Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

HeadgeaR

Member
  • Posts

    657
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HeadgeaR

  1. Ti-a iesit destul de frumos, chiar mi-ai captat atentia prin acest clip, iar acum vad si eu ca ai talent. Chiar daca in trecut au fost cateva neintelegeri intre noi doi, eu tot te voi felicita pentru ca se vede clar ca ai muncit ceva la acest videoclip. La mai multe, succes.
  2. no ba ie, banned 14 zile.

    1. Show previous comments  3 more
    2. F4L zooM.

      F4L zooM.

      Da Kanye ba, a luat parolele de pe FUN =)))))

    3. HeadgeaR

      HeadgeaR

      parolele pe fun se salveaza criptate in alt limbaj, deci nu cred ca le are de acolo

    4. Adrian28

      Adrian28

      Ce-ai făcut nevastă? :|

  3. Nick : headgear Rank: 1 Motivul absentei : trebuie sa invat pentru teza. Data war-urilor: 22.05.2013 Alte precizari?: succes la war-uri. Numarul total de invoiri: 1
  4. Sa incep cu inceputul.. -Camhack-ul nu a fost bine configurat, ai filmat mult prea repede, si brusc. -Ar fi mers un color correction care sa ofere mai multa expresivitate filmului. -Numele este "Need for Drift", nu "Need for Speed", iar eu pana acum nu am vazut nici macar un drift. -La faza cu decizia soferilor, nu a fost prea multa inspiratie. Una peste alta, ti-a iesit totusi destul de frumos, si pentru asta te felicit. Dar, poti mai mult.
  5. Neata lume, m-am trezit si eu. Ce faceti?
  6. wrong profile, scuzati acest comm.

    1. ZEW SemK

      ZEW SemK

      La multi ani sa nu zici cascheto. :|

    2. HeadgeaR

      HeadgeaR

      la multi ani :)

  7. Salut baieti, de astazi vom fi colegi. Sper sa ne intelegem bine . A fost frumos robul, scurt, dar frumos.
  8. "If nobody hates you, you're doing something wrong." - House.

  9. Mie personal, chiar imi place. A iesit foarte frumos. Felicitari . Nu stiu ce reprezinta gradientul ala pierdut sus in dreapta, dar in fine..
  10. Nick: HeadgeaR Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (Optional): - Tema (In caz ca nu existao imagine): Haarp Cord. Text: HeadgeaR (optional). Dimensiuni: 150x300 (de preferat) sau 150x250. Alte precizari: $@L
  11. Ti-a iesit destul de furmos, bravo. Astept urmatorul episod, sper sa nu ami intarzie asa. Si inca odata, felicitari.
  12. Film plagiat. Aceste stunturi fac parte din alt film cu stunts, so.. rusine . Cer inchiderea topicului, Sebi nu detine nici un drept de autor asupra acestui video. Ai mai copiat tu cateva filme si se vede clar care este nivelul tau in domeniul acesta, deci sa nu crezi ca suntem prosti. Arata-ne o poza (un print) la proiectul in Sony vegas sau in ce lucrezi si te vom crede. Pana atunci... cuvantul tau este egal cu 0.
  13. Salut! As vrea sa va propun scoaterea preturilor de la comenzile TPA, back. De ce? Toti jucatorii noi se plang de ele, adica e cam greu sa incepi cu 100$ si daca mori sa nu poti da /back pentru a-ti recupera itemele. Sper ca propunerea mea sa fie acceptata, astept pareri.
  14. Ma omule, te mai ocupi de movie sau... ?

    1. Adrian28

      Adrian28

      Da, normal că mă mai ocup, am fost puțin ocupat ultima vreme.. stiu..

    2. HeadgeaR

      HeadgeaR

      Ok, mai multa activitate te rog.

  15. Este cel mai frumos video pe care l-am vazut in viaa mea. Imi place color-corection'ul folosit, imi place ca ai pus wide-screen. Abia astept sa vad ce va iesi, sunt sigur ca va fi super.
  16. Eroarea "conection reset" apare doar atunci când nu ai internet sau atunci când pică serverul. Acum, serverul merge brici, deci problema e de la el.
  17. Problema este de la conexiunea cu internetul. Eşti din altă ţară?
  18. La mulţi ani.

  19. Foarte frumos, bravo. Ar fi frumos dacă s-ar implementa.
  20. Votez lucrarea numărul 1#. Îmi place mult textura oferită şi stilul acela 'western'.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.