Jump to content

Machinegewehr 45

Member
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Impressive

About Machinegewehr 45

 • Rank
  Take away my internet

Recent Profile Visitors

156 profile views
 1. Meme-ul nu e amuzant bai, piele de sarpe ce esti. Ai ceva cu moldovenii? Hai in Republica Moldova sa vedem daca mai spui ceva. Te-n sange. Una e sa fii nationalist, alta e sa fii retardat ca ala. Un roman ce uraste moldovenii nu e nationalist, e un retardat. Vezi sa nu te arda pe tine altcineva.
 2. A zburat spre Scotia pentru a negocia si a fost arestat? Ce... pasarici.
 3. Nickname: Nightrunner. Rank: 1 Dată Ședință / Activitate: 15/08/2018 ora 19 Motivul învoirii: Seara nu pot sta in casa. Nu voi sta in casa cand toti sunt la fotbal. Alte precizări: Invoirea este preventiva. Daca va fi ploaie, voi veni.
 4. Ce ma enerveaza cand baga astia mereu motivul "democratia". Jandarmii au primit ordin. Ordinul se executa, nu se discuta.
 5. Imi bag ceva. Eu tot cred ca puterea ar trebui sa fie in mana unui singur om, patriot. just sayin’
 6. Cine a zis ca democratia e buna? Dragnea jos ma, mai sunt oameni cinstiti in tara asta.
 7. Una e sa ramana in NATO pentru aparare, alta e sa iasa din UE. Ne trebuie un partid care sa nu fie sluga evreilor si sa finanteze partidele unioniste din Republica Moldova. Dupa asta se poate incepe dezvoltarea.
 8. Rusi handicapati. numai probleme fac.
 9. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu imi vine confirmarea pe email. Mi-a fost furat contul, emailul e acelasi ca e verificat de ieri. Screenshot (în caz că este necesar): Nu am. Alte precizări: Cont din 2009 frate. Bravo B-Zone, daca o confirmare nu vine, e clar.
 10. La ce te uiti ma, distrusule?
 11. Nume: AimBot.eXe. Rank: 1 Prezent! Alte precizari: Salutare!
 12. Ai stelutele Uniunii Europene acolo. Vrei cu Europa. Te dracu de afurisit. Vrea asta sa ne aduca musulmani. Mi-as dori sa fie un partid doar pentru tara, sa pledeze pentru iesirea din UE si reintragirea Romaniei. ”Nimic contra statului, totul pentru stat.”
 13. Omule, a fost o sugestie. Mai bine luau un server facut cat de cat, bagau sistemele lor si rezolvau bugurile. Crede-ma ca e mai bine asa.
 14. Esti prost ca noaptea.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.