Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Decker

Member
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Decker

 • Rank
  Newbie
 1. Salut! Am intrebat si la fuziune dar nu mi-a raspuns nimeni. Eu aveam cont pe RPG4. S-a schimbat cumva si adresa serverului? Pentru ca la conectare mi se spune ca serverul necesita o parola. Am incercat sa ma conectez fara, dar dupa ce intra sa-mp mi se spune ,,wrong server password". Deci e o noua adresa, sau e aceeasi adresa, caz in care as vrea sa stiu si eu parola aia.... Multumesc!
 2. Decker

  Salut! Mai intreb o data, poate si raspunde cineva: la conectare mi se spune ,,this server requires a password". Care ar fi pass aia, pentru ca fara nimic nu ma pot conecta, intrucat cand intru pe server mi se spune ,,wrong server password". Multumesc!
 3. Decker

  Salut! Cum spunea cineva mai sus, si mie imi cere parola de server. Habar n-am ce-ar trebui sa bag. Poate nu e gata smecheria, nu stiu, Dar, daca e rezolvata treaba, ce-ar trebui sa bag la parola de server ceruta pana sa ma conectez? Fara nimic imi spune Wrong server password. Multumesc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.