Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

Machinegewehr 45

Member
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Machinegewehr 45

 • Rank
  Supreme member

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. Glorie eterna Maresalul Antonescu! de ce ai interzice asta? Se tem sa nu piarda puterea si nu o sa mai poata fura? Nu inteleg de ce National-Socialismul si regimul lui Antonescu sunt interzice prin lege. Comunismul a omorat cu zeci de milioane de oameni mai mult, nimeni nu se uita la asta, cateva sute de mii la Auschwitz, majoritatea ciori, se aprind toti la fund.
 2. Bravo Iohannis! Respect. O sa castige inca un mandat pentru aceste vorbe... Still waiting to invade Moldova and deport those fucking russians, LOL!
 3. Sa fi fost cu 2-3 luni inainte, poate nu mai stiam acum de rusofoni si de comunism...pacat.
 4. Ba, cam putin... Sa fi fost altu, lua 7-8 ani lejer. e genu ala de condamnare care ii permite sa iasa in oras etc? Daca da, baga-ti cuiu ca nu-i condamnare.
 5. cia democratie, dar unu controleaza tot
 6. Pai e ca si cum ai fi la o petrecere. Vrei sa pleci, pleci, vrei sa ramai, ramai. Asa si aici. Da...pacat ca sunt niste sclavi, cel mai dezvoltat stat...
 7. Nu inteleg de ce comenteaza toti iesirea asta. Ba, e tara lor. Fac ce vor muschii lor. Vor sa iasa, au iesit. De ce trebuie sa comenteze toti?
 8. Bai deci mor cand ii vad pe astia ce folosesc termenul “fascism” la orice cacat. Mai retardati oameni n-am vazut. Fascismul a murit cu 75 de ani in urma. De ce cacat l-ai folosi?
 9. Bine ma, asta nu-i prost. Bine le face. Sa se ridice si s-o alunge pe proasta aia...
 10. Tot cacatul asta e din cauza democratiei. Conduc tara o mana de prosti, analfabeti. O sa ajungem sa fim o minoritate, iar musulmanii majoritatea... https://youtu.be/uFMSw_IvmX4
 11. Ar trebui o lovitura de stat, un Antonescu sau Hitler. Sa vezi ce bine va fi. Cei ce dau sau iau mita, inchisoare 10 ani, promovezi comunismu - inchisoare pe viata sau impuscat in cap. Tiganii pusi la munca fortata, oricum sunt nefolositori, manelele interzise, pentru a putea vota ar trebui sa ai un IQ anume. just saying...
 12. Cum au astia asa functii frate? prosti de bubuie, tipic politicienilor!
 13. Misto, ne baga multiculturalismul pe gat...nu mersi, prefer sa vad barbatul si femeia!
 14. ma mir cum de mexicanii nu au comentat inca...
 15. Asta-i ala ce ne freaca la BAC de 50 de ani incoace 😂😂😂😂 Cel din poza e el? Parca era mai slab, fara mustata
×