Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

St4cky ZEW

Donator
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

About St4cky ZEW

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday March 1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Hobbies
  ● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker ●
  ● Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● Prototype Mod ●
  ● Por-Aim ●
  ● Object Finder ●
  ● Teleport Hack ●
  ● AimBot.exe ●

Contact Methods

 • Skype
  PM pentru el
 • Steam ID
  PM pentru el
 • Discord
  PM pentru el

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG1 Nickname
  ST[4]CKY
 • MIX Nickname
  St4cky

Recent Profile Visitors

2396 profile views
 1. - Nume: ST[4]CKY - Rang: Local Editor (3) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 12/12/2019 - Tipul emisiunii/concursului: Chimie - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Raluca, reporterul.batista, PuNcT. . - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/eOMgJqa - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/II5hJjd - Alte precizări: -
 2. Nick : st4cky.fantastick Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :12/12/2019 Lipsesc din motivul: nu voi fi acasa Numărul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: am pus invoirea inainte de a se da attack deoarece nu stiu daca o sa mai am timp sa accesez forumul pana vineri.
 3. Nick: Jeydon Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 11/12/2019 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta
 4. - Nume: ST[4]CKY[ZEW] - Rang: Local Editor (3) - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 11.12.2019 - Tipul emisiunii/concursului: Capitale - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: .Mas[T]eR, RydenN, KryptonN, Reedorf si [M]atias.REWIND. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii: https://imgur.com/a/I2FYMLX - Dovada (screenshot) cu participantii la inceputul concursului: https://imgur.com/a/cKUDfAD - Alte precizări: Tin sa mentionez ca la dovada aceea cu tipul concursului / emisiunii m-a ajutat rydenn, adica a spus el ca incep un concurs si m-a intrebat pe mine pe ce tema si astfel am raspuns, m-a ajutat deoarece a fost primul meu live, acum stiu cum se procedeaza. In legatura ca nu a mai intrebat pe [/f] emisiune / concurs programat a fost deoarece inaintea mea a dat Classics si stiam ca nu mai era unul programat, dar de acum o sa intreb pentru orice eventualitate.
 5. Nick : st4cky.fantastick Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 09.11.2019 Lipsesc din motivul: nu o sa fiu acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: am postat invoire dinainte de a se da attack deoarece nu stiu daca o sa am timp maine sa intru pe forum si sa pun invoire, daca o sa fiu acasa o sa intru la wars.
 6. salutare dragi tovarăși.
 7. St4cky ZEW

  buna seara dragi colegi
 8. St4cky ZEW

  run

  decent
 9. - Nume: ST[4]CKY - Ziar scris în data de: 02.12.2019 - Ziarul a fost aprobat de către: Heisenberg. - Ziar (poză): https://imgur.com/a/MlcooFu - Alte precizări: -
 10. Nick: St4cky.FANTASTICK Rank: 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni: 02.12.2019 Lipsesc din motivul: nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: dacă o sa ajung acasa retrag invoirea și vin la war.
 11. St4cky ZEW

  salutare draga
 12. - Nume: ST[4]CKY - Rank: 2 - Data evenimentului la care mă învoiesc: Ședința, 30.11.2019, la ora 20:00. - Motiv: Nu cred ca sunt acasa la ora respectiva. - Alte precizări: Dacă o sa ajung o sa retrag, îmi doresc foarte mult sa ajung deoarece sunt nerăbdător sa iau parte la prima ședința la care am fost prezent in News Reporters.
 13. St4cky ZEW

  buna seara dragi colegi.
 14. Nick : St4cky.FANTASTICK Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 27.11.2019 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: bafta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.