Jump to content

South Telefon

Member
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

South Telefon's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

15

Reputation

  1. Nick: Ro[L]and.TSA Rank: 2 Data la care nu poti veni: 26.02.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: A intervenit ceva si nu cred ca ajung, o sa fiu plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Spor!
  2. Nick: RoLanL Level: 54 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: In data de 22.05.2016 m-am inceput de aceasta comunitate, adica de aproape de 3 ani. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/RoLanL Ai mai avut aceasta functie?: Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa devin primar sa ajut jucatorii care joaca pe acesta comunitate cu bani, prin evenimente, taxa setata la $1 toata luna si prin a oferi jucatorilor intre nivel 2-7 banii primiti de la jucatorii mai bogati sau chiar si de la mine. Stiu sa comunic respectuos cu oamenii si sa ii explic orice lucru care nu inteleg sau inteleg dar au nevoie de ajutor. Cand jucatorii comunitatii imi cer parerea inainte sa faca o afacere, prefer sa ii refuz deoarece nu prea sunt cu preturile la zi pentru ca s-au adaugat stocuri, si decat sa iasa pe minus din cauza mea, prefer sa ii refuz mai bine si sa ii explic la fiecare jucator care ma intreaba acest lucru ce am preciazat si mai sus, ca nu sunt la zi cu preturile. In rest cu tot ce pot ii ajut, mai multe detalii mai jos. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Doresc sa impart banii jucatorilor intre nivel 2-7 2. Doresc sa fac evenimente cu premii mari pentru jucatorii acestei comunitati. 3.Doresc sa ajut jucatorii nu numai financiar ci si prin modul de ai ajuta cu raspunsuri daca aceastia au nevoie de ele. 4. Vrea ca cat mai multi jucatori sa intre si sa joace pe acest server fiindca o sa stabilesc un interval de ora cand o sa fac evenimente. 5. M-am gandit sa fac minim 3 evenimente cu premii mari pe zi. 6. Eu am socotit ca din evenimente intr-o zi as da $5.000.000 7. As dori ca in fiecare zi sa fac minim 3 evenimente a caror premii sa fie $5.000.000 per total minimum. 8. Vreau ca jucatorilor sa ii urce in banca zerourile dupa numere. 9. Stiu ca multi zic ca o sa faca evenimente, etc.. si dupa numai fac nimica si voi doar sa se imbogateasca ei prin aceasta functie, dar daca va uitati la averea mea de pe acest cont, eu cred ca pot zice ca am de unde sa ii ajut pe jucatorii acestei comunitati. 10. Oricand cand imi cere un jucator sub nivel 20 o masina ca nu are cu ce sa mearga ii dau givekey la masina aleasa de el/ea. 11. As vrea sa ajut oamenii care imi dau sms si au sub nivel 20 cu o suma intre $10.000-$25.000. ( O persoana poate fi ajutata doar o data pe saptamana, in rest, pe zi doar primele 20 de persone sub nivel 20 o sa primeasca acest ajutor mic de la primar. 12. (Era sa uit) Normal ca taxa o sa fie $1 cat timp o sa fiu eu primar. Intr-un singur enunt spun, vreau sa ii ajut cu tot ce pot, detalii mai sus.
  3. - Nume: DomnulPal2 - Rank:3 - Data săvârşirii interviului: Niciodata. - Tipul interviului: Normal. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Gingo08 - Alte precizări: Nu am fost cautat pentru sustinerea interviului.
  4. Nick : 1babyAmandina1 Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 04.02.2019 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Bafta!
  5. - Nume: RoLanL - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: RoLanL vinde Bike rent lv. Ofertele pe joc sau pe website la economy. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da. - Alte precizări: -
  6. - Nume: DomnulPal2 - Rank: 2 - Tipul de pachet: 4 - Anunţul: Clanul The Last Generation [TLG] recruteaza membrii activi, minim level 25 si o aplicatie buna pe website. - Anunţurile publicate (dovada): - - Alte precizări: Pachet anulat, nu am fost contactat pentru a plati pachetele in 72h.
  7. - Nume: DomnulPal2 - Ziar scris în data de: 28/01/2019 - Ziarul a fost aprobat de către: Danony - Ziar (poză): https://imgur.com/a/81dg4H7 - Alte precizări: Bafta!
  8. - Nume: DomnulPal2 - Ziar scris în data de: 20.01.2019 - Ziarul a fost aprobat de către: Danony - Ziar (poză):https://imgur.com/a/VzYIjQe - Alte precizări: -
  9. -Nume: DomnulPal2 - Rank: 1 - Tipul de pachet: 4 - Anunţul: Clanul United Victory recruteaza jucatori cu minim nivel 20+ si factiune. Aplicatiile se fac pe website. - Anunţurile publicate (dovada): - - Alte precizări: Pachet anulat, nu am fost contactat pentru achizitia anuntului in ultimele 72h. Bafta!
  10. Nick: 1babyAmandina1 Rank: 1 Ziua : marti Ma invoiesc de la: war Data: 11.12.2018 Motiv: Sunt in spital, m-a mucat un caine Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari: scz
  11. - Nume: Calculator - Rank: 5 - Membrul sancţionat: IulianMARIUS, .Alecs., Khaled, YqLmX[ToV], Claudiu.King. - Sancţionat în data: 26.11.2018 - Motiv: Absenta activitate. - Sancţionat cu: FW - Dovada (în funcţie de caz): Topicul respectiv. - Alte precizări: Imi pare rau! - Nume: Calculator - Rank: 5 - Membrul sancţionat: Dorel. - Sancţionat în data: 26.11.2018 - Motiv: Intarziere activitate(20min) - Sancţionat cu: AV - Dovada (în funcţie de caz): Topicul respectiv. - Alte precizări: Imi pare rau!
  12. MODIFICARE: Padin inviot! A avut un motiv bine intemeiat de ce nu a putut ajunge. Imi pare rau pentru ceilalti!
  13. - Nume: Calculator1 - Activitate: Parada cu News Van si un meci in Paintball. - Data: 25.11.2018 ora 13:00 - Membrii prezenți: Kolesnikov, Quicky.DAUptPANKY, xLemMo[N], ChriS.KiNG, McMuffin, Zeuspebepee, Juvinho[ToV], Maty, Wrong, Danony, sexi_kent, DragonMyr. - Membrii absenți: padiN, IulianMARIUS, Dorel., .Alecs., Khaled, YqLmX[ToV], Claudiu.King. - Membrii învoiți: Incognito, Cash, Joshua_Samuel, Excentriq, Christian.S, TreXxiT, 1stBay, WiDeX, G4z, Andu., Mihay, sniKK., AnDYY, _Popica_, iASK. - Imagini: Nu e nevoie, daca e ceva in neregula pun filmarea. - Alte precizări: Felicitari Quicky pentru cei $250.000, sper ca data viitoare sa asculti mai bine! Multumes tuturor de participare! DACA AM GRESIT EU, VA ROG SA MA CONTACTATI INTR-UN PM CU DOVEZI(SS) CA SA-L MODIFIC, AVETI 24H SA MA CONTACTATI! DACA NU MA CONTACTATI INSEAMNA CA NU AM GRESIT SI CEI ABSENTI O SA PRIMEASCA SANCTIUNE!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.