Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Alin Tudor

Member
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alin Tudor

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 01/12/2004

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg3.b-zone.ro/account/general
 • Skype
  None
 • Steam ID
  None

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  koleROX
 • RPG1 Nickname
  None
 • RPG2 Nickname
  TwiX.FNATIC
 • CS 1.6 Nickname
  Alyn.Dau.Cu.Barosu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick : AlynUSH.72REGELE Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni :22.11.2019 Lipsesc din motivul:Sunt in club. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari:bafta
 2. Nick :AlynUSH.72REGELE Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war) Data la care nu poti veni :19.11.2019 Lipsesc din motivul:Am o problema la net. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari:Bafta la war.
 3. Nick :AlynUSH.69INTELECT Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :28 august Lipsesc din motivul:Sunt plecat am meci. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Bafta.
 4. Nick :AlynUSH.69INTELECT Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :26 August 2019 Lipsesc din motivul:Sunt la antrenament. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Bafta la war baieti.
 5. Nick :Alyn.DulkeTeSeduke Rank :2 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :8 august 2019. Lipsesc din motivul: la 11 plec la strand. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Baftaaaa
 6. Nick :Alyn.DulkeTeSeduke Rank :2 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni : 7 august. Lipsesc din motivul: Plec in oras. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta.
 7. Nick : .Alyn.DulkeTeSeduke Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :1 august. Lipsesc din motivul: Nu am net, nimeni din oras nu are net, scuze. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta., sper sa ma intelegi.
 8. Nick : .Alyn.DulkeTeSeduke Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :26 iulie. Lipsesc din motivul: Nu am curent ca fac renovare in camera. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Bafta., sper sa ma intelrgi luni ne vedem wars.
 9. Nick :Alyn.DulkeTeSeduke Rank :1 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war: war Data la care nu poti veni :25 iulie. Lipsesc din motivul:Maine fac o schimbare la camera mea, si nu pot ca vine un electrician si scoate curentul, si nu am. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Bafta ❤
 10. Nume:Alyn.DulkeTeSedukeRank:21Suma depusă:5kMotivul amendării :1/4 abstentScreenshot:https://imgur.com/a/khHDpjQ
 11. Nick : Alyn.DulkeTeSeduke Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :7.19.2019 Lipsesc din motivul: Sunt plecat in oras de dimineata nu am cum sa ajung de loc. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari: Bafta la war, sper sa ma intelegi! pup
 12. Nume: Alyn.DulkeTesedukeRank:1Suma depusă:5kMotivul amendării :Absent war.Screenshot:https://imgur.com/a/3Kg5zmE
 13. Alin Tudor

  Nick: Alyn.DulkeTeSedukeLevel:20Rank:1Suma depusa:15.000$Data la care am primit amenda:11.7.2019Screenshot:https://imgur.com/a/sYJ333YMotiv:-la war si absent 1/2.
 14. Alin Tudor

  Nick:Alyn.DulkeTeSedukeLevel:20Rank:1Suma depusa:17.000$Data la care am primit amenda:7.10.2019Screenshot:https://imgur.com/a/vPIx5F5Motiv: - la war si 1/4 absent.
 15. Nick:Alyn.DulkeTeSeduke Level:20 Rank:1 Numar de invoiri efectuate pe saptamana asta (x/2):2/2 Motivul invoirii: Nu am curent :((. Data warului:9 iulie. Alte precizari: Bafta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.