Jump to content

ThinBlueLine

Member
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 Extraordinary

1 Follower

About ThinBlueLine

 • Rank
  Wannabe admin

Recent Profile Visitors

390 profile views
 1. ThinBlueLine

  Mai bine nu citeam ce au facut bozgorii cu copilul de 11 luni si celalalt care urma sa se nasca... jegosi.
 2. ThinBlueLine

  E o treaba din interior, nu trebuie sa fii destept ca sa iti dai seama
 3. ThinBlueLine

  Da

  slab
 4. ThinBlueLine

  Ce?
 5. ThinBlueLine

  "A.C.A.B" este un termen folosit in SUA pentru a exprima ura fata de fortele de ordine si se descifreaza ca "All cops are bastards". La level 3 e smecher baiatu, dar la level 15 vrea sa devina politist, tipic generatiei idioate din ziua de azi
 6. ThinBlueLine

  Taci dracului de musulman imputit, iesi in mortii tai si pleaca altundeva. Probabil in momentul asta tu stai cu portretul lu' bin Laden in casa si vii aici sa ne insulti pe noi, cacat cu ochi ce esti. Lutsche meinen Schwanz! Verdammter Araber. Allah ist schwul!
 7. ThinBlueLine

  Nu ma prind
 8. Cred ca e dintr-o familie din aia care canta imnul USSR inainte de culcare. @Father https://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_de_la_Fântâna_Albă Na, pupa-i in p*** pe comunisti. Au murit oameni simpli, idiotule. Din cauza celor ca tine traim cum traim.
 9. ThinBlueLine

  Kosovo je Serbia!
 10. "sunt bine documentate cazurile de canibalism din RSSM, când basarabenii îşi ucideau pruncii sau frăţiorii pentru a supravieţui foametei, asta prin anii '50." Aici ai dreptate. In sat la bunicii mei, o mama cu 4 copii si-a ucis un copil ca sa supravietuiasca... Nu stiam ca Iliescu a refuzat unirea, in 2009 aceeasi soarta... "Ce propun? Un referendum peste Prut. Vreţi Unirea? Grozav! Nu? OK! Oprim recunoaşterea şi finanţarea acestui stat, închidem graniţa, retragem toate cetăţeniile celor care refuză să renunţe la cetăţenia maldavineascî, UE anulează automat asocierea liberă din 2013 şi, prin urmare, toţi basarabenii de pe teritoriul UE şi al României (asta însemnând toţi cei născuţi în Republica Moldova sau RSSM) vor fi deportaţi înapoi în Republica Molotova, iar prin relaţii diplomatice putem cu uşurinţă închide graniţa Transnistriei cu Ucraina. Ce se întâmplă, deci? Republica Molotova devine un stat recunoscut parţial, precum Kosovo (alt stat artificial), doar că de data asta va fi şi un stat închis: 0 finanţare, 0 import, 0 export. Vreţi independenţă? Voi încă habar n-aveţi ce este aia să fii stat independent. Dar veţi vedea dacă ne mai supăraţi mult cu astfel de comentarii " Chiar ar trebui asta, poate ar invata moldovenii ca fara Romania, Moldova nu poate exista. Eu, personal, cunosc oameni cu dubla cetatenie, care lucreaza in Europa datorita cetateniei romanesti si cand vin acasa ii injura pe romani si ii fac de nimic. Cum a spus si bunicul meu, "mai prost ca moldoveanul nu exista"
 11. ThinBlueLine

  ahahhaah
 12. ThinBlueLine

  Nu am respect pentru talibanii ca tine, care ne numesc "tigani".
 13. ThinBlueLine

  Invatat sa gandeasca. esti o maimuță, foloseste Google Translate, pls.
 14. ThinBlueLine

  Wrong template
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.