Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Luni 22.11.2021 - Duminică 28.11.2021 / Black Week, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

razvan1982

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About razvan1982

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. razvan1982

  Nume Real: Razvan Numele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/account/generalVârstă:17 ani.O scurtă descriere a ta:Salut ma numesc Ion Razvan Daniel am 17 ani sunt nascut pe data de 19.01.2003. Locuiesc in Bucuresti impreuna cu parinti mei in orasul Voluntari , am foarte multi prieteni in realitate cat si pe samp.Sunt o fire mai recalcitranta in unele momente cand nu imi convine anumite lucruri.In timpul liber ma joc samp aproximativ 5-6 ore pe zi.Fac fotbal de 9 ani la echipa FC Voluntari joc pe postul de portar si imi place foarte mult meseria pe care o practic.Invat la liceul Tehnologic Nicolae Balcescu care acesta se afla in orasul voluntari asta este o mica descriere Salut/Buna.
 2. Nick:Razvi.19 Rank:2 Motiv:Vreau sa arestez jucatori si sa merg la roburi. Alte precizari:Multumesc.
 3. Nick:Razvi.19 Rank:1 Echipa:Roads Lipsesc din motivul: Am un eveniment in familie,dar sper ca voi putea ajunge. Alte precizari:Sper sa ma intelegi, multumesc.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.