Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alin Tudor

Member
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

About Alin Tudor

  • Birthday 01/12/2004

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg3.b-zone.ro/account/general
  • Skype
    None
  • Steam ID
    None

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    koleROX
  • RPG Nickname
    None

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alin Tudor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Nick : AlynUSH.72REGELE Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):WAR Data la care nu poti veni :22.11.2019 Lipsesc din motivul:Sunt in club. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari:bafta
  2. Nick :AlynUSH.72REGELE Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war)? Data la care nu poti veni :19.11.2019 Lipsesc din motivul:Am o problema la net. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1 Alte precizari:Bafta la war.
  3. Nick :AlynUSH.69INTELECT Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :28 august Lipsesc din motivul:Sunt plecat am meci. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Bafta.
  4. Nick :AlynUSH.69INTELECT Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :26 August 2019 Lipsesc din motivul:Sunt la antrenament. Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Bafta la war baieti.
  5. Nick-name: king[now] Rank:2 Ma invoiesc de la:war Motivul pentru care nu pot veni:Plec la bunici. Data:17.12.2018 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:Sper sa ma intelegi.
  6. Salut am o problema cu un fost membru de la tine din mafie m-a injurat pe /f. mai exact: [make.NURATEZ]

    Am vorbit cu Daniel. si a zis ca e de demitere, a zis sa-ti trimit pm ca daca faceam post atunci se considera ca eram in factiune.

    Uite ai aici dovezile:https://imgur.com/a/nhQB47y

    1. RYZEN

      RYZEN

      Lasa mi un pm te rog.

    2. Alin Tudor

      Alin Tudor

      Salut am o problema cu un fost membru de la tine din mafie m-a injurat pe /f. mai exact: [make.NURATEZ]

      Am vorbit cu Daniel. si a zis ca e de demitere, a zis sa-ti trimit pm ca daca faceam post atunci se considera ca eram in factiune.

      Uite ai aici dovezile:https://imgur.com/a/nhQB47y

       

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.