Jump to content

Sezonul 2 de Maraton a început. Detalii aici

ThinBlueLine

Member
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

123 Extraordinary

About ThinBlueLine

 • Rank
  Wannabe admin

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. Romanii au luptat alaturi de ei in WW2. Totusi, nu trebuiau sa faca asta. Putem si noi sa ne ducem sa ne pisam pe mormintele soldatilor lor, dar n-o facem.
 2. Inca ceva, cum naiba sa arunci gunoaie peste soldatii tarii tale cazuti pe front? Cat de retardat, misogin, idiot, handicapat si mu*st sa fii? Stiam ca exista prosti, dar nici chiar asa. Nimeni nu stie cat au indurat acei soldati si sigur nu meritau asta!
 3. Asta sunt la PSRM-ul din Republica Moldova...
 4. ThinBlueLine

  Pai alea au multe sisteme, mai adaugau cateva, rezolvau buguri si traduceau serverul...
 5. ThinBlueLine

  Focul nu cred ca se face de 5 metri in 1 minut. Pana sa arda acolo tot, reusesc aia sa se organizeze, macar un cioban sa se gaseasca sa urle la oi “In coloana făă!!”
 6. ThinBlueLine

  Mai bine sa descarca drq deja un server de pe google, il traduc, schimba denumirile factiunilor, rezolva problemele si aia e
 7. ThinBlueLine

  "Fanii au luat cu asalt porţile de acces" Ba, ca sa scape mai multi tre' sa se formeze o coloana cate 1-2 oameni si sa iasa rapid, tre' sa se organizeze. Daca o sa se calce unu pe altu in picioare 70% mor, oameni idioti!
 8. ThinBlueLine

  Pun pariu ca aproape nimeni nu stie cine este el. Sunt mai multi fosti lideri comunisti ce au omorat milioane, dar foarte putini stiu de ei...
 9. ThinBlueLine

  Cand zic m**e, voi ziceti comunistii! m**e cred ca nimeni nu stie ca Mao Zedong, asa il chema, a omorat vreo 50 de milioane de oameni
 10. ThinBlueLine

  Sa-i f*t in gura de judecatori comunisti. Am privit procesul pe youtube. Judecatorii si cei ce il acuzau vorbeau o romana stalcita, rusificata. Pacat. Care tradator ba? Daca castiga el nu mai era coruptia din ziua de azi, cacaciosilor!
 11. ThinBlueLine

  Cancer la testicule
 12. ThinBlueLine

  O sa deschida o ****. Scripteri nu vrea sa plateasca, nimeni nu lucreaza la server. Ce server vrei?
 13. ThinBlueLine

  Traiasca Romania Mare!
 14. ThinBlueLine

  De ce refuza sa recunoasca daca exista si dovezi? Sau nu vor sa plateasca pagube?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.