Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

IoNuTBL

Member
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About IoNuTBL

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  SA:MP

Previous Fields

 • Real name
  Ionut
 • RPG1 Nickname
  SteamZor
 • RPG2 Nickname
  Nu am un cont
 • CS 1.6 Nickname
  nu am un cont.

Contact Methods

 • Discord
  ReKinuLAdv. #4096

Recent Profile Visitors

230 profile views
 1. IoNuTBL

  Nickname: ReKinuLAdv.BTG Rank: 4 Am dat testele cu: Andu Rezultatul probei teoretice (x/3): 2/3 Rezultatul probei de arme (x/5):2/5 Rezultatul (Admis/Respins) -> Respins Alte precizari: Data viitoare,succes!
 2. IoNuTBL

  Nickname: ReKinuLAdv.BTG Rank: 4 Am dat testele cu: Haden Rezultatul probei teoretice (x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/5):5/5 Rezultatul (Admis/Respins) -> Admis Alte precizari: GG
 3. Nick: ReKinuLAdv.BTG Rank: 3 Mă învoiesc de la: war Data activităţii: 01.06.2020 Motivul: A intervenit o problema si nu ajung A câta învoire pe această săptămână este?: 1/2 Alte precizări: Multumesc anticipa
 4. Sa te odihnesti in pace Viorel ! RIP 

 5. Nick: GoNNNy Rang: 1 Ma învoiesc la: war Data in care se tina activtatea: 12.02.2020 Motiv:Nu pot nevi la ora aceea deoarece am niste treaba... Numarul de invoiri pentru aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari:Bafta la wars
 6. Nick:RekinulAdv. Rank: 5 Data la care nu poti veni:27.01.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Nu pot veni la war deoarece este ziua mea de nume de abia am putut intra la un war și trebuie să mă duc în oraș. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:bafta si scuze că nu pot intra ..
 7. Nick:RekinulAdv. Rank: 5 Data la care nu poti veni:23.01.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Nu pot veni. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
 8. Nick:RekinulAdv. Rank: 5 Data la care nu poti veni:20.01.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Mi-a cazut netu și numai pot veni îmi cer scuze.... .. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
 9. Nick:RekinulAdv. Rank: 5 Data la care nu poti veni:09.01.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Nu pot veni. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
 10. Nick:RekinulAdv. Rank: 4 Data la care nu poti veni:13.12.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Nu pot veni. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
 11. Nick:RekinulAdv. Rank: 4 Data la care nu poti veni:13.12.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Am campionat de fotbal la ora 8 și nu pot veni Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):2/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
 12. NickReKinuLAdv. Rank: 4 Data la care nu poti veni: 10.12.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): Wars Lipsesc din motivul: Sunt plecat si nu pot ajunge chiar acum. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: am facut dp telefon invoire la ultimul war.
 13. Nick:ReKinuLAdv. Rank:3 Data la care nu poti veni:22/11/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Askhanar te rog invoieste-ma astazi deoarece numai pot intra la PC mi interrupt netu şi nu cred că pot veni şi o sa cred ca iara o sa mi se intrerupa Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1 Alte precizari:Te pwp si te rog invoieste-ma
 14. Nick:Rekinul.Adv Rank: 3 Data la care nu poti veni:8.11.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul:Am crezut că pot ajunge acasă dar din păcate nu pot îmi cer scuze o să vin mai târziu de 10 din păcate... Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari:BAFTA la war bossilor mai ales tu Askhanar te pupiki dulki!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.