Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Florin300

Member
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

2 Followers

About Florin300

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/21/2002

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/account/general
 • Skype
  Florin Lazar
 • Discord
  Florin#7771
 • Instagram
  florin.lazar_2.1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Joc fotbal cu prieteni, SA-MP, etc

Previous Fields

 • Real name
  Florin Lazar
 • RPG1 Nickname
  .Florin.300.
 • RPG2 Nickname
  .Florin.300.

Recent Profile Visitors

290 profile views
 1. Florin300

  Salut, am si eu niste propuneri pentru serverele de samp. 1. Premiile din crate, ma refer la masini, mie unul ca jucator simplu nu imi convine sa dau 400gold sau 200Mp pentru un greenword, apoi sa il vand la ds pe 0$ si credema ca nu sunt singurul, 90% din playeri au problema asta, poate chiar mai bine de 90%, eu propun ca pentru o masina la care ai sanse de 5% sa iti pice sa iti dea 10% din goldul sau Mp pe care l-ai bagat in cutia respectiva (asta doar cand o vinzi in ds) la masinile cu 10% sa dea 20%, la cele cu 15% sa dea 30%, la cele cu 30% sa dea 50%, iar la cele cu 40% sa dea 80%. 2. La job-ul taietor de lemne puteti face ca la Farmer, adica, fiecare player sa cumpere seminte, sa le planteze, apoi in ceva timp sa creasca pomii, apoi sa ii taie si sa ii incarce in masinii, ex. 3 copacii = o masina plina, dupa ce masina este plina va trebui dusa la trucker. Iar in functie de skill-ul pe care il deti sa se scurteze timpul pentru cresterea copacilor (skill 1-20 min, skill 2-15 min, skill 3-10 min, skill 4-7 min, skill 5-5 min. 3. Copy-chat ul sa fie interzis, nu mi se pare deloc corect ca un playeri cu copy-chat sa castige un event de tip SMS in 2 secunde, iar cel fara copy-chat sa se chinue sa scrie tot textul si sa afle ca l-a scris degeaba.
 2. Florin300

  Nume real: Lazar Florin Vârstă reală: 18 Nume RPG: .Florin.300. De ce doresti să te alături grupului?: Pentru a comunica cu voi mai usor.
 3. Florin300

  Te pup bro, fi tare nu renunta, scăpa de fh si revino, arata-le ca nu ești slab, continuă sa lupți, iar poate într-o buna zi o sa iti recapeți locul si funcția in facțiune. ARATA-LE CINE ESTE SEFU'.
 4. - Nume: .Florin.300. - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/.Florin.300. - Tipul de interviu dorit: Simplu. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Link-ul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur. - Alte precizări: Va Multumesc!
 5. DOAR MEMBRII RANK 6+ POT RASPUNDE LA CERERILE DE INVOIRE! Cererea se posteaza dupa urmatorul model: NickName: Rank: Data inceperi inactivitatii: Data sfarsitului inactivitatii: Motivul Inactivitatii: Alte Precizari:
 6. Nume: .Florin.300. Rank: 1 Sarcina misiunii: Trebuie sa faceti o poza cu 3 mafioti din 3 mafii diferite si 3 pasnici din 3 factiuni diferite. Dovezi:https://imgur.com/zcsMZAv https://imgur.com/qEOTCHu https://imgur.com/ViWG0sk https://imgur.com/3plXDFg https://imgur.com/MRHxkkV https://imgur.com/qYQuZ0t Alte precizări: Mersi.
 7. Nickname:.Florin.300. Rank:1 Dată Ședință / Activitate:24.05.2020 Motivul învoirii: O sa fiu plecat la tara. Numarul de invoiri pe luna curenta(x/2):1/2 Alte precizări: Daca nu o sa mai plec vin cu drag. Multumesc!
 8. Florin300

  Nick: .Florin.300. Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: zZAntoZz Level-ul celui reclamat:9 Facțiune celui reclamat: civilius Motivul reclamației: DM Dovezi (Screenshot/Video) : https://imgur.com/Nltn4na https://imgur.com/amsGBJ0 Bară RPG a celui reclamat:
 9. poza targ- https://imgur.com/ZTwNwYI
 10. Florin300

  Nick: Florin300. ; Level: 54 ; Vârstă (reală): 17 ; Sex (real): Masculin ; Vechime pe server: Aproximativ 2 ani jumatate ; RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Florin300. ; Ai mai avut aceasta functie? Nu, din pacate ; Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi place cu ce se ocupa aceasta factiune, vreau sa ajut playeri incepatori sa ii sfatuiesc si sa ii conving ca merita sa joace pe acest server mult timp ; Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa fac cat mai multe evenimente zilnice [10+], sa le prezint serverul celor noi, cum am spus si mai sus vreau sa ii ajut cum pot, cu un sfat o vorba buna.
 11. Florin300

  nu.
 12. Florin300

  Nick-ul tau: .Florin.300.Server: rpg.b-zone.ro:7777Descrierea bugului: Intra masina sub mapa.Screenshot(s):
 13. Florin300

  Misiunea Saptamanii- 23.09-29.09.2019 1. Dati 5 Ad-uri ca recrutam( 5 poze diferite) 2. Realizati o poza de genu https://imgur.com/m1yGlkq (/dealstance) 3. Faceti o poza cu un admin de orice grad Locul 1> 30k Locul 2> 15k Spor!
 14. In acest topic va puteti invoi de la o sedinta/activitate. Doar liderul/subliderul poate accepta/respinge cererile de invoiri. Puteti avea maxim 2 cereri pe luna. Faceti cerere de invoire doar daca aveti un motiv bine intemeiat. Model de postare: NickName> Rank> Doresc sa fiu invoit de la Sedinta/activitatea din data de> Motivul invoiri> Alte precizari>
 15. În acest topic, conducerea facțiuni va posta in fiecare saptamână câte o misiune. Orice membru rank 6+ poate posta o misiune noua doar cu acceptul meu. La aceste misiuni pot participa toti membrii de rank 1-5. Regulament: -Nu aveti voie sa editati postarile de mai multe ori -Nu aveti voie sa postati de 2 ori pentru aceeasi misiune -Dovezile trebuie sa fie clare, needitate, intregi si sa fie vizibile ora, data, numele serverului si numele (/timestamp) -Premiile o sa difere de la o misiune la alta, in functie de dificultate. -Misiunile se vor posta in fiecare luni. (Nu exista o ora anume) -Aveti timp sa rezolvati misiunea pana duminica la ora 23:59 Model de postare: Nume: Rank: Dovada: Alte informatii: Ce misiune ai vrea sa se adauge:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.