Jump to content

Ecstasssyy

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Ecstasssyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ecstasssyy

    Nick :Ecstasssyy Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :16.11.2020 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Succes la war.
  2. Ecstasssyy

    Nick :Ecstasssyy Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :03.10.2020 Lipsesc din motivul: nu cred ca pot ajunge,am meditații Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Succes la war.
  3. Ecstasssyy

    Nick : Ecstasssyy Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :23/10/2020 Lipsesc din motivul: Nu pot ajunge. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta!
  4. Ecstasssyy

    Nick: Ecstasssyy Rank : 1 La ce ma invoiesc:(ședința/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 13.10.2020 Lipsesc din motivul: am meditatii Numărul de învoiri din aceasta săptămâna: 1/2 Alte precizari: Bafta!
  5. Ecstasssyy

    Nick: Ecstasssyy Rank : 1 La ce ma invoiesc:(ședința/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 9.10.2020 Lipsesc din motivul: sunt la ziua unui prieten Numărul de învoiri din aceasta săptămâna: 2/2 Alte precizări: Bafta!
  6. Ecstasssyy

    Nick: Ecstasssyy Rank: 1 La ce ma invoiesc:(ședința/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 7.10.2020 Lipsesc din motivul: am meditații și nu știu dacă ajung la timp. Numarul de învoiri din aceasta săptămâna: 1/2 Alte precizări: Bafta la war!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.