Jump to content

Raidom

Member
  • Posts

    407
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Raidom

  • Birthday 12/28/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galați

Previous Fields

  • Real name
    Stefan

Recent Profile Visitors

1383 profile views

Raidom's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

36

Reputation

  1. @HANKSERO, jucatorul pe care l-ai postat nu primesc nimic, dovezile sunt insuficiente. Pentru DM ai nevoie de dovezi video sau poze în care să se vadă extrem de clar intenția jucătorului de a face DM. Succes! Nu se obeserva ca jignirea a fost adresata tie, ai nevoie si de dovezi video pentru asta. Acel jucator a fost adaugat pe blacklist cu 1 avertisment, motiv: Jignire reporter.
  2. Nick: Raidom Membru sanctionat: Krky.SPORTIVU Sanctionat cu: Faction Warn. Motiv: Neasteptare 2 minute intre 2 [/news]. Dovezi: https://imgur.com/a/juA7zJU Nick: Raidom Membru sanctionat: Krky.SPORTIVU Sanctionat cu: Faction Warn. Motiv: Neasteptare 2 minute intre 2 [/news]. Dovezi: https://imgur.com/a/hAVsYuf
  3. @Lucian Gamingcererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 8167.
  4. Nick: Raidom Membru sanctionat: CHopstix Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Neasteptare 10 secunde intre anuntul pe [/f] si pe [/news]. Dovezi: La cerere. Nick: Raidom Membru sanctionat: CHopstix Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Neasteptare 10 secunde intre anuntul pe [/f] si pe [/news]. Dovezi: La cerere.
  5. Nick: Raidom Membru sanctionat: CHopstix Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Neasteptare 10 secunde intre anuntul pe [/f] si pe [/news] . Dovezi: La cerere. Nick: Raidom Membru sanctionat: CHopstix Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Acumulare 2 AV. Dovezi: Nu trebuie.
  6. Nick: Raidom Membru sanctionat: CHopstix Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Glume de prost gust. Dovezi: La cerere. Nick: Raidom Membru sanctionat: moruzel.IRLANDEZUL Sanctionat cu: Demitere Motiv: Limbaj vulgar. Dovezi: Report #79589
  7. Nick: Raidom Membru sanctionat: krky.qwp Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Greșeală la A.G. Dovezi: La cerere. Nick: Raidom Membru sanctionat: IonBetivu Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Greseli multiple. Dovezi: La cerere.
  8. Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 18.1.2021 - 24.1.2021 este CHopstix, având un total de 585 puncte! Felicitări, primești $150.000 și titlul de "reporterul săptămânii".
  9. Nick-ul tau: Raidom Rank: Lider RPG Bar (cel mic al celui care doriti sa-l puneti pe Blacklist): Motiv:Cereri multiple live: 2 Avertismente Dovezi: Topicul "Cereri interviuri". Alte precizari: Adăugat.
  10. Evidența activității membrilor în săptămâna 11.1.2021 - 17.1.2021 Culoarea portocalie - Reporter care a intrat în modul de recuperare. Culoarea roșie - Reporter sancționat. Culoarea galbenă - Reporter cu inactivitate. Culoarea verde - Reporter care a efectuat misiunea sau care face parte din echipa de reporteri calificați. Culoare albastră - Reporter care a folosit un bonus de la maraton (raport înjumătățit/opțional). *Notă: Cei care au intrat în modul de recuperare vor trebui să posteze evidențele din săptămâna în care nu au postat și de asemenea evidențele pentru raportul de activitate
  11. Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 11.1.2021 - 17.1.2021 este msdew, având un total de 210 puncte! Felicitări, primești $150.000 și titlul de "reporterul săptămânii".
  12. Aloha, reporteri! Vreau sa va reamintesc de aceasta regula, deoarece majoritate nu o respecta: 5. Participantii interviului care încalca urmatoarele reguli vor fi scosi automat din live de catre reporter. este interzis spam-ul pe chat-ul [/l]; nu este permisa folosirea Caps-Lock-ului în mod abuziv; este interzisa utilizarea limbajului vulgar, indiferent ca este cenzurat sau nu; nu este permisa folosirea emoticoanelor; mistoul sau bataia de joc in mod repetat; 6. Regulile de la punctul 5 sunt valabile si pentru reporteri, nu doar pentru invitati. La incalcarea acelor reguli, reporterul va fi sanctionat cu faction warn. Sa fie clar pentru toti, interviul se va incheia daca nu se vor respecta regulile de mai sus. Următoarea schimbare a fost făcută: A fost adaugata o noua cerinta pentru cererile de interviu, detaliile sunt în acesta. Alte informații: - Trebuie sa respingeti cererile care nu sunt facute dupa noul model. - Noua schimbare va intra în vigoare în următoarele 48 de ore. Cu stimă, Raidom!
  13. Nick: Raidom Membru sanctionat: EGT Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Acceptare mai mult de 2 cereri de la acelasi jucator intr-o saptamana. Dovezi: Topicul: ''Cereri interviuri'' Nick: Raidom Membru sanctionat: .narcisgh7 Sanctionat cu: Avertisment Verbal Motiv: Neglijarea cererilor în asteptare Dovezi: Topicul: ''Cereri interviuri'' Nick: Raidom Membru sanctionat: .BogdaN.V2 Sanctionat cu: Faction Warn Motiv: Acceptare mai mult de 2 cereri de la acelasi jucator intr-o saptamana. Dovezi: Topicul: ''Cereri interviuri''
  14. Aloha, reporteri! Reporterul cu cele mai multe puncte la raport în săptămâna 4.1.2021 - 10.1.2021 este msdew, având un total de 333 puncte! Felicitări, primești $150.000 și titlul de "reporterul săptămânii".
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.