Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

TLG Jankos

Member
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by TLG Jankos

 1. V-am pupat baietii <33 Sper sa ne auzim cu bine, va urez multa sanatate.

 2. o zi proasta azi clan, mi-a esuat otravita la +9

 3. va doresc o zi buna clan

  1. Show previous comments  5 more
  2. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Cred ca ar face foarte urat..

   IMG-20191128-WA0005.jpg

  3. TLG Jankos
  4. TLG Matrix

   TLG Matrix

   Dmn ce fata de ornitoring are 

 4. TLG Jankos

  Discord ID: Jankos#6926 Gradul/Gradele dorite: Hitmen Member Link catre profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Jankos Rank bar-ul profilului RPG:
 5. TLG Jankos

  Nick: Jankos Level: 69 De ce doresc sa parasesc clanul Atlantic Organization [AT]: Vreau sa incerc ceva nou. M-am simtit bine in clanul Atlantic Organization [AT]: Desigur, nota 10 baietii. Ce nota acorzi Staff-ului: 10. Ce ar trebui schimbat la clanul Atlantic Organization [AT]: Nimic, va pup.
 6. TLG Jankos

  Noroc! Un singur lucru am si eu de propus, sa spawnam minim 10 masini. Pana la urma de aia s-au bagat garajele, sa nu mai faca lag si consider ca 2 masini in plus nu strica. Pana urma nu toti jucatorii isi permit atatea. Am vazut ca este cerut de mai multa lume, nu cred ca ar strica. Spor!
 7. TLG Jankos

  Grenada la war, interesant.
 8. Nume: Jankos Rank: 2 cred Data in care ai facut donatia: 24.10.2019 Dovada cu [/clandeposit]: https://imgur.com/gRJ2sjV Alte precizari: ok
 9. Bună seara, mai puțin celor care nu ascultă manele.

 10. TLG Jankos

  misto
 11. TLG Jankos

  Meh
 12. TLG Jankos

  doar la 10 dau, sorry
 13. TLG Jankos

  Bomba =))) +1
 14. Bine vtm, ne descurcam si noi cum putem.
 15. TLG Jankos

  Propun: 1. Ca la jobul fisher sa se modifice niste chestii. Atunci cand prinzi un peste acesta sa fie pe raritati (common, rare, legendary sau ceva de genul) si fiecare sa coste o anumita suma de bani. Adica sa fim seriosi 1-2 dolari/peste e bataie de joc. Vehiculul jobului sa fie o barca de pescuit cu care te poti duce la o pescatorie sa vinzi pestele, iar ea sa fie modificata in functie de skill. 2. Am vazut ca foarte multi au vrut ca la departamente si la Hitman Aganecy job-ul de baza sa fie detective si sa se poata lua si un side-job. Asa cum si la Taxi si la Paramedics apare un cp pe harta atunci cand se accepta o comanda, asa poate fii si la aceste doua factiuni. 3. Sa se adauge un beneficiu si la cei incepatori care baga referral-ul, pana la urma ei au nevoie de ajutor, nu cei mari. Sa aiba niste beneficii timp de 2 sau 3 zile, de ex: 25% mai multi bani la joburi s.a.m.d. 4. Bonusul de raport de la factiunii. Sa fim sinceri, foarte putina lume face bonusul pentru $25,000. Sa fie ceva mai competitiv, ca de exemplu: 20 gold sau minus X puncte la raportul viitor. 5. Sa fie spawnate 10 masini in loc de 8. Inteleg, ar fii lag daca ati face asta, dar putini au peste 10 masini in garaj si ma gandesc ca 30 sau 50 de masini in plus pe server nu fac asa mare lag, multi le tin despawnate. Un daca esti de acord cu macar o propunere.
 16. TLG Jankos

  creca
 17. TLG Jankos

  Frumos +1
 18. TLG Jankos

  Discord ID: Jankos#6926 Gradul/Gradele dorite: Helper. Link catre profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Jankos Rank bar-ul profilului RPG:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.