Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Dark Night

Discord Manager
 • Content Count

  3408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dark Night last won the day on June 21

Dark Night had the most liked content!

Community Reputation

562 Fantastic

About Dark Night

 • Rank
  Discord Assistant Manager

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Radu
 • RPG1 Nickname
  Dark_Night
 • RPG2 Nickname
  Dark_Night

Contact Methods

 • Discord
  Dark_Night#3367

Recent Profile Visitors

12259 profile views
 1. Dark Night

  Canal creat!
 2. Dark Night

  Canal creat!
 3. Dark Night

  Genial
 4. Dark Night

  1. Poza in original cu persoana in cauza ai avut-o dinainte de a lua remove din functie. 2. In urma unor verificari am ajuns la concluzia ca tu ai creat acea poza in care l-ai pus intr-o pozitie nu tocmai buna si ai distribuit-o de pe alte conturi / ai pus alte persoane sa o faca in locul tau. In concluzie, banul ramane!
 5. Still remember me? 

  1. Dark Night

   Dark Night

   How could I forget you? :))

  2. CouldnoT

   CouldnoT

   @Dark Night you're a dear friend 💜

 6. Poliţia Rutieră din Capitală a organizat vineri seară filtre privind starea tehnică a vehiculelor, iar mai mulţi şoferi au rămas fără certificate de înmatriculare. În timpul acţiunii au fost aplicate 65 de amenzi, în valoare de peste 23.000 de lei. Unii şoferi, prea grăbiţi, au rămas şi fără permisele de conducere. Cei care au probleme tehnice la maşini au avut o surpriză neplăcută. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au efectuat acţiuni de verificare asupra autovehiculelor din Capitală. În cadrul acţiunii, aceştia au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru deficienţe tehnice. În cadrul activităţilor de control, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare, inclusiv ale unor motociclete. Un tânăr care avea permisul de conducere de o singură zi a fost amendat cu 725 de lei pentru deficienţe la anvelope şi lumini. “Ai mai fost oprit în trafic? E prima zi de permis, prima zi...Asta e... Maşina e în regulă? Da, am lucrat un an jumătate cu tata la ea şi acum, să mă bucur şi eu de ea, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.” Un alt tânăr a fost oprit de către poliţişti şi sancţionat cu o amendă de aproape 1.200 de lei pentru anvelope uzate şi noxe peste limita admisă. “Ce părere ai despre această amendă? O porcărie după cum ziceam... Ţi se pare în regulă, cât ai primit? 1.000 şi ceva de lei, nu mi se pare deloc ok, pentru nişte noxe. Cum am zis abia am luat maşina, poate şi vina mea.” Claudiu Costea, insp.principal Brigada Rutieră: „Tematica acţiunii o reprezintă verificarea stării tehnice, a vehiculelor, care prezintă deficienţe tehnice, pe fondul cărora s-au produs accidente de circulaţie cu consecinţe grave.” Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, spun poliţiştii. Sursa
 7. Dark Night

  Acum cateva zile a facut un youtuber de pe comunitate un clip legat de o asa zisa fuziune, iar lumea a crezut ca e pe bune si ca se face asa ceva, chiar daca nu e adevarat si acum Sartor a trebuit sa dea explicatii din cauza asta. Mema asta mi-a venit pe moment, mai ales ca e si subiectul relevant in randul jucatorilor.
 8. Dark Night

  Disclaimer: Acest meme are ca scop amuzamentul și în niciun caz criticarea celor din STAFF-ul RPG!! PS. Nu se face fuziune prea curând, uitați-vă la ultimul clip postat de Sartor!
 9. Dark Night

  FBI OPEN UP!! +1
 10. Dark Night

  A folosit template-ul, nu meme-ul. Dă și react daca tot spui +1 @Karther fix ce vorbeam noi Dați și react daca tot spuneți +1
 11. Dark Night

  Cine? M-ai făcut curios
 12. Dark Night

  Nu mai joc eu samp dar din experiențele avute la acele vremuri, în cazul în care mergeai la Cătălin pentru taskuri și te trezeai intr-un alt VW nu te lăsa sa intri în nicio casă, însă problema asta este ușor de rezolvat dacă mergi la un PNS.
 13. Dark Night

  Salutare, Ai primit ban deoarece ai pus un GIF Crasher, prin urmare ai încălcat termenii și condițiile Discord. Termenii și condițiile platformei discord interzic distribuirea de fișiere, date, imagini ș.a.m.d. care pot împiedica funcționarea aplicației sau care pot exploata computerele altor utilizatori. În cazul tău, prin distribuirea acelui link, ai făcut ca toți care intrau pe serverul nostru să primească restart la discord fără niciun motiv, ceea ce duce la încălcarea termenii și condițiilor platformei discord. (https://discord.com/terms -> RULES OF CONDUCT AND USAGE). În plus, citez din regulamentul serverului următoarea frază: Incalcarea Termenilor si Conditiilor ale platformei Discord (ToS Discord) duce implicit la sanctiunea de Ban perament, fara drept de unban. Drept urmare, banul a fost acordat în mod corect și nu vei primi unban. Toate cele bune!
 14. Dark Night

  Ai primit unban!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.