Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

razvan1982

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

razvan1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Nume Real: Razvan Numele din joc (link website): https://www.rpg2.b-zone.ro/account/generalVârstă:17 ani.O scurtă descriere a ta:Salut ma numesc Ion Razvan Daniel am 17 ani sunt nascut pe data de 19.01.2003. Locuiesc in Bucuresti impreuna cu parinti mei in orasul Voluntari , am foarte multi prieteni in realitate cat si pe samp.Sunt o fire mai recalcitranta in unele momente cand nu imi convine anumite lucruri.In timpul liber ma joc samp aproximativ 5-6 ore pe zi.Fac fotbal de 9 ani la echipa FC Voluntari joc pe postul de portar si imi place foarte mult meseria pe care o practic.Invat la liceul Tehnologic Nicolae Balcescu care acesta se afla in orasul voluntari asta este o mica descriere Salut/Buna.
  2. Nick:Razvi.19 Rank:2 Motiv:Vreau sa arestez jucatori si sa merg la roburi. Alte precizari:Multumesc.
  3. Nick:Razvi.19 Rank:1 Echipa:Roads Lipsesc din motivul: Am un eveniment in familie,dar sper ca voi putea ajunge. Alte precizari:Sper sa ma intelegi, multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.