Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

Tovarasul NasuL

Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Tovarasul NasuL

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 08/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati,Romania

Previous Fields

 • Real name
  Marian
 • RPG1 Nickname
  Mr.NasuL

Contact Methods

 • Steam ID
  https://steamcommunity.com/id/uniqupersu
 • Discord
  [420]Mr.NasuL#3726

Recent Profile Visitors

158 profile views
 1. Tovarasul NasuL

  Salut mă numesc Mr.Nașul lumea îmi mai zice și nașul, bă ia ascuciame știți bine că eu nu prea mă bag așa în stres cu voi adică nu prea dau împortanța la țoți și toate ba dar când sunt călcat pe coadă și înconjurat de incapabil bă parcă nușh mă schimb așa iau foc stiți voi. Vulpeo știi bine că nu prea ești în grațiile mele de când mi-ai dat ban aiurea, știu că încă mai stai recon pe mine să mă prinzi cu ceva(slabe șanse zdai seama), nu îi mai bagă prostii în cap lui edi să scoată membrii inactivi din facțiune fiecare joacă cât poate, nu mai te da rotund știi bine că ești un 0, nu mai avea figuri și talente cu mine tot 0 ești, nu mai vorbi aiurea și mă amenința tu pe mine cu fraze de genul "rank 4 automat" " vezi că au un av" tot 0 ești repet, și eu astea nu le prea înghit să știi. Ești cel mai slab activ membru din aceasta facțiune cel mai prost pregătit habar n-ai regulamentul, când făceai raport trecea playerul prin radar tu plecai dupa 30 de minute după el( probabil căutai pe web ce se face în acea situație). Sunt unii care au 1000+ zile în facțiune și vii tu cu dealde 200 de zile să le latri lor, tu care ai luat r6 pe degeaba vai viața ta. Soren mi-a zis odată pe /r că pentru tine sar mulți, vreau să văd și eu care sunt ăia mulți care sar pentru tine ologule la 32 de ani ai tăi sau cât ai tu. Pentru mine numai Decent a sărit și văd că stai cumințel și mai mult off când este on el, pentru tine nu sărit nimeni să se ia în gură cu decent...a da a sărit trădătorul ăla de Soren care noi îl consideram de al nostru dar am văzut că este doar un alt cățel de al tău mă rog voi știți ce și cum sunteți în clanul ăla al vostru. Eu cu Decent nu o să îngropăm săcurea cu tine prea curând. Edward când am intrat prima oară în facțiune era frumos fra, erai activ îți făceai treaba ta noi eram un colectiv ne ajutam unul pe altul acum să mor eu ziceți că sunt pe moarte, după ce mi-am luat 3/3 și aiurea aici că niciodata eu de când joc pe b-zone /wt să fie sancționat de lider în facțiune și o dovadă fară /timestamp să se ia în considerare și o dovada cu pageup tot la fel să se ia considerare. Mno.. dar totuși am trecut peste fie merge așa las de la mine de data asta dar bă fratelo tu nu vezi ca ești dus de nas? Păi până să vină acest vulpe cum erai fra? Acum iei decizii dupa cum zice el, fra opreștete că nu este good. Vulpe ăsta nu merită nici măcar o zi în lvpd singurul r6 activ și care se implică este scotocell fra. Scotocell când a văzut că eu cu decent ne certăm cu vulpea a intervenit(dovezi discord) nu a stat indiferent cum a stat vulpiță asta, vulpița ăsta îl loc să recunoască ca a greșit el mai tare se ia cu noi, nu merită nimic din tot ceea ce i sa dat în această facțiune.
 2. Nume: [420]Mr.NasuL Rang: 2 Vreau in echipa: SWAT Motivul: Vreau sa merg după wanted adevărat. Alte precizari: Multumesc!
 3. Tovarasul NasuL

  Schimbi paysafe pe euro? Sau euro pe paysafe?
 4. Tovarasul NasuL

  Dati t/c avem wiki pentru așa ceva.
 5. Tovarasul NasuL

  Kf fetelor?
 6. Dorește cineva o activitate în cadrul clanului?Reply aici
 7. Tovarasul NasuL

  Nume:[420]Mr.NasuL Rank: rank 6 Data/ora: 07.01.2020
 8. Tovarasul NasuL

  Bine ai venit !
 9. Nice radio mai băgăți și niște mixuri ceva mai noi
 10. Tovarasul NasuL

  Mai merge server-ul?
 11. Tovarasul NasuL

  Problemă rezolvată vă mulțumesc la toți, cineva să deie topic closed aici
 12. Tovarasul NasuL

  Salut, am bagat o versiune mai veche de sampfuncs dar imi da crash de la erorile de la pd helper, daca scot pd helper merge fara probleme, am pd helper-ul lui tom ala v4. O rezolvare si pentru el? sa mearga? https://imgur.com/a/cU1RCQV
 13. Tovarasul NasuL

  Salut am o problemă la /btrack, intru pe joc îl activez și nu îmi arată traiectoria.Nu știu ce să îi mai fac, am reistalat samp de 7 ori cel puțin. https://imgur.com/a/fmPWIQe
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.