Jump to content

Ediția IV din Miss & Mister B-Zone a început. Înscrieri aici
Summer Wars. Detalii aici

AnthonyGalante

Donator
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AnthonyGalante last won the day on May 9

AnthonyGalante had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

5 Followers

About AnthonyGalante

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 12/12/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Maramureș

Previous Fields

 • Real name
  Adrian
 • RPG3 Nickname
  AnthonyGalante

Recent Profile Visitors

373 profile views
 1. AnthonyGalante

  @AlinNechifor demisie acceptată.
 2. AnthonyGalante

  @DenisFTW demisie acceptată.
 3. AnthonyGalante

  @Angel învoire acceptată.
 4. AnthonyGalante

  @CPetre învoire acceptată.
 5. AnthonyGalante

  Nick: JeSuisMalade Rank:1 As dori sa ma invoiesc de la:War Data activitatii:14.06.2019 Motivul: Sunt cu munca și chiar nu pot de muncă să pot intra pe game ,îmi pare rău mă revansez. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: 2 Alte precizari:Baftă și mulțumesc.
 6. AnthonyGalante

  Salutare,dragii mei! Deoarece suntem o echipă și un clan frumos și formăm o formulă de oameni fideli care se dedică clanului,voiam să luăm o decizie din nou împreună ca și o echipă adevărată vă felicit pe fiecare în parte pentru NIVEL 9 CLAN încă putin și ajungem și la target-ul de NIVEL 10 CLAN WAR. Am ales să propun ideea asta deoarece acum putem face 130xp/zi în 3 zile facem 390XP și să faci 60xp doar din spray tot faci 420xp în 7 zile. "Părerea mea nu este greu să faci 400XP într-o săptămână în care maximul este de 910XP ,400XP vine 45% din totalul de XP pe care îl poți face maxim într-o săptămână". De astăzi pâna duminica la ora 23:00 se va vota dacă trecem la 400xp minim (raport săptamanal clan) la PD,Staff(300XP) puteti să votati printr-un comentariu după următorul model: ●Nume: AnthonyGalante ●Rang:(7) ●Sunteți de acord cu creșterea raportului la 400 XP/sapt [Da/Nu] : DA
 7. AnthonyGalante

  Nick: JeSuisMalade Rank:1 As dori sa ma invoiesc de la:War Data activitatii:13.06.2019 Motivul: Sunt cu munca și chiar nu pot de muncă să pot intra pe game. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: 1 Alte precizari:Baftă și mulțumesc.
 8. AnthonyGalante

  @A n d rînvoire acceptată.
 9. AnthonyGalante

  Nick: JeSuisMalade Rank: 1 Data (sau zi din saptamana):11/6/2019 Motivul amendarii:- la War. Dovada achitarii (poza cu /fdeposit) : https://imgur.com/a/xoMf9IO Alte precizari: Multa Bafta!
 10. AnthonyGalante

  @GABOR VALENTIN învoire acceptată.
 11. AnthonyGalante

  @katlife învoire acceptata.
 12. AnthonyGalante

  @katlife demisie acceptată.
 13. AnthonyGalante

  @Mishu învoire acceptată.
 14. AnthonyGalante

  NickName : AnthonyGalante Rank: 6 Motivul absentei: Sunt plecat cu probleme de sanatate personale. Data activitatii/sedintei: 16.06.2019. Alte precizari: Sper să mă întorc dar în orice caz dacă nu sunt îmi pare rău si mă revansez.
 15. AnthonyGalante

  Sondaj Interior HQ nou!! Valabil până în 11.06.2019 ora 20:00 Curând o să facem nivel 9 Clan vă mulțumesc că suntem o echipă organizată vă pup și vă respect. Sunteti de acord să schimbăm interiorul HQ actual cu HQ din imaginea de mai jos? Model de postare: ●Nume: AnthonyGalante ●Rang:Lider(7) ●Change HQ Interior DA/NU : DA
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.