Jump to content

CraZuu

Member
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

1 Follower

About CraZuu

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 07/31/1995

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • CS 1.6 Nickname
  CraZuu

Recent Profile Visitors

62 profile views
 1. Salut! Am facut acest topic pentru a spune niste propuneri , da stiu ca este un topic special pentru asta dar se pare ca a fost inchis . Sa se adauge level/xp pentru a debloca clase noi , iar cu credite sa se poata cumpara level/xp de exemplu : level 0 : 0/100 ; level 1 : 0/1000 ; level 2 : 0/10000 etc, 10 xp / kill ; 20 xp / hs ; Clase CT (Nu am un nume pentru aceste clase) : 1. O clasa cu viteza ; (level 1) 2. O clasa cu gravitatie ; (level 2) 3. O clasa cu x2 jump ; (level 3) 4. O clasa cu no recoil ; (level 4) 5. O clasa cu gloante infinite ; (level 5) 6. O clasa cu x2 damage . (level 6) Clase T (Nu am nume pentru aceste clase) : 1. O clasa cu viteza ; (level 1) 2. O clasa cu gravitatie ; (level 2) 3. O clasa cu x2 jump ; (level 3) 4. O clasa cu viteza + gravitatie ; (level 4) 5. O clasa cu rezistenta la foc ; (level 5) 6. O clasa cu rezistenta la inghet (slow) . (level 6) Arme CT (Nu am nume pentru aceste arme) : 1. O arma cu gloante mai multe ; (level 1) 2. O arma cu x2 damage ; (level 2) 3. O arma cu no recoil ; (level 3) 4. O arma cu gloante infinite ; (level 4) 5. O arma cu gloante care dau foc . (level 5) 6. O arma cu gloante care dau inghet (slow) . (level 6) Acestea au fost propunerile mele , astept sa va dati cu parerea cu un reply , atat am avut de spus ! Pup <3
 2. Pro dar deja se pare ca esti admin , ti-ai facut atasament cu admin
 3. Nu ai intotalitate dreptate , si tu trebuia sa aduci dovada cum ca ai atacat .
 4. Un demo era mai bun sincer sa fiu .. Contra .. Nu pot sa imi dau seama din poze daca nu ai atacat sau daca ai atacat . Data viitoare vino cu un demo .
 5. Nu are cum sa nu fi luat vacanta de vara inca , eu stiam ca pe 16 iunie se ia vacanta . Probabil te-ai plictisit de sv , dar oricum bafta !
 6. Contra nu ai activitate , se vede ca nu ai citit regulamentul
 7. Contra lol .
 8. Nu cred ca ar fi o idee foarte buna adica gandeste-te sa ai si speed si gravitatie si jump x2/x3 pai asa bazele air nu ar mai exista .. si clasa zm cu dmg , mai bine un tank knife-ul din shop / vmenu ar fi nefolositor
 9. Nu trebuie sa fiu in fiecare zi pe server , gametracker-ul spune tot
 10. Contra .
 11. Bon , sa o luam de la inceput . Spectra are peste 1000 de ore pe server , majoritatea dintre noi avem doar 100 ganditi-va cat help a putut da in 1000 de ore fata de noi astia cu 100 de ore nici un sfert din cat a dat el nu am dat noi , daca se baga si el la help " e al meu " daca nu da help "de ce nu dai help?" nici cum nu e bine si pentru un amarat de help sa faci reclamatie ? .. serios ? Nici playerul/ii nu a/au facut reclamatie si faci tu "coleg de munca" .. Contra ! Edit: A da si in plus nu ai nici o activitate foarte mare sa spui ca dai help toata ziua si el sta cu burta la soare .
 12. Pro
 13. Pro dar in ultimele zile cam slabut mai Screaner
×