Jump to content

Echipa B-Zone urează tuturor Paște Fericit!
V-am pregătit un Quest total special pe serverele RPG. Detalii aici

RW Bonel

Member
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About RW Bonel

 • Rank
  Wannabe admin

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. » Nickname: Bonel» Level: 70.» Rank: Detective (2).» Motivul: Doresc sa reintru in echipa SWAT pentru a merge dupa wanted.
 2. Nickname-ul meu: Bonel Rank-ul meu: 1 Am fost sanctionat cu amenda pentru: 7) Caps-lock pe chatul [/r] -> 50,000$. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/IofknDt Alte precizari: -
 3. Noroc baietii ce faceti ?
 4. RW Bonel

  @Kristi72 Csf pe treaba, matale cf :)?
 5. RW Bonel

  Gata, am inviat acum
 6. Ce ziceti ma va da-ti inimioare o tineti in caterinci a
 7. RW Bonel

  Buna seara agentilor ce faceti ?
 8. Salut! doresc sa cumpar si eu euro pe shop, mai ai  ceva ?

  1. Show previous comments  2 more
  2. CBN Nale

   CBN Nale

   Salut, nu am îmi pare rău.

  3. RW Bonel

   RW Bonel

   Am cumparat pana la urma de pe shop direct, mersi oricum! 

  4. CBN Nale

   CBN Nale

   Ok, n-ai pentru ce.

 9. Va urez multa bafta baietii, succes noului lider.
 10. In urma ultimei sesiuni de recrutari, toti cei care au fost declarati 'Admisi' la probleme preliminare, vor ocupa cate un loc in factiune, si vor fi promovati la gradul de 'Officer' // De asemenea, acestia au raport OPTIONAL, pe saptamana aceasta.
 11. Nickname-ul meu: [RW]Bonel Rank-ul meu: Chief Nickname-ul celui sanctionat: Aramis Dovada: https://imgur.com/a/H1DcXQs Amenda pentru: 7) Caps-lock pe chatul [/r] -> 30,000$. Alte precizari?: Ai 24 de ore să plătești amenda, în caz contrar vei fi sancționat cu Faction Warn conform regulamentulelor în vigoare
 12. @HappyB Acceptat pentru functia de tester, te rog sa citesti PM-ul in care urmeaza sa te bag. De asemenea sa lasi membrii cu care ai dat test, la rank 0. Cand voi fi online, iti voi acorda functia si in joc, daca nu se va intampla acest lucru, te rog sa contactezi un rank 6+ pentru validarea functiei. Orice suspiciune cu privire la fraudarea testelor, dar si a scurgerilor de informatii in ceea ce priveste test-logul se sanctioneaza foarte aspru in cadrul LSPD, de multe ori aceste sanctiuni se incheie cu eliminarea definitiva din echipa de testeri si imposibilitatea de a primi rank 6
 13. Nick: [RW]Bonel Rank: Chief Am dat test cu: .ValentinNLEGEND Data: 01/01/2019 - Test teoretic: 2/3 - Test Practic: 3/21 Rezultat (admis/picat) : Admis! Alte mentiuni: Felicitari!
 14. Doresc sa fac un 'Anunt': Raportul pe Saptamana aceasta 31.12.2018 - 06.01.2019 , este OPTIONAL, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Conducerea LSPD va ureaza Sarbatori Fericite!
 15. @DaNuTOwn Respins pentru functia de tester deoarece nu indeplinsesti minimul de cerinte ( nu ai minm 50 de posturi pe forum). Cerințe: 0.1 Să știe să folosească forum-ul.0.2 Să dețină minim 50 post-uri pe forum.0.3 Să nu dețină sancțiuni grave. 0.4 Să prezinte un comportament decent și să fie serios. 0.5 Rank 4+ în facțiune.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.