dau banii pe acel ceva.
  10. Nu stiu cata dreptate ai, insa nu cred ca poti numi parerea mea, sau a oricui altcuiva o prostie. Iti inteleg frustrarea fata e caracterul tipic romanesc, dar nu poti spune ca romanii sunt singurii care-si doresc sa obtina lucrurile pe gratis. Sa o luam cu inceputul, cine a inceput protestul impotriva ACTA/SOPA/PIPA?Nu cumva americanii?Corecteaza-ma daca gresesc, dar presimt ca am dreptate.Romanii pur si simplu s-au alaturat acestui protest. (Dat fiind faptul ca, alti romani sus-pusi au aprobat aceasta idiotenie, doar pentru a se baga in seama, cand puteau sa stea naibii deoparte. - Tipic romanesc.) Intr-adevar, unii romani n-au pic de integritate - totusi, ce vreau eu sa dovedesc e ca acestia nu sunt singurii.Sa nu exageram... *Noapte buna.
  11. Nu incerc sa te conving ca eu am dreptate, si tu nu ai, dar iti zic ce cred.Da, tiganii au umplut Romania, si asta chiar nu e o minciuna. In legatura cu faza cu blugii, incercam doar sa dau un exemplu.Acei "blugi" pot insemna si un suc, sau orice altceva.Ce voiam sa spun, e ca prefer sa-mi iau ceva ce-mi doresc, si sa vizionez un film piratat, in loc sa dau banii pe un film.Probabil ca, crezi ca sunt lenes, sau imi place sa iau lucrurile pe gratis, doar pentru ca sunt "romanesc".Ei bine, fie roman, african sau american, oricine prefera sa ia un lucru pe gratis in loc sa scoata banii din buzunar, pentru acelasi lucru.Nu dau doi bani pe acele drepturi de autor, pentru ca acestea nu ma pot face sa par mai "Smecher", si nici nu ma fac sa ma simt mai implinit.Urmaresc un film de placere, nu pentru a ma da mare ca am cumparat niste "drepturi", si cred ca si tu ar trebui sa faci acelasi lucru.
  12. Frek Gaina, stai asa ca gresesti aici... O fi BlueAngel cu probleme, da' aici are si omu' dreptate.Nu putem sa le permitem unor pauni imbracati la costum sa ne controleze viata, chiar si pe Internet. (Deoarece acestia o fac deja in toate celelalte aspecte) De altfel, eu muncesc pe bani, si totusi, prefer sa imi cumpar o pereche de blugi si sa vizionez un film piratat decat sa imi cumpar un film si sa ma imbrac cu o pereche de blugi veche de 5 ani, sau invers. Pe langa asta, tot BlueAngel are dreptate si la partea cu cinematograful.Pana si in Brasov, oras de centru, oras de figurianti pe timpul iernii, in cele mai multe cazuri vei gasi sala plina de needucati.
  13. Stiu eu unul, dar e prin Ferentari.Pe frizer il cheama Ciobistul.De ce, nu stiu.Oricum, te aranjeaza stimatul de d-alea n-ai vazut.
  14. Buna ziua F.B.I. M-am intors si eu... *Mai, voi numai "plictiseala" si "scoala" stiti sa spuneti? Haideti, veniti si voi cu un subiect interesant, sa mai facem cateva pagini.
  15. Noapte buna F.B.I. Rumba a.k.a Frek Gaina, mai posteaza si tu p-aici... De parca as avea de ce...Stiu ca ai probleme, si prefer sa nu te iau in seama... *Succes in continuare, syl01.Te mai asteptam pe la noi.
  16. Buna Dimineta F.B.I. Nu-i vorba de medicamente, ci de caracterul unor oameni. Am plecat, vorbim mai tarziu.O zi buna sa aveti.
  17. Nu-s eu "mare" gamer, insa accesoriile facute pentru gaming sunt intotdeauna cele mai bune. Eu, unul, nu suport mouse-ul cu bila. Pai, treaba sta in felul urmator.Eu, cand imi doresc ceva, nu ma uit la bani.O viata am, si banii nu-i iau in mormant. Tu, in schimb, aduni cate 50 de bani de peste tot ca sa-ti faci avere. Da-o in colo de treaba... Bine, am exagerat cu "de 7 ori mai mult", dar de 3 ori mai mult tot trebuie sa pui ca sa ai calitate.
  18. De 100 de euro iti iei o placa din 2005, nu din 2012.Mai pune inca de 7 ori pe-atat si vei mai avea ce vorbi cu mine...
  19. Buna seara F.B.I. Bai, lasati mouse-urile Microsoft ca-s naspa.Luati-va G9x de la Logitech si v-ati rezolvat.
  20. Buna Dimineata F.B.I. Plec si eu imediat, revin peste cateva ore.O zi buna sa aveti. Hai, hai...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.