Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Anette

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

4 Followers

About Anette

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

88 profile views
 1. Anette

  L-am citit chiar de doua ori inainte sa las mesajul. Citez: "După mai stai și câteva ore doar să-l finalizezi O DATĂ. Durează extrem de mult, și pentru ce? Pentru 30-50k și câteva puncte de respect + gold etc. Și să-l mai faci și de 7 ori... Nașpa." Questul va fi modificat, nu stiu daca ai citit mai sus sau nu, iar acesta nu va dura mai mult de o ora. Nu stiu in ce consta aceasta modificare, dar asta a spus Kelton. El te-a dezamagit pentru ca nu a fost testat questul inainte, cred, ceea ce am explicat mai sus. In fine, nu mai conteaza acum.
 2. Anette

  Acesta este motivul exact pentru care majoritatea ownerilor (nu neaparat de aici) aleg sa nu mai faca evenimente atat de des. Eu zic sa va multumiti ca macar omul a incercat sa ne ofere ceva, chiar daca nu este finalizat in totalitate. Sunt sigura ca Kelton va intelege si va muta data evenimentului intr-una accesibila pentru toti, ca sa nu stam 5 ore intr-o zi sa-l recuperam. Of, greu de inteles. Mie chiar imi place ideea evenimentului, chiar daca a trebuit sa dau 560 gold pentru un slot in garaj.
 3. ~ Nickname: Anette ~ Rank: 1 ~ Dovada: Muncitor cariera: https://imgur.com/s3IUmot Curier: https://imgur.com/yomN5Zx Trucker: https://imgur.com/xArjr9J Gunoier: https://imgur.com/P5w4ukC Miner: https://imgur.com/XBCfnjk Taietor lemne: https://imgur.com/UskDlet ~ Alte precizari: nu
 4. Anette

  Nume: Anette Rank: 1 Data/Ora: 1/21/2020 ora 20:10
 5. - Nume: Anette - Rank: 1 - Tipul de pachet: 4 - Anunţul: [HaVaNa] vinde afacerea de tip Binco cu ID-ul 123 din LS. Pentru mai multe detalii contactati-l. - Anunţurile publicate (dovada): https://imgur.com/a/4UPOTQ4 - Alte precizări: Sunt doar 36 deoarece respectivul si-a vandut mai repede biz-ul. Sunt putin cam amestecate dar sunt toate, nu se va repeta. Am facut curat la folderul cu screenshot-uri din gta si au ramas cateva goluri.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.