Jump to content

November FTL

Member
  • Posts

    555
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by November FTL

  1. Contest rezultatul evenimentului: [20:49:39] Robytzu05 says: (( Aranjati de la Est la Vest urmatoarele tari )) [20:49:52] Robytzu05 says: (( Argentina, Chinba, Libia, Noua Zeelanda )) [20:50:09] Whisper to Robytzu05 (354): Noua zeelanda, china, libia, argentina [20:51:29] Robytzu05 says: (( Doar Cristi29 si Cornelius corect )) [20:51:59] Robytzu05 says: (( Acum, cei care aveti 3 gresite sunteti )) [20:52:11] Robytzu05 says: (( November, Dave44, Everzor )) [20:52:26] Christiano says: Care era raspunsu corect [20:52:41] Robytzu05 says: (( Corect era: Argentina, Libia, China, Noua Zeelenda )) [20:52:55] November shouts: ai zis de la est la vest!! [20:52:59] Alex_Manole says: de la est la vest [20:53:08] dave44 says: ai zis de la E la V [20:53:27] Robytzu05 says: Da [20:53:28] Robytzu05 says: Est vest [20:54:36] Christiano says: November [20:54:42] November says: ... [20:54:44] Christiano says: Nu stii pctele cardinale [20:54:47] Christiano says: Imi pare rau. [20:54:51] November says: mda Din toate rezulta ca evenimentul a fost incorect si posibil trucat. Acum 2 ani cand am jucat pentru prima data pe B-Zone, Corleone era o mafie cu onoare. Nu stiu care e starea actuala a Corleone, dar Robytzu05 sigur nu are onoare.
  2. Nick: November Level: 22 Factiune: n/a Veti respecta regulile?: Afirmativ. Alte precizari: nope
  3. Intra in Safe Mode (daca nu stii nici o metoda ca sa intrii in Safe Mode incearca sa tii apasat butonul de pornire al PC-ului in timp ce se incarca Windowsul pana cand PC-ul se opreste). In Safe Mode poti alege daca doresti sa utilizezi serviciul System Restore. Daca aceasta optiune nu apare poti pur si simplu sa intrii in Start>Accessories>System Tools>System Restore. O sa-ti apara un calendar cu modificarile facute in ultimele zile. Alege o data in care stii sigur ca PC-ul a fost in regula. Daca reusesti sa urmezi toti pasii si tot nu iti merge inseamna ca sistemul este foarte virusat, caz in care este recomandat sa iti reinstalezi Windowsul. Sper ca am fost de ajutor!
  4. Foarte reusit. Am intrat in topic "sa vad ce-o mai facut si asta" si am ramas placut surprins. Well done!
  5. Seara buna! M-am intors acasa si de maine sunt back on duty. S-a intamplat ceva iesit din comun pe server zilele astea?
  6. Mulţumesc pentru aprecieri, înseamnă foarte mult pentru mine.
  7. Titlul clipului: Duck Sauce - Barbra Streisand: Plane Stunts Gen: Stunts Durată: 4:08 Data lansării: 22 aprilie 2011 Scurtă prezentare: Cateva miscari cu stuntplane-ul din San Andreas. Enjoy! Link către clip: Precizari: Astept sfaturi, critici si incurajari. Recomand vizualizarea in HD pe Youtube.
  8. Nickname in-game: November Level: 22 Cunostinte gaming: Medii Care crezi ca va este ziua potrivita pentru a desfasura event-ul: Joi Esti de acord sa platesti taxa de inscriere: Da Declar ca am citit tot ce este scris mai sus si ca voi respecta tot ce este precizat: Da
  9. Medic: +++ Nick : November +++ Level : 22 +++ Voi da heal fiecarui jucator : Da
  10. Am avut aproximativ aceeasi problema; coolerul de la procesor era infundat cu praf. L-am curatat bine si acum nu mai am probleme. Incearca sa-ti cureti si tu coolerul. Pasta nu are cum sa fie de vina, decat daca a fost aplicata gresit de la inceput; cat despre sursa nu cred ca e stricata, din moment ce functioneaza, dar nu se stie niciodata. Daca nu te deranjeaza estetica poti sa dai jos capacul de la carcasa, pentru aerisire mai buna.
  11. Cum spune si DavidPaul trebuie sa le iei de pe net. In cazul in care nu stii componentele PC-ului tau, cauta aplicatia Everest, care iti spune toate componentele pe care le ai. In cazul in care ai laptop, recomand sa iti iei drivere de pe site-ul producatorului. Bafta!
  12. Multumesc amandorura pentru efortul depus, cred ca voi folosi modelul lui SebastHiaN. Puteti da Topic Closed.
  13. Display name: n/a Doresc: Logo Text: B-Zone.ro Dimensiuni: 2000 x 400 px Imagine(obligatoriu): Legatura Alte precizări?: Am nevoie este un text personalizat pe un fundal negru si un font asemanator cu cel al logoului oficial "B-Zone" (fara "omulet") in format (preferabil) png. Tin sa mentionez ca am nevoie de logo in cadrul unui proiect personal creat in folosul comunitatii. Artistul care ma va ajuta va fi mentionat in cadrul proiectului, daca va ajunge sa fie lansat.
  14. Am jucat SW:KotOR si a fost extraordinar. Foarte bine ca au gandit o continuare, mai ales ca acum e un MMO. Dar am o nelamurire... aproximativ cat o sa coste jocul/abonamentul?
  15. Welcome celor noi! Tocmai am ajuns de la scoala, dar trebuie sa plec! Ne vedem diseara!
  16. Salut! Imi pare rau ca nu am reusit (si nu voi reusi) sa intru azi pe SA-MP. Pur si simplu sunt coplesit de lucru (@scoala). Ce ati mai facut azi?
  17. Salut, tocmai m-am intors si eu de la scoala. Face bine baietii, BTW!
  18. Prea tare nunta, cu tot cu complicatii Welcome celor noi si noapte buna tuturor!
  19. Sunt in masina, acum intru in oras. La tara nu aveam semnal, altfel imi faceam cerere de acolo. Sper doar sa mai prind o parte din sedinta.
  20. Seara buna si la multi ani! Dar azi nu e sambata?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.