Jump to content

YungSuri

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About YungSuri

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick:YungSuri Rank:1 Ma invoiesc la:war Data in care se tine activitatea: 20.01.2020 Motiv:Sunt la meditatii la matematica pentru bac si voi ajunge acasa intre 20:30 si 22:00 nu stiu sigur daca ajung la war. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 0 Alte precizari:Tin sa precizez ca daca voi ajunge la timp acasa voi veni la war dar daca nu sa pot fi invoit.
 2. Am si eu o nelamurire, de ce sunt atatia codati la war?
 3. YungSuri

  Nume:YungSuri De la ce vine numele tău?:Yung vine de la Young adica tanar in engleza, Suri este numele meu de scena, deocamdata nu am muzica postata dar o sa postez pe viitor, in prezent doar eu imi ascult muzica. Asa ca asta reprezinta numele meu.
 4. YungSuri

  1.Nick: Tunning Masini 2.Propunere:Eu zic ca ar fi frumos sa se adauge tunninguri reale la masini,gen nu doar de aspect, sa poti sa modifici nu cu mult viteza si etc...De exemplu sa ii pui exhaust-uri sa dea max speed +5,spoilerul sa ii dea control mai bun asupra masini si etc...adica nu cred ca ar fi imposibil sa se faca asa ceva...Si cred ca multi playeri ar dori ceva de genul adica sa se poate tuna masinile pe bune.Si sa coste mult mai mult tunningurile acestea ca lumea sa modifice masinile, masinile sa fie mai scumpe cand sunt tunate si sa fie mai multa diversitate pe server. 3.Cu ce crezi ca ajuta:Pur si simplu cred ca sampisti ar dori asta pe server, b-zone e un server super dar cred ca mai e putin loc de imbunatatiri, nu e nici o diferenta intre 2 infernusuri, toata lumea are infernus deja, la masini nimeni nu se mai complica.Ar fi frumos sa fie ca inainte pe b-zone, inainte cand vedeai pe 1 cu infernus ramaneai masca, acum nu mai e asa dar ar putea fi...si zic ca ar fi ok sa poti schimba mai multe lucruri la masini.
 5. Nume:OGSuri Rank:2 Suma depusa:10k Motivul amendarii: Absent la war screenshot:https://imgur.com/17Kuvzr
 6. Nick:OGSuri Rank:1 La ce ma invoiesc: wars Data la care nu pot veni: 10.05.2019 Lipsesc din motivul: Am o activitate cu liceul si nu pot ajunge la ora 20:00, dar pot ajunge la 21:30 la ultimul war. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:0 Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
 7. Nume:OGSuri Rank:1 Suma depusa:10k Motivul amendarii: - la war screenshot:https://imgur.com/F1DKWOM
 8. Nume:OGSuri Rank:1 Suma depusa:5000$ Motivul amenzii:-5 la War Screenshot:https://imgur.com/uJJAiYW
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.